Модни консултации - 79

• 44 422
  • 433
  •   5
Отговори
# 135
  • София
Благодаря за новата тема. Аз съм в търсене на кафява чанта, но искам да я видя и на живо, така че ще обикалям.

# 136
Ето снимки и от модните подиуми на известните дизайнери :
Номадски романтичен шик:

Карета:

Миди и макси поли:

Костюми:

# 137
Моля дайте идеи от къде мога да купя класическо дънково дамско яке. Предпочитам физически магазин, за да пробвам. Не ми се занимава с чакане, доставки и връщане.

# 138
С какво бихте носили тези обувки? Харесвам мокасини, но точно този цвят малко ме затруднява и се чудя да си ги оставя ли. Освен черен панталон какви цветове и видове дрехи?

# 139
  • Пловдив
Много са хубави.Аз бих ги носила със всякакви цветове.Изглеждат универсални и с пола и рокля ще си пасват.

# 140
Тези кецове с тъмно сини дънки и бежова блуза някаква дали ще отиват за есента? Не съм имала тамарис до момента. Отговорят ли 38 на стелка 24.5см? Поръчах ги и се надявам да ми отиват. Обикновено нося студено бежово но е обувка.

# 141
Tamaris според мен отговарят. Носа 36 и техният 36 ми е перфектното. Имай предвид обаче, че според мен не са за широк крак. Аз имам тесен крак и ми прилепват добре.
Иначе за тази есен за първи път и аз си взех кафяви обувки, но боти, отново Tamaris.

И точно съм ги приготвила за сини дънки 😊 и отгоре ги пробвах с бежово, бордо, масленозелено и всички цветове в есенната гама и все ми харесваше как стои.

Дано Ви бях полезна. Успех! 🌷🍀🫶🏻

# 142
Благодаря! Тесен ми е крака и слаб, понякога нося 37, но рядко ако марката е уголемена. Дано са ми на късмет!

# 143
Моите Тамарис са за нормален крак, в никакъв случай за тесен Rolling Eyes

# 144
Имах много подобни, може би същият тип модел като "калъп" и подметка, но друг дизайн нагоре - изчистени бели. Според мен си отговаряха. Минус, че вкъщи уж ми станаха и удобни, а щом излязох на улицата при ходене се получи едно леко хлопане вляво и вдясно на нивото на езика, "отварят се" като прегъвам крака колкото и да съм стегнала връзките леко ми хлабеят. Чувството е, че са ми широки и ще се изхлузи кракът. Кракът ми е уж нормален, но може и слаб да се води, не знам. Пробвайте и разтъпчете максимално.

# 145
С какво бихте носили тези обувки?
Скрит текст:
Харесвам мокасини, но точно този цвят малко ме затруднява и се чудя да си ги оставя ли. Освен черен панталон какви цветове и видове дрехи?

Натурални топли цветове - телесен, пясъчен, златен залез, охра до есенен оранж;
Пастелни - маслина, небесно синьо, патладжан, дори индиго;
Геометрични фигурални - пипи, каре , меланж.

# 146
Здравейте, искам да се свържа с Пембе Кенан моден дизайнер, но откривам само адрес в Асеновград. Евентуално дали някой разполага с телефонен номер?

# 147

Здравейте Simple Smile
Тези дънки ми излизат навсякъде като реклама. Явно ще са доста модерни през есента.
Какво мислите за такъв модел, дали ще скъсява много краката и въобще фигурата? Нали съм от високите 😂

# 148
Този модел е според зависи, без проба не виждам как може да се каже.Като момиче съм носила, но бях поне -5 кг, закръгнела фигура съм.Ако нося сега ще
е с ботуш, бота, с ниска обувка съм 100% сигурна , че
ще съм зле.

# 149
  • Пловдив
Не бих носила такива дънки, дори и да са модерни.Ще скъсяват краката.

Общи условия

Активация на акаунт