Пъстри яйчица и сладки козунаци, ще хапнат малките телчета, раци и близнаци

• 9 197
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
Хихихихи, ами Любе, сега гледам снимката от днес, ами това е нашта приятелка бе, Йоанка с мама Фани, ми тя е родена на нашта дата и съвсем случайно си се запознахме с нея на шадравана, тя си ни е слабост на нас  Laughing 

# 286
  • на брега на Дунав
Ей сега ще видите какво значи да се обясняваш дълго. Та, понеже тия дни съм много прелитаща из темата и само хващам по нещо  от тук и от там реших да се взема в ръце и да взема аджеба да отговоря на всички та да няма кой гък да каже  Mr. Green. Така ... след подробно водене на бележки се надявам накрая пак да не съм пропуснала нещо, че то срамота ще стане вече.
Deva Co поздравление мила за творчеството много яко го раздваш и определено действаш ободряващо с тия закачливи стихчета.  Grinning
Албени с тебе се разбрахме душко, ама да кажа сега и на другите, че ситуацията е много интересна да знайте  Joy. Ами верно съм се захласнала по сините ви големи очи и понеже четях малко тия дни и съм пропуснала съдбовния ти постиг в който ме разконспирираш тотално  Mr. Green. Вижте сега какво дами мога да се похваля вече че с Албени не само сме съгражданки тъй да се каже  Joy, ами на всичкото отгоре и съученички  Joy. Ама аз отплес хич не съм се светнала.  Joy hahaha
Млечко, Котето, Таби, Сонка, Зорииииии, Янан много са ви хубави дечицата милички. Не се сърдете ако пропускам някого просто понякога не чета много подробно и ми е страшно трудно когато наведнъж прочета много неща да се сетя всичко да напиша в един постинг.  Hug Може пак да съм пропуснала някого не е умишлено целувам ви всички.
Таталина, а твоята бонбонка наистина е бонбонка поне за мен. Казвала съм го и пак ще го кажа въпреки, че последните няколко снимки умишлено не откоментирах. Детенцето ти е много нежно, но когато казвам добра дума за някое дете аз го казвам на майка му. Тъй като ти (според мен) съвсем демонстративно и целенасочено не желаеш да кометираш нищо написано от мен или пък да кажеш нещо за Сами например, което аз логично заключих е заради личното ти отношение към мен (не ме долюбваш) ...................аз продължавах да отправям постинги към теб, да отговарям на запитвания до един момнет  в който си казах край и спрях да кометирам въобще всичко свързано с теб. Това е самата истина. Нямам нищо против Ени, тя е много мило дете, и аз винаги си я забелязвам и на моя компютър се виждат снимките й, ноооооооо ако се сърдиш, че някой не откоментира снимките ти попитай се защо. Ето я моята причина. Ако искаш ме опровергай, но аз постъпих по същия начин както и ти към мен. За мен нещата стоят така. Аз по принцип съм добронамерена и даже в стремежа си да не обръщам внимание на някой неща понякога излиза, че свалям шапка, ама и мен ми идва акъла понякога и си казвам що пък ... то толкоз добро не е на добро и се връткам и аз и така ...
Роси 45 мисля че не съм ти казвала добре дошла ако е така сега го правя понеже винаго поздравявам новодошлите мами. ИИИИ за мен  независимомкой кога е почнал да пише тук не е по-малко или повее важен от другите. Тука няма ранг за стаж мисля  newsm78.
Меца, мама Яна, Дидка, Анитка  Hug. Меца ама сте се налапали с бинбони, дано няма проблем, ама понякога стават такива бели.
Любенце за тебе нямам какво да кажа душата, оставяш ме без думи  Joy
Пепи  newsm10.
Анни първо за снимките да си кажа smile3521  на теб мила имам много да отговарям че си ме питала нещо, ама ще оставя за друг път, че много ми се доспа вече. Благодаря ти за комплиментите към Еми, тя наистина се справя добре с четенето, но има още доста да учи.   bouquet
Тинтири Минтири радвам се че се възстановяваш бързо, дано всико от тук нататък е само на добре.  Hug
Вили 1, нямам нищо пртив теб, но нека наистина да не се заяждаме за такива неща,  достъчно теми в Клюкарника има по тая тема.  smile3503
Надявам се да не съм пропуснала някой. Искам само нещо да допълня . Ежедневието ни е супер натоварено на всички и съвсем нормално е понякога четейки във форума да пропускаме по нещо да откоментираме. Аз лично не мисля че го  правя умишлено, ако имам време и естествено ако имам какво да кажа го казвам това се отнася за всички дори и за тези, които може би не искат да коментирам, само дето от скоро има едно малко изключение за което вече писах по-горе.
Прегръщам ви всички и не се сърдете ей, не ви изброявам че не мога да ви бройкам ами много сте бе какво да правя  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 00:35 от КорНиШонка

