Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 21 257
  • 393
  •   1
Отговори
# 390
Ако някой иска нещо лекичко и лежерно - препоръчвам A Diary of a Dtiched Girl по Нетфликс. Шведска романтична комедийка е, много напомня Too Much, но е по-готин. За съжаление е кратичък, но май оставипа отворен край за втори сезон.

# 391
Аз в момента гледам " Мрачните приключения на Сабрина " фенка съм на " Ривърдейл " и не знам защо съм пропуснала и гледам чак сега и Сабрина. Доста по мрачен е от серила с Мелиса Джоан Харт но този доста повече ми харесва.  Дори мога да кажа че ми е по интересен от " Ривърдейл " .

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 15:37 от Жасмина 94

# 392
  • плевен
Вчера си отиде легендарната актриса Патриша Рутледж на 96 години. Тя има рицарска титла и имала много роли в театъра и телевизията и печелила голели престижни награди. По известна с ролята си на г-жа Бюфет пардон Букет.
Какво ще кажат хората ми е много любим сериал. Британска класика. Легенди.Сега тя отиде при останалите. Да почива в мир 🤍

И аз много харесвах този сериал.Гледах го с удоволствие и се забавлявах много с него. Винаги когато го повтаряха го гледах с удоволствие. Много харесвах актрисата,нека да почива в мир.

# 393
  • Варна
  Видях, че на ,,The Terminal List" има С2, ,,The Terminal List:Dark Wolf".

https://www.imdb.com/title/tt26576161/
  Е, оказа се прикуъл, но не е лош. Съвсем в стила на ,,елитен военен отряд наказва лошите и спасява света'. Добри екшън сцени.

Общи условия

Активация на акаунт