Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 34 767
  • 639
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Два британски крими сериала, които харесах.
 ,,The Marlow Murder Club"  https://www.imdb.com/title/tt27950663/  С1 е 4 еп. разнищва един случай, а С2 - 6 еп. за  три различни престъпления. Всичко  се развива в красивата англ. провинция. Приятен е.
 ,,I, Jack Wright"   https://www.imdb.com/title/tt31259038/ еп. 6. Възрастен бизнесмен е убит, а завещанието му  променено. Възможно е да има С2, предвид неочаквания край.

# 586
  • София
,,I, Jack Wright"   https://www.imdb.com/title/tt31259038/ еп. 6. Възрастен бизнесмен е убит, а завещанието му  променено. Възможно е да има С2, предвид неочаквания край.

Определено ще има втори сезон, уви. Надявах се на един.

# 587
  • Разпиляна във въображението
Догледахме Бавните коне. Може би идва от това, че разкъсахме сезона, за да изчакаме да излезе всичко и да го изгледаме до край, обаче какво? Какво? Кога започна, кога свърши? Simple Smile Какво изобщо се случи, че запълни цял сезон?

# 588
Нищо. Мислех си, че след предишния сезон няма как да е по-зле, но явно можело. Единствено Гари Олдман си заслужава.

# 589
  • Вестерос
НОВ
Amsterdam Empire с Фамке

# 590
  • Варна
 И аз приключих с ,,Бавните коне". Всъщност, сякаш ми допадна , имаше сериозен терористичен акт, нашите пренебрегнати ,,кончета" го овладяха, действайки в екип, и, не на последно място, хуморът бе по-разбираем  ( поне за мен).

# 591
Ко беше много забавен в последния епизод (въпреки отвратителната сцена в молитвения дом - не знам как да нарека това място, по-скоро е някакво читалище). Освен това той е и доста зловещ, но това е идеята, предполагам.

Доколкото прочетох, терористите са по-застъпени в романа, отколкото в сериала. А и Ким е доста по-различна от Тара (и има по-малко късмет от нея).

# 592
  • София
Изгледах първите два епизода на предисторията на ''То''

It: Welcome to Derry
https://www.imdb.com/title/tt19244304/

Силно начало.
Предупреждавам, че е и много брутално и гнусно на моменти.

# 593
  • Разпиляна във въображението
Ще хванем Down cemetery road по  Apple tv

# 594
Ще хванем Down cemetery road по  Apple tv
Късно снощи пуснах първи епизод, но съм заспала. Рут Уилсън ми е крайно несимпатична, но резюмето на сюжета (отново по роман на Мик Херон) и присъствието на Ема Томпсън са добра заявка.

# 595
Аз се колебая за него, ще поизчакам.

В момента ми е мъчно за Джордж Крабтрий от Мистериите на Мърдок - от вчера го мисля;
Скрит текст:
колко сезони си мечтаеше да си намери жена и да създаде истинско семейство, също и да напредне кариерно. И все попадаше на разни тъпи кокошки, които го зарязваха поради една или друга причина. Накрая се ожени за Ефи, която за мен е досадна и несимпатична и не е подходящ материал за семейство, и не постигна нищо като полицай в Торонто.
Сега се разведе и остана в родния си град (там поне му е позволено да има кариерно развитие). Честно казано, това ми изглежда като гигантска загуба на на време и житейски провал.
Актьорът с право се е отказал от сериала - той си има свои проекти и е ясно защо този не го интересува повече. Но сценаристите са пълни бездарници и трябваше да измислят нещо по-добро. Заради тях сериалът затъва.

Наистина не харесвам Ефи - в началото се колебаех, но колкото повече я дават, толкова ми е по-неприятна. Не защото е феминистка и е досадна - същото може да се каже за мис Чери, но всъщност тя ми е по-симпатична от Ефи.
Ефи Нюсъм е родена със сребърна лъжица в устата и въпреки тоова се изживява като човек от народа в много епизоди и си позволява да поучава други персонажи - това е недопустимо и противно! Може да го прави човек, който е роден в бедно семейство и сам се е издигнал в обществото, но когато си от аристокрацията по рождение, в много ситуации е по-добре да си замълчиш и да си гледаш работата.

Даже откачалките от семейство Нюсъм са ми по-приятни от нея, особено Рут.

Този сериал трябваше да приключи, когато Уилям и Джулия се ожениха. Или след раждането на Сузана.

# 596
Lazarus за сега ми е интересно
The Witcher 4 да си кажа честно, не ми хареса
Amsterdam Empire и това нещо не дава заявка да бъде интересно
Константинополь не е лош
Boston Blue не е нещо особено, може и да се пропусне
Ms. Incognito интересен и с неочаквани обрати

# 597
  • SA
Изгледах първите два епизода на предисторията на ''То''

It: Welcome to Derry
https://www.imdb.com/title/tt19244304/

Силно начало.
Предупреждавам, че е и много брутално и гнусно на моменти.

Гледах ги и аз и ми харесаха (не ми допаднаха единствено woke тенденциите, но нормално в наши дни).

# 598
Изгледах набързо Nobody wants this 2, и не съм впечатлена. Същият като първия, ама втори. Все едно всичко се рестартира. Затова предпочитам минисериали, или такива, в които всяка серия е сама за себе си. Естествено, лично мнение. Почнах The asset, горе долу става. Като за такъв жанр е добре, може би не точно мой тип, затова не го оценявам по-високо. Професор Т гледаме, когато излезе нова серия по бг каналите, държи си нивото. Приемам препоръки за подобни британски сериали или някакви европейски. Последната серия на Висок потенциал ми дойде много американски пропагандна.

# 599
Много приятно за гледане френско криминале Astrid et Raphaëlle 6

Общи условия

Активация на акаунт