# 287
  • София
Корнелия, благодаря за милите думи за Ени! Правилно си ме разбрала, отношението ми към теб е лично, имам и причини за това. Ти сигурно също имаш причини. Но не мисля, че е мястото да занимаваме всички с незначителни неща.

Виждам, обаче че пак не сте ме разбрали правилно, та затова искам да направя едно уточнение:
Незабелязването (в повечето случаи волно) на снимки, които съм пускала е факт, който констатирам, а не обида, заради която се тръшкам.
Гордея се с детето си (както всяка майка тук) и пускам снимки, с които казвам "Вижте и моята бузанка. Обожавам я. Тя е всичко за мен".
Целта ми не е да получа одобрение или потвърждение на това, че детето ми е сладко или нещо подобно. Пускам ги, за да споделя с вас гордостта си и радостта, че тя пораства, че с всеки месец се превръща в малка госпожица и с нея опознавам света от нов, по-красив ъгъл.
Надявам се сега да сте ме разбрали правилно. Драма няма. Само впечатления и отбелязване на факти.

Сега е моментът и да се извиня за неволните случаи, в които не съм зарадвала някоя от вас с мила дума!
Всяка майка я заслужава. И аз отчитам пропуска си.
Волните случаи са рядкост, но те имат лични причини.

Спокойна вечер на всички!

# 288
Добро утро !
Влизам само да кажа че аз повече спорове , както вие ги нарекохте нямам намерение да правя , нито скандали и сеири.
Стоя зад всяка своя дума и реакция и винаги ще продължавам да казвам онова , което ме е подразнило .
Внимание на постове , който са изпълнени със злобни забележки , както и недомлъвки няма да коментирам.
Ако някой има да ми каже нещо лично моля да цитира името ми както направи Корнелия , на която благодаря   bouquet
Благодаря и на Албени за това че се появи и ме подразни много повече с тона си , отколкото с правописа си , което много се надявам окончателно да е ясно ,защото отприщи негативизма към мене и сега ми е много по-лесно и ясно защо , как и с какво дразня хората около себе си.
Обичам обаче нещата да ми се казват лице в лице , а не да се търси и минималния повод , за да бъдат направени .
Искам да се извиня от сърце на всички онези , който съм подразнила с искреността и реакцията си .
Аз спирам дотук и ако някой има нещо да пита , моля да пита . Hug

# 289
Ами, Корни, кво да ти кажа  newsm78 - ейййй най-накраяяя, ама трябваше да ти набутам постинга си под носа, за да ми обърнеш внимание някакво, абе то бива-бива четене по вертикалата, през ред, през два, ма тва твойто през 2-3 страници (ти сама си го каза, без бой) на нищу не прилича бе  smile3532 .Хахахахаах отплес  hahaha
Добро утро на всички   bouquet Ние снощи много се събуждахме, много мрънкахме, направо ми се късаше сърцето, май много ни мъчат тез зъбни зародиши бе  cry Та чак плачкаме до захласване (с това, да не казвам голяма дума, пу-пу, се справям долу-горе), ама и разстройство ни мъчи, предполагам, пак се дължи на пустите му зъби, та по ранни часове и наакани пампита сменяхме (не ми се беше случвало от половин година  #Crazy) От няколко дни сме така, лесно се дразним и си мрънкаме в повечко, нещо нехарактерно за нея - миличкото ми, боли го явно много. Иначе само да почна да я закачам и ми се ухилва до уши, разтапям се направо  Two Hearts , ама... до кога ще е така... Чудех се, ако и дам Панадолче, колко пъти мога да и давам, примерно за денонощието, ей така, ако се наложи, разбира се  newsm78  Някой има ли идея, че нашта джипка не я знам, ама събота и неделя не си вдига телефона  Rage , пък за такива въпросчета, ми не мога на Бърза помощ да звъня  #Crazy... До сега (от около 2 месеца ни мъчат по малко симптоми на зъбчета) ми се е налагало само веднъж да и дам една дозичка Панадолче, че беше тооолкоз изнервена, че не можеше да заспинка, даже и цица не помагаше  no...
meca, малката сладурка си е баш в буквалния смисъл сладинка  smile3532 Как сте след всичките изядени бисквитки? Дано нищо и няма  thumbsup
коТето, ами ний нашта беба ше я водим съвсем скоро в родний град и ше пътуваме през Варна бе, свиркай, щи донесем обувчици  Joy
Хайде приятен ден на всички майчета и бебоци   bouquet

