Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 36 762
  • 678
  •   2
Отговори
# 480
  • Бургас
Изгледах ,,Фурия,, !
https://playtube.tv/watch/%D1%84%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%81% … l9H39whf5cMe.html
Хареса ми! Държи ти интереса до край!
Въпреки, че усетих още в началото кой е ще се окаже организатора на всичко, на края на филма.

В момента гледам "Последната граница" - "The last frontier". Също трилър, също с красиви гледки, но този път от Аляска. Интересен е и все повече се заплита.
https://www.imdb.com/title/tt26862142
Намерих го и го започвам!

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 23:10 от karzz

# 481
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За кулинарно шоу, препоръчвам с 100 ръце Is it cake? на нетфликс.
Тъкмо пуснаха серия за Хелуин, имат и коледна. Много е забавно и гледаме семейно.
Всеки сезон има по 4-5 епизода само.

# 482
Abs, те в Монстърите така ги представят, че чак ти стават мили. Само на Дамър не можах да схвана какъв му е проблемът, то май и психолозите се затрудняват там. Няма насилие в семейство, доминантна майка, насилие в училище или нещо конкретно да отключи това поведение
И аз не можех точно да му разбера проблема , но че си беше психопат си беше . Аз явно съм си фен на сериалите на Раян Мърфи като започнем от Клъцни / Срежи и стигнем до История на ужасите . За мен Евън Пиърс беше брилянтен като Джефри Дамър , толкова добър образ направи че непрекъснато се лутах в омраза и съжаление към него . Ед Гийн не ме спечели обаче . Втори сезон не съм го гледала и мисля че няма значение подредбата в която можеш да гледаш сезоните .

# 483
  • Glasgow
На мен пък точно тази история ми е най интересна, героят също, както и самият стил на сериите, напомня на American horror story (нали пак е на Мърфи?), но разбирам защо много зрители не харесват точно този сезон, очаквали са да е по документален. Смятат, че са сексуализирали и осмели жертвите, даже има призиви близките им да съдят продукцията. Но то и за Дамър беше така

# 484
На мен пък точно тази история ми е най интересна, героят също, както и самият стил на сериите, напомня на American horror story (нали пак е на Мърфи?), но разбирам защо много зрители не харесват точно този сезон, очаквали са да е по документален. Смятат, че са сексуализирали и осмели жертвите, даже има призиви близките им да съдят продукцията. Но то и за Дамър беше така
До колкото си спомням за Дамър доста от роднините на убитите му жертви са искали да съдят създателите на сериала . Доста е било тежко за тях да се припомня и да се гледа на екран , не е като да не е разбираемо. За едни хора забавление , за други бъркане в дълбоки рани .

# 485
Не че нещо, ама някой карал ли ги е да гледат.. Rolling Eyes иначе за припомнянето съм съгласна, че е неприятно, ама чак да съдят...

# 486
Не че нещо, ама някой карал ли ги е да гледат.. Rolling Eyes иначе за припомнянето съм съгласна, че е неприятно, ама чак да съдят...
Както казах разбирам ги . Това е като отново да изживееш ужаса . Ако ми се случи на мен ( дано не ми се случи, както и на някой друг  )  може би и аз бих реагирала по същият начин . Но първи сезон беше велик . А и както споменах Евън Пиърс направи жестока роля .

# 487
По-скоро е като оскверняване на паметта на жертвите. Особено когато се представят по някакъв тенденциозен начин, който може да не отговаря на истината. Дори роднините да не гледат - фактът остава.

Вчера изгледах финала на Монк - въпреки че по-скоро филмът, който излезе преди 1-2 години, би трябвало да е истинският финал.
И преди съм споменавала, че не ми харесва много -
Скрит текст:
първо Монк е изкаран някакъв идиот, който не искал да консумира връзката с жена си, въпреки че се познават от колежа и много се обичат. Имаше ретроспекция в един епизод и той очевидно проявяваше интерес към нея във физически, а не само в платоничен смисъл. Отделно от това, той харесваше други жени и си спомняше в един от епизодите как мечтаел да се целува със своя съученичка, но тя го отхвърлила. С бившата балерина, която срещна в друг епизод, му се случи нещо като любов от пръв поглед (но тя също го отхвърли).

Второ - цялата причина за убийството на Труди е тъпа. Съдията я взривява, за да прикрие, че имат извънбрачно дете. А взривяването на човек сигурно се прикрива по-лесно?!

И трето - Труди е била влюбена и е имала дете с женен мъж, който явно е пълен психопат, щом е готов да поръчва убийства, за да си запази работата. Не говори много добре за самата нея - как така не е забелязала?
Ако аз трябваше да избера финал, причината за убийството щеше да е съвсем различна, нямаше да има никаква дъщеря и Монк щеше да си намери жена. Човекът искаше - така че защо това му е отказано?

От друга страна, Патрик Джейн от Менталистът въобще не трябваше да се събира с Лисбън. Не си отиваха въобще. А и честно казано, неговата загуба беше много по-голяма от тази на Монк - според мен, щеше да е по-удачно той да умре на финала заедно с Червения Джон.

# 488
  • Галифрей
Не е вярно! Патрик Джейн и Лисбън са страхотна двойка аз пък им се радвам!

# 489
  • Berlin
Аз не искам да им симпатизирам, а може би и затова няма са гледам тези серии.
Много харесвам Евън Питърс, ама много! В първия сезон на AHS много добре му се получи! Там много симпатизирах и накрая сценаристите с брадвата…😱
В този ред на мисли се сещам за Shut up and dance на Black Mirror… там за малко да ме хванат, колко време не спах добре вечер и го мислих тоя епизод.

# 490
  • Варна
Да се отчета с ,,Ед.Т. Гийн". Хареса ми, не знаех нищо за него и чий прототип и кумир е бил.  В този сериал ( броих внимателно) убива шест души. То аз и за един бих му дала доживотна. Друга работа са гадостите, които е правил, но предвид ,,чудното" му детство и младост, какво друго да очакваме? Такъв сценариий, че наистина започнах да му съчувствам. Почвам ,,Дамър".
 Не ми пречат на апетита и съня реквизититевъв филми и сериали. Обаче снимки от ВСВ и лагерите...

# 491
  • Glasgow
Реалният не убива толкова, то и във филма не ми е много ясно кое е истина и кое в неговата глава само.

# 492
Днес попаднах отново на финала на Убийство в малък град, направи ми впечатление колко често вплитат изкуството в сюжета. Нетипично е за такъв сериал. Сигурно имаше поне 5-6 души, които са художници, а във всеки интериор в сериала по стените имаше много картини.
Мисля да започна втори сезон, защото не гледам много неща в момента - любопитно ми е дали и там ще е така.

Трябва да проверя дали скоро ще започнат нови сезони на Убийства в Рая и Отвъд Рая, липсват ми.

# 493
  • Sofia
"Убийства в Рая" е много любим сериал. Винаги с удоволствие си го гледах, интересен и приятен съспенс, както и прекрасни гледки и  много добър каст. Разтоварващ за мен сериал,  с увлекателни сюжети и интригуващи развръзки. Ще следя за новите сезони.

# 494
  • UK
Нямам търпение за коледните епизоди на Убийства в рая и Beyond Paradise, и австралийския сериал сигурно ще има празничен епизод.

Общи условия

Активация на акаунт