Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 248
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
  А аз съм изтървала, че ,,Библиотекарят"/,,The Librarians", освен трите филма, имал и сериал от 2014 г., та, наваксвам, 4 сезона са, а след това и новият , от тази година.

# 76
На финала съм на последния сезон на Nip/Tuck. Не бях гледала нито една серия преди това. Приятно сериалче, макар че сюжетът на моменти е пълна бъркотия и измишльотини. Ако човек не е много придирчив и не се задълбочава - става за запълване на времето. Актьорите са симпатични. Жалко за Джулиън Макмеън.

# 77
Вчера попаднах на Институтът.
Грабна ме от първите минути. Изгледах и петте серии качени във филмиЗип. 6-ти епизод ще излезе на 10-ти.
Общо взето много интересно, но примерно този НощенЧукачНаВрати демек бившият полицай нещо не ми се връзва. Ясно е че той ще помага на децата да бягат и най-вече да победят лошите.
Леко ме дразни чувството на безпомощност относно децата.
 Отвличат ги, усилват им психо и телекинезите и ги "доят" ментално в тия remote viewing/манипулации целящи убийства на селектирани обекти от нищо неподозиращи хора и най-накрая като са ментално напълно изтощени медузи ги горят в пещите. И слабоумните жители на съседния град как пък никога нищо не знаят и не виждат. Уж в малките градове всичко се знае 😆.
Ще го изгледам само и само да видя как ще победят лошите 😁

# 78
Вчера попаднах на Институтът.
Грабна ме от първите минути. Изгледах и петте серии качени във филмиЗип. 6-ти епизод ще излезе на 10-ти.
Общо взето много интересно, но примерно този НощенЧукачНаВрати демек бившият полицай нещо не ми се връзва. Ясно е че той ще помага на децата да бягат и най-вече да победят лошите.
Леко ме дразни чувството на безпомощност относно децата.
 Отвличат ги, усилват им психо и телекинезите и ги "доят" ментално в тия remote viewing/манипулации целящи убийства на селектирани обекти от нищо неподозиращи хора и най-накрая като са ментално напълно изтощени медузи ги горят в пещите. И слабоумните жители на съседния град как пък никога нищо не знаят и не виждат. Уж в малките градове всичко се знае 😆.
Ще го изгледам само и само да видя как ще победят лошите 😁

Нямаше нужда да се разкрива от сюжета ! Аз също го гледам, и не искам да знам какво ще стане предварително преди аз да съм го видяла . Сериалът на мен за сега ми е интересен, аз съм до трети епизод . Определено наистина ще взема книгата след това .

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 19:01 от Жасмина 94

# 79
Цитат
Нямаше нужда да се разкрива от сюжета ! Аз също го гледам, и не искам да знам какво ще стане предварително преди аз да съм го видяла . Сериалът на мен за сега ми е интересен, аз съм до трети епизод . Определено наистина ще взема книгата след това .
Общо взето всичко което написах се вижда от трейлъра на сериала на който има сцени от началото до края. Вижда се даже главния герой целият в бял прах след имлозията на сградите (също видна от трейлъра), която предстои.
Интересно е да се гледа. На един дъх изгледах и 5--те епизода. Предполагам, че след високата оценка ще измислят и втори сезон (не знам дали има от книгата за втори сезон).
Примерно Уейърд Пайнс имаше книга само за един сезон мисля, но сътвориха и втори.
Друг сериал на който изгледах и двата сезона на един дъх тия дни беше Кралят на Тълса. Засичах го по каналите, но така и не се загледах заради Слай, който ми е любимец, но си мислих, че е някаква боза 😆. Е, дадох му шанс от сезон 1епизод 1 и се оказа ултра добър.
Сега чакаме трети сезон от 21-ви септември 🙂

# 80
Мисля да подкарам The Knick - докторски. Някой с мнение?

# 81
Цитат
Общо взето всичко което написах се вижда от трейлъра на сериала на който има сцени от началото до края. Вижда се даже главния герой целият в бял прах след имлозията на сградите (също видна от трейлъра), която предстои.
Интересно е да се гледа. На един дъх изгледах и 5--те епизода. Предполагам, че след високата оценка ще измислят и втори сезон (не знам дали има от книгата за втори сезон).
Примерно Уейърд Пайнс имаше книга само за един сезон мисля, но сътвориха и втори.
Друг сериал на който изгледах и двата сезона на един дъх тия дни беше Кралят на Тълса. Засичах го по каналите, но така и не се загледах заради Слай, който ми е любимец, но си мислих, че е някаква боза 😆. Е, дадох му шанс от сезон 1епизод 1 и се оказа ултра добър.
Сега чакаме трети сезон от 21-ви септември 🙂
Както бях написала попаднах на сериала случайно , нямаше нужда просто да се казва какво ще се случи за тези които искат да го гледат . Можехте просто да скриете коментара . Така разваляте какво ще се случи за другите хора които искат да си разберат и сами докато го гледат .

# 82
Как се справяте с досадните поп-ъпи? Ад блокер? Друг браузер? Кое работи?

https://filmizip.com/seriali/13983-the-institute.html Ето от тук . Лично казано ако не беше сериала сега нямаше да искам да видя и книгата . След като прочетох " Дългата разходка " доста време не ми се четеше нищо негово , хубава е книгата но е доста тежка  , но гледайки " Институтът "вчера ми стана интересно . За " Сексът и Градът " също ми е топ сериал .

# 83
Как се справяте с досадните поп-ъпи? Ад блокер? Друг браузер? Кое работи?

https://filmizip.com/seriali/13983-the-institute.html Ето от тук . Лично казано ако не беше сериала сега нямаше да искам да видя и книгата . След като прочетох " Дългата разходка " доста време не ми се четеше нищо негово , хубава е книгата но е доста тежка  , но гледайки " Институтът "вчера ми стана интересно . За " Сексът и Градът " също ми е топ сериал .
Аз го гледам на Телевизор понеже ми е с Интернет и няма адд - блокър  , и непрекъснато затварям реклами и е доста дразнещо . Те май повечето такива програми за блокиране на реклами вече не работят .

# 84
  • Berlin
The Nick е доста добър!

# 85
Мисля да подкарам The Knick - докторски. Някой с мнение?

По мое мнение страхотен сериал. Искаше ми се да има повече сезони.

# 86
  • Варна
The Knick, The Nick  - моля, дайте линк.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 12:29 от Пеева

# 87
The Knick, The Nick  - моля, дайте линк.

Ето този е.

# 88
Джина Карано е сключила споразумение с Дисни (подробностите не са известни) - от компанията намекват, че скоро ще я включат в техни продукции:
Скрит текст:
Gina Carano and Disney have settled their legal dispute — “We look forward to identifying opportunities to work together with Ms. Carano in the near future”

“The Walt Disney Company and Lucasfilm are pleased to announce that we have reached an agreement with Gina Carano to resolve the issues in her pending lawsuit against the companies.  Ms. Carano was always well respected by her directors, co-stars, and staff, and she worked hard to perfect her craft while treating her colleagues with kindness and respect.  With this lawsuit concluded, we look forward to identifying opportunities to work together with Ms. Carano in the near future.”

Може би ще я върнат в Мандалорецът?

# 89
  • Варна
Saturday, благодаря, така ми излезе при търсенето, но понеже е отпреди 10 г., реших да питам.
  Благодаря и на Adoralova за полския ,, Високата вода"-добре е направен.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 13:39 от Пеева

Общи условия

Активация на акаунт