Модни консултации - 79

• 44 311
  • 431
  •   11
Отговори
# 420
Благодаря ти, мила Света.

Надявах се на снимки за идеи, а в идеалния случай - и на линкове.
Затова и писах в темата.

# 421
# 422
Не съм много съгласна с мнението на Rockstar за стоенето на този модел, защото поне на мен подобни модели стоят изключително секси, без да изглеждат все едно нарочно искам да се показвам. Не е че имам корем да прикривам, просто според мен по-свободните дрехи, които загатват формите, са по-загадъчни и интересни от тези, разкриващи всичко. За бодикон роклите според мен си трябва не само хубав бюст иначе, но и хубаво дупе и пропорции, както и височина, за да стоят елегантно. Мое мнение, разбира се Grinning

Едно друго предложение от мен

Предполагам е прекалено къса за повода, но идеята ми тук е, че има набори в кръста, които прикриват малко, като в същото време пак се води бодикон.

# 423
Много зависи от обстановката и възрастта; нищо лошо в къса рокля- бодикон или не. Сега, коремче с бодикон, обаче, е доста кофти идея. Ако обаче със стягащо бельо/много якия за целта чорапогащник на Calzedonia стават нещата- не виждам защо не.
Такава с възел/набиране/ някаква врътка в зоната на корема също е подходяща.
Показвам тази, която чакам за целта, но аз нямам бюст за подчертаване.

Относно линкове/модели на добра цена- погледнете Meshki или Lulus: https://www.lulus.com/products/effervescent-essence-black-sequin … ress/2184896.html
Свободният модел и на мен не ми харесва, но този с набора-да, плюс е доста актуален в момента.

# 424
  • София
Тези минита са на манекенки 1,80. На жена 1,60 ще бъде 10 см надолу.
https://www.mohito.com/bg/bg/chervena-midi-roklya-638iv-33x
Кройката не е актуална, обаче съм имала и стои добре, а пеплумът скрива коремчето.
Или направо намалените рокли https://www.mohito.com/bg/bg/sale/rokli
Тази пък е от reserved

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 16:36 от Cuckoo

# 425
  • София
Telesila, аз си купих тази миналата седмица! Не стои толкова къса и много ефектно прелива на живо.

# 426
Хвърлих един бърз поглед на Мохито и харесах тази рокля. Бих я пробвала .Не обичам дълги рокли,особено пък на парти,където се очаква да има танци,не ми допада нещо да ми се мятка и да ми пречи.....Нещо линка не стана. От вечерните рокли,зелена права рокля с пайети,има я и в черно

# 427
Хвърлих един бърз поглед на Мохито и харесах тази рокля. Бих я пробвала .Не обичам дълги рокли,особено пък на парти,където се очаква да има танци,не ми допада нещо да ми се мятка и да ми пречи.....Нещо линка не стана. От вечерните рокли,зелена права рокля с пайети,има я и в черно
Ако е тази:

Харесва ми, но такъв модел на мен не ми стои добре.

# 428
  • В полите на Пирин планина
А нещо такова?

Роклята е от Дафне.

# 429
Рошли съм я виждала, фина млада жена е. Чудесно ще ѝ стои къса рокля по тялото.
Кафявата рокля от мохито и черната, предложена от Ния най ми допадат като предложения.

# 430
Тогава може и нещо с по-висока талия и по-свободно на корема. А и акцентиращо върху желаното в случая – бюста.

Рошличка, на мен ми се струва, че вече си се спряла на дължина и модел. Гледай да е хубава материя и кройка. Черното (дори и клише) винаги може да изглежда чудесно.

# 431
Не съм съвсем решила за модел, Аня, само за дължината. Затова търся предложения за конкретни рокли.
Тази зелена, която показваш, ми допада като модел. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт