Седмокласна Изпитна - Четвърто класиране

• 40 352
  • 823
  •   1
Отговори
# 405
Сега за 5 класиране къде трябва да се гледа за места? По сайтовете на училищата е много трудно нещо да се намери.

# 406
21 СУ в Лозенец?

# 407
125то не  е лошо училище, но е в Младост. Евентуално с метрото, ако ви е близо или с автобус 76, но си е път около час.

# 408
105то е близо до метро. Струва ми се добро училище,за което се чува, че е в подем. Препоръчвам 55 СУ, но там профилите са СХН.

# 409
320 е най-ниския бал и няма места, говорих с тях. Четох в темата, че са се записали деца и от Младост там, което ми е доста странно, тъй като работя в този квартал и пътя ми изяжда до два часа на ден ...
В тази част на града 36-то Максим Горки?

# 410
  • София
Сега за 5 класиране къде трябва да се гледа за места? По сайтовете на училищата е много трудно нещо да се намери.
До 18.08. на сайта на РУО ще публикуват своодните места, както и график на училищата за канидатстване и класиране.

# 411
  • София
На първо четене се сещам за 121 (явно няма места) и 104-то в жк Гоце Делчев. 73то е с доста висок бал, а и вероятно няма места.

В Красно село, БЪкстон и Борово има много училища, да не ги изреждам. Проучвахте ли ги?
104 е ОУ.

# 412
Благодаря за уточнението. Аз видях в графика, че е ДО 18.8., но не беше уточнено дали всяко училище ще си ги пуска в произволен ден от тези 8 дни Simple Smile реших, че трябва да се дебне всеки ден по всички училища и ми се видя сложно. Добре, че ще има общ списък.

Относно училищата за бал 300т. и аз бих проверила 36 и 203. Успех на детето!

# 413
  • София
Вижте и 10то, има профил обществени науки, но на 4то класиране балът се е вдигнал.

# 414
Десето е до метрото, удобно е за стигане, но аз лично изобщо не го препоръчвам. Ако се реши да пътува до Младост, по-добре125 то в хуманитарната паралелка, за там може и да му стигне бала за пето. Имат свободно мяста за пето, а и през годината обикновено имат. 125 то в гимназиалния курс обира кротки и добри деца с невисок бал

# 415
105-то, 36-то е не е било възможно до 4-то,, но могат да опитат на 5-то класирне, както и в 19-то .
Във всички люлински училища би ви стигнал балът, както и за 17 и 33-то.
Ако работите в Младост, училище близо до работата Ви може би не е лош вариант.

# 416
Да, 19 то е добър като цяло вариант. Сравнително близо, не е квартално. Чувала съм много положителни мнения за него

# 417
Изчакай да излязат свободните места и тогава може да дадем повече съвети. Няма смисъл да препоръчваме някое училище, където няма места за пето класиране.

# 418
Днес влязох тук, за да питам някой има ли актуална и достоверна информация относно местенето на ТУЕС. Отплеснах се с останалите теми и забравих какво всъщност ме доведе до форума.
Виждам, че е имало някаква полемика тези дни точно за ТУЕС. Тази година се отказахме от него именно поради локацията, защото дори и с метро пак не се стига до него (а при нас също метрото е далече, но бихме го обмислили). Но тази година наборчето имаше интерес към математиката и езиците, така че нещата се наредиха.
Догодина обаче следващото чаве си иска компютри, програмиране, анимация и такива неща. Знам, че Елисавета Вазова и 51 предлагат и са в подем (и са до нас), но е ясно за всеки, че са далеч от качеството и същината на ТУЕС. За Джон Атанасов обмислям. За него транспорт има. И пак доколкото знам програмирането не е на нивото на ТУЕС. С две думи искаме ТУЕС, но на Цариградско Simple Smile Simple Smile хахаха не, че някой ме пита Simple Smile Ама все пак наистина ли НИКОГА няма да се случи?

# 419
  • Сф
Аз исках да кажа 121 во, не 123, грешка. Извинете.
Защо се спрягат училища като 30 то,125 то? Да не говорим за 73. Балът е много по- нисък. За 19 то изобщо няма да им стигне,а и не мисля че ще има места на 5 то.
Готина , ще излязат свободните места на страницата на РУО. После почвате да следите датите в сайта на съответното училище. И се явявате едно след друго за каквото е останало и където ви вземат евентуално ( ако няма явили се деца с по- висок бал)  Виждам, че като че ли не сте много наясно щом и на 4то не сте приети. Нека излезат. Ще помагаме. ( кога излизат?)

Общи условия

Активация на акаунт