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 10:51 от _albeni_

# 290
 Здравейте,мили мами!!!!
коТето за около 10-15 мин я оставих да си свърша работата и....ама той баща й виновен.Неприбрал бисквитите ,хем знае че сваля всичко от масата вече и...яде всичко Mr. GreenЗа моя радост за сега няма някаква реакция,макар че не е алергична Praynig
Дева-КО ,както казах вече страхотно е(само лека корекция -меца,а не мека,макар че след раждането съм си доста мека меца hahaha)
КорНиШонка Hug Hug я пусни някоя снимка на твойто мъжле,че маи отдавна не си пускала..
Люба ,я пусни някоя снимка на тез обувки,че и аз не съм ги чувала тези фирми newsm78 а още се чудя какво да и взема за лятото newsm78
Анни,прекрасни снимки.А за малките сладуранчовци,нямам думи Heart Eyes Heart Eyes
Това от мен за сегаЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ !!!!  bouquet  bouquet  bouquet
П.П.Албени,според мен около 3,4 пъти за денонощие от Панадола.Ако питаш мен дрисъка не е от зъби,по скоро от жегата или някое вирусче.Само внимавай да не се обезводни,че е много кофти,не мога да си представя тези красиви очи тъжни.Бързо оздравяване Hug

# 291
Емси,а изследвания правихте ли?Не е нормално така без причина да я вдига тая Т.....Ти всъщност смени ли си педиатъра,че аз нещо съм забравила?/нормално състояние напоследък/

Не не сме правили... В четвъртък го заведох при доки и той ми каза за нурофена, който аз и без това давах. Сега естествено се случва събота и неделя. Ще видя в  понеделник как ще сме и пак ще ходя. Тази нощ, слава богу не вдигна температура, но за сметка на това от 2 часа до сутринта рева, все едно че го колят.  Shocked Изобщо не иска да се успокои, нося го, гушкам го, говоря и му пея нежно. Нищо не чува от тоя рев, дере се и това е.
Лошото е, че положението с пъпчето стана плачевно от това негово надуване и май няма да ни се размине операция.

А за педиатъра, ами сега юни пак съм му се заканила, да видим дали ще го сменя. Че ще ни е по-далече и сама няма да мога да ходя както често ми се налага.

# 292
Добрютрю! Тия, които сме без деца спим до 11 Sick

Не бях влизала няколко дни и ви попрочетох... Без коментар...

Основно влизам да благодаря на Deva-Co. E! Истински ме развесели! bouquet Е такива постинги искам да чета! Зареждат ме с настроение за целия ден.

