Седмокласна Изпитна - Четвърто класиране

• 40 377
  • 823
  •   1
Отговори
# 330
А твое дете учило ли е в ТУЕС, че си наясно със средата?

# 331
Тя цялата тема отдавна се измести към теми за МОН, реформи и няколко софийски гимназии. Малко има със седмокласната....

# 332
Дайте нещо седмокласно😀!
Кой смята да скача на петото класиране?
Другите отдавна се записаха и забравиха за драмите с питие на плажа, ама останахме и такива дето ще се пържим и чудим до последно:))))

# 333
  • София
А твое дете учило ли е в ТУЕС, че си наясно със средата?
С 9ти блок на ТУ съм наясно аз, без да ми се налага да съм възпитаник на ТУЕС, което беше основната тема на разговора с шмърци. Повече не мисля да инвестирам в тази дискусия, от която никаква полза не виждам.

# 334
Никакво намерение нямам да прибирам 15 годишен мъж от 9 блок на ТУ. Спирката на автобуса е на 2 минути, после метро и е вкъщи. Както е ходил миналата година на уроци така ще ходи и на училище. Сградата не ми е важна, средата ми е много важна. Той не е от най-кротките. Не му ли е интересно даже става зле. Дано да му е интересно, защото си го е избрал сам.
И какво е това плюене точно на ТУЕС не знам. Всяко училище дори и с най-високия бал има проблеми в България. Просто са от различно естество. И мен ме е яд за сградата, защото старата ни е много близо, но се запознах подробно със случая и видях, че училището няма нищо общо. Даже се опитват да ги прецакат като я приемат в негоден вид. Някой е взел едни и пари и е избягал от отговорност, а сега оставят директора да се оправя.

# 335
Ваня,  имаше информация преди няколко месеца, че от тази учебна година може и да се върнат в старата сграда.

Джакобиана, много енергия вложи в коментар за училище, което не те интересува. И то, за да обясниш как не е добре на хора, чиито деца са завършили там. И, да, няма полза в това, освен да успокоиш нещо себе си, че гроздето е кисело.

Лоли, успех на пето класиране, щом ще се пробвате.

# 336
Мерси!
То да видим какви места ще има първо, пък после ще претегляме на везната и ще решим.

# 337
Лошият сграден фонд на училищата, и не само, какви болници има, по-зле от концлагери, е проблем на лошо управление на цялата държава.
Даже на много места държавата пречи, ако оставят хората сами да се организират и ремонтират, в много от случаите ще стане и по-бързо, и по-евтино. Както е в оня виц, в държавата Италия има мафия, а у нас мафията си има държава. Но и с нашата народопсихология, толкова, както и да е, не е по темата.
СГСАГ също бяха в сградата на университета, докато им ремонтираха сградата,  сега застъпват 35то

# 338
А 35 СУ, къде се предполага, че ще се изнесе?  Ако имате инфо.

# 339
Доколкото четох в публичното пространство на НФСГ също е правен ремонт. И доколкото видях от коментари на родители, ремонтът е повече от трагичен.
Та, ако детето ще се връща в така "ремонтирано" училище предпочитам да си остане в 9 блок на ТУ, отколкото да го удари ток, докато си мие ръцете на чешмата.

# 340
  • София
Ваня,  имаше информация преди няколко месеца, че от тази учебна година може и да се върнат в старата сграда.

Джакобиана, много енергия вложи в коментар за училище, което не те интересува. И то, за да обясниш как не е добре на хора, чиито деца са завършили там. И, да, няма полза в това, освен да успокоиш нещо себе си, че гроздето е кисело.

Нито ще се върнат в сградата, нито нещо ми е кисело. Като докараш аутист до поведението и резултатите на моя, пак мини да си ги мерим. В никакъв момент не съм плюла по ТУЕС, странно как с шмърци стигнахме дружно до един и същи извод, а именно, че ТУЕС не е за всеки, ма на теб явно ти е важно да ме затапиш, няма да ти се трогна 😉

# 341

Не помня, честно, но за мен хич не е без значение къде е сградата и как изглежда. Тамън убедих наборът в 7ми клас да ходи на училище и да се пробира сам, втора смяна в 9ти блок на ТУ означаваше автоматично отново да трябва да го прибирам, нямаше да го понеса. На него му трябва училище с двор, ограда, охрана, близко до спирка и само първа смяна. Като чуе за групови проекти в извънучебно време лошо му става. Така че изобщо не му е мястото в ТУЕС.

Е, явно друго си искала да кажеш, ама нейсе!

Пишеш така, все едно сте имали колебание между ТУЕС и друго училище.

# 342
А 35 СУ, къде се предполага, че ще се изнесе?  Ако имате инфо.
В УАСГ, доколкото знам, но големите. За малките не знам

# 343
С какви раници ще ходят 8-класниците ви?

# 344
С каквато и в 7-ми. Няма да сменяме. Ars Una e

Общи условия

Активация на акаунт