Седмокласна Изпитна - Четвърто класиране

• 40 364
  • 823
  •   1
Отговори
# 360
Добре че ми напомнихте за раница, ще взема да я издиря, не бих се учидила някоя миналогодишна закуска да е оживяла в нея. Нищо особено не е нашата, влачи си я още от трети-четвърти клас, даже май е с някакъв бебешки мотив. Не е споменавал за нова. Ако се разпадне след пералнята, ще го "изтормозя" да си избира.

# 361
  • Куциндрел
Преди матурите търсих ученическата му карта и установих, че в предния джоб на раницата има разпилян чипс, нещо от Берьозка със собствен живот и някакви шоколадчета от Коледа. Сред всичкото това беше ученическата карта, добре че имаше найлонова подвързия.

# 362
  • ту тук, ту там
Моят син от трети клас е с една раница 😅 и не иска да я сменя, питах го вече няколко пъти. Dakine е марката.

# 363
Преди матурите търсих ученическата му карта и установих, че в предния джоб на раницата има разпилян чипс, нещо от Берьозка със собствен живот и някакви шоколадчета от Коледа. Сред всичкото това беше ученическата карта, добре че имаше найлонова подвързия.
Развесели ме SmileySmileySmiley моите разпиляна храна нямат в раниците, слагам им разни кутии с храна, обаче им ги прах като свършиха тази година училище... и се оказа, че съм изпрала на младежа ученическата карта Smiley добре, че не решиха да я искат някъде. Раници няма да купувам, миналото лято си избраха нови, по-тийн са, така че ще си карат с тях, здрави се оказаха. Другата седмица сме на море и след това ще преглеждам какви учебни материали са им останали от миналата година, че май бях прекалила с тетрадките, ще правя списък за пазаруване, ще ходя до ЛЛ да им попълни здравните карти, ще видя трябва ли някакви дрехи да се купуват. Гледам до края на август да го свърша това, че ме хваща клаустрофобия да се бутам с всичкия народ по магазините към средата на септември... Добре, че набора няма претенции за каквото и да е, че сестра му е като за двама в това отношение. Smiley

# 364
  • Куциндрел
Синът е запален по тетрадки и тефтери та е натрупал кат хамстер солидно количество. Вчера ми ги показа. Отделно има 1 несесер с химикали и моливи, 3-4 пергела, щото все не може да си намери пергел и купува 10на линии по същата причина. Остават само някакви рисувателни неща да купим и сигурно ще се окаже, че и от тях има колекция, за която не знае.

# 365
Малеее, раница от няколко години...аз купувам всяка година, имам чувството...Правят ги на нищо, тежат по "100 кила", явно все боклуци взимам, но имаме и маркови и немаркови. Имаме от мин.година, от Била ги купих, ще гледам дали са здрави. Баткото в 8 ми клас хич не носеше лека раница, в езикова паралелка. Та, ще видим набора какво ще се налага да носи. Има вече леко изкривяване, та ще го борим някак.
Зелено човече, ама тя без пари- браво, че изборът е толкова бюджетен 😉
Бих казала, че и аз като Грета съм малко реалист, всеки път търся вина и в моите. Чудя се понякога как има родители, които се кълнат, че тяхното никога не би направило/ казало едикаквоси...
Разчистихме и ние, 2 абсолютно еднакви пергела- кутийки, цветове...😁 Поне вкуса ми е стабилен. Тетрадките са малко, повече малък формат. Ще се купуват ГФ предпочитат ги, особено за предмети с повече часове.

# 366
Моята госпожица най-накрая събра сили да си почисти стаята. Беше епопея, три дена се чисти, от всички кьошета, чекмеджета, изпод леглото, изпод дюшека излязоха химикалки, моливи, гуми, линии, флумастери, пастели, водни бои, туби с акрилна боя, някои без капачки и разтечени, глина, слайм, стари мухлясали сандвичи, половината ми чаши, зарядни, и какво ли още не.
Сега имам химикалки и моливи като щанд на Сиела

# 367
Раници Ташев, изкара с една 1-4 клас, с втора 5-7 клас, не са мръднали. Тежат по 500 гр. и имат добро разпределение. Младежът грам не се вълнува от нищо друго, освен да играе игри в "пещерата". Излиза навън само под угрозата да си изчисти стаята. Ама чисти, къде ще ходи. Някой по-надолу спомена предаване на снахата. Simple Smile малки стъпки, лична хигиена, чистене на стаята, пазаруване, разхождане на куч. И спагети си прави. Девойките още грам не ги отразява, ама взе да се реше и пръска с дезодорант, та вероятно и това ще дойде. Едно време в този период имам спомени как се ръчкахме момичетата аааа,ууу, погледна ме, какво си мисли... Какво си мисли. Ха. Установил, че Еди коя си съученичка била момиче. Ами, казвам му, тя и преди това си беше момиче. Не,бе, мамо, сега е като наистина, има си коса  и всичко. Щото преди това вероятно е била плешива. Та! Квотите са хубаво нещо и девойките с немски били супер. Wink

# 368
  • Куциндрел
Чакам от стаята му да изскочи нещо неподозирано за науката. Вчера извози 2 торби за боклук с опаковки, кенчета и не знам какво от стаята си.
Иначе има 3 дезодоранта и 2 парфюма, стоят на етажерката за красота, рядко ги ползва. Искаше тример, ама и той събира прах. Чакам да му дойде музата да си обезкосми мишниците.

# 369
  • София
Само чака местата и скачаме в 5 класиране. То ни стана традиция участвахме във всички до този момент.
За раницата още не сме говорили може би ще зависи от училище в което ще учи😀

# 370
Успех на всички в 5-то класиране 😉
Аз помагах за стаята, та овършахме всичко- 5 торби с хартишляци, непишещи средства, стари подвързии и т.н. Имаме още флумастери ние, цветни моливи- подострям с ел.острилка- забавлявам се 😁 Флумастерите намаляват, щото изхвърляме изсъхнали всяка година, но моливите сърце не ми дава да хвърлим, а не ги ползват и тях. Важното беше да се махне всичко що ни напомня НВО.

# 371
  • София
С какви раници ще ходят 8-класниците ви?
Оня ден видях в стаята ѝ още да се въргаля раницата. Тя е от 2-ри клас може би. Супер здрава и готина, ама за малка кифла. Сега голямата кифла може би ще иска нова раница. Ще я чакам да се прибере в София и ще я питам. Първата година не виждам какво толкова ще носи по един език. И както казвате за 35-то, че ще е в УАСГ не знам къде ще имат физическо например... ще видим в началото на учебната година.
При старата сграда на УАСГ в двора има физ.салон.

# 372
С една черна на Найк е. Изобщо не съм мислила да я сменя. Пера я всеки уикенд, защото всичко бута в нея.
По парфюми отдавна се е запалил. Има много .. Вечер изпраща всички момичета до къщите им, кавалер си е. Но той е така и с възрастните хора, носи им торбите, помага.
Изглежда доста голям, още няма 14, но мисля, че е към 1.80. Отдавна си е в пубертета.

# 373
  • Стара Загора
Раница нова купихме края на 7-ми клас, защото старата се прокъса. Но пък нея я сурка от 2-ри клас. Смарт раници купувам аз. Издържат доста. Черна разбира се, няма надписи, нищо.
Успех и от мен на децта.

# 374
Онзи ден си взе чисто черна 😆, no name - без емблеми и марки за да може да си я декорира по свой вкус 🙄
Интересно ми стана. Как я декорира? С какво?

Общи условия

Активация на акаунт