Нали съм без дете нямам с какво да се похваля, освен, че бабата и дядото днес ми казаха, че вчера казал МАМА, а мама я няма да го чуе и да го нагушка и след това да ходи гордо Laughing Всъщност аз пак ще си ходя гордо днес Laughing

# 293
Добро утро и от мен!
Меца, добре ,че на Усмивката и няма нищо  Joy а таткото  #2gunfire Joy
Албени, като тръгнете насам грабни няколко чифта обувки,пък аз все ще избера нещо от тях Joy
Таталина, хайде снимай бузанката с новите обувки да ги видим Hug
Дирдри, искам и аз без деца,само един ден Sick ,че повече незнам дали ще издържа,хем искам малко почивка ,хем като оставя баткото на училище и ако бабата е на разходка с малката направо се побърквам Embarassed ,много ми липсват,сигурно не съм в ред.
Емси, незнам душко какво да ти кажа за тази Т, със сигурност има причина за нея и аз мисля че това не са зъби,така или иначе неможе твоя док,да държи детето няколко дена с Т и да не направи поне изследвания,дори и да не си лекар се знае че когато се подържа Т повече от 3 дни и не спадне от самосебе си,се предприема нещо.Нстоявай да пуснат ПКК/пълна кръвна картина и РУЕ/СУЕ/, и урина за албумин и седимент.После се обади ако искаш за интерпретация PeaceСтискам ви палци да  оздравее бързо.
Албени ,Пнадол можеш да даваш 4 пъти за 24 часа Peace

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 11:47 от коТето

# 294
  • София
Здравейте, момичета!

Меца, надявам се да няма последствие след изядените шоколадови бисквити. Ако не друго, поне се е забавлявало детето Simple Smile

За Панадола - има си листовка и там точно пише как и по колко да се дава. Има и таблица за съответната възраст. Просто трябва да се чете.

Коте, за съжаление днес няма да мога да ви покажа снимки на обувките, защото разбойничката Ени е надъвкала USB кабела на фотоапарата и сега не мога да прехвърля снимките Sad Като купя нов кабел ще покажа снимки.

Днес с бузанката сме канени на погача на една малка принцеса. Нямам търпение да видя какво малко мишле е. Simple Smile

Слънчев и усмихнат ден!   bouquet

# 295
Здравейте момичета   bouquet
 Днес ми се случи нещо мнг  неприятно-по време на  разходката минавах по една уличка на която има платен паркинг.Ади спеше,а аз  си слушах музика Party И изведнъж 2 кучета се спуснаха върху мен  Shocked инстинктивно се обърнах с гръб към тях за да предпазя детето,а те така силно лаеха че  Ади се събуди.Не знам как стана но в един миг усетих как едното ме захапа за крака.Мнг се изплаших,не знаех как да реагирам.Седнах на тротоара,гушнах Ади и се разплаках.Не смеех да стана да не ми се нахвърли пак Sad а за късмет и батерията на тел. ми беше паднала и не можах да се обадя на татето да дойде да ме вземе.Постоях си  и си се прибрах.Цялата треперих .Сега сам решила,че ще търся къде да звъня да дойдат и да го разкарат тоя помияр. #Cussing out пазете се  ако ви нападнат кучета-мнг е страшно!
  Целувки-ще пиша по късно,че още съм в шок

# 296
Здравейте!Влязох с намерението да се похваля с днешната ни среща с novalexa и фамилия/малката Дани е страхотно слънчево и чаровно дете...а мама и тати -също/......мислех и снимки да кача...но след като прочетох  последните постинги на Ива 78-просто няма смисъл/ще остане за друг път/
Последното влизане на Ива е отпреди повече от месец и е писала,че синът и Марти има тумор в мозъка и им предстои операция......на 27ми март са влезли в болница...и оттогава не е писала.....Нека се помолим за Марти и майка му-да намерят сили да преминат през това препятствие...... Praynig Praynig Praynig

# 297
  • Den Haag
Моля се за малкия Марти и неговото семейство, всичко да мине благополучно и да е жив и здрав и да са щастливи.

Анни снимките наистина са супер.
Таби, Любе  Hug Hug Hug

# 298
  • София
Здравейте и от мен.
БОЖЕЕЕ!!!
Ивка, разплаках се като прочетох. Дръж се душа. Дано всичко е минало добре. Моля те пиши как е Марти.
Някой има ли телефона на Ивка?
Мислех да пиша хаплив (и то доста) постинг, до преди да прочета за Ивка.......
Таталинка тук съм дарлинг Hug

# 299
Ауууу, Люба, това, което казваш за Ива е ужасно. Стискам палци всичко при тях да е наред и скоро да се оправят нещата. Много положителни мисли за нея и цялото й семейство  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт