моите разпиляна храна нямат в раниците, слагам им разни кутии с храна, обаче им ги прах като свършиха тази година училище... и се оказа, че съм изпрала на младежа ученическата карта
добре, че не решиха да я искат някъде. Раници няма да купувам, миналото лято си избраха нови, по-тийн са, така че ще си карат с тях, здрави се оказаха. Другата седмица сме на море и след това ще преглеждам какви учебни материали са им останали от миналата година, че май бях прекалила с тетрадките, ще правя списък за пазаруване, ще ходя до ЛЛ да им попълни здравните карти, ще видя трябва ли някакви дрехи да се купуват. Гледам до края на август да го свърша това, че ме хваща клаустрофобия да се бутам с всичкия народ по магазините към средата на септември... Добре, че набора няма претенции за каквото и да е, че сестра му е като за двама в това отношение.
малки стъпки, лична хигиена, чистене на стаята, пазаруване, разхождане на куч. И спагети си прави. Девойките още грам не ги отразява, ама взе да се реше и пръска с дезодорант, та вероятно и това ще дойде. Едно време в този период имам спомени как се ръчкахме момичетата аааа,ууу, погледна ме, какво си мисли... Какво си мисли. Ха. Установил, че Еди коя си съученичка била момиче. Ами, казвам му, тя и преди това си беше момиче. Не,бе, мамо, сега е като наистина, има си коса и всичко. Щото преди това вероятно е била плешива. Та! Квотите са хубаво нещо и девойките с немски били супер.
Препоръчани теми