И аз да не остана по-назад ви пускам снимков материал. Не всички яйца са подредени, защото част са на майка ми, а другите ще си ги нося в нас.
http://snimka.bg/album.php?album_id=121728
Весел празник ви пожелавам
супер е темичката

направо си супер,а и сладките моля и ти да ми пратиш рецептичката и каква ее глазурата 

. Какви красоти сте направили нямам думи. Аз не мога да се похваля, защото не съм боядисвала яйца, тая работа я свършиха свеки и и Еми. Чудя се да ви разправям за премеждията ни с това преместване, че то беше великото преселение направо. Най-гадното ..., на 1 април когато беше годишнината от сватбата ни ... на този ден преди 7 години и двамата с мъжа ми излязохме от семействата на родителите ни и заживяхме отделно на същия този ден след 7 години мъж ми се върна в дома на родителите си
. За добро или лошо на 1 април беше първата ни вечер в свеки. Не можахме нито да отпразнуваме годишнината нищо, напротив бяхме като претрепани кучета от мъкненето на багажа. Дори един
на края неможахме да заформим че гледахме само как да се доберем до леглата да заспим
. На другия ден ни очакваше една неприятна изненада имахме още багаж за преместване, а хазайката драпаше да й даваме ключа на апартамента. И като се почна една офанзива да се прибира всичко, толкова уморена не си спомням да съм била през целия си живот и психически и физически. Понеже свеки живее на 5 етаж без асансьор можете да си представите какво мъкнене падна по тия стъпала. Накрая вече се отказах защото ми стана лошо от умора. Слава Богу вече сме по-спокойни и си чакаме вече нашата къщичка в съвсем скоро време
. Липсвахте ми
Да представя и аз мойте яйца,козунаци и сладки.Чакаме с нетърпение да стане 0.00 за да си похапнеме с мъжа ми. 

, но после реших да не си развалям празника заради това ...каквото такова.
на вас.