Модни консултации - 79

• 55 464
  • 531
  •   1
Отговори
# 525
Според мен не си струват. Първо са на цената на злато, но дори и да са по-евтини изрично се казва да не се къпеш с тях. Пада блясъка. Моята дъщеря има и пръстен и гривна и синджирче . В магазина така ни посъветваха. А за мен лично това е тормоз, сваляне слагане, на всяка баня.

# 526
  • Някъде там
Според мен не си струват. Първо са на цената на злато, но дори и да са по-евтини изрично се казва да не се къпеш с тях. Пада блясъка. Моята дъщеря има и пръстен и гривна и синджирче . В магазина така ни посъветваха. А за мен лично това е тормоз, сваляне слагане, на всяка баня.
Цената на златото в момента е доста по-висока. Моите последни обеци са 1.41 гр. и струват 390 лв., така че модел за 150 лв. вероятно би бил съвсем малък. Хубавото на благородния метал е именно това, че не се налага да го пазите от водата, въпреки това аз не обичам да стоя с бижутата си в нас и винаги ги свалям.

Pollinaa, виж в дъното на Макси центъра – имат много хубави неща на корда и блестящи обеци за 20-30 лв. В Pandora също имат хубави сребърни обеци, които проблясват много красиво - може да погледнеш и техните модели Simple Smile

# 527
Така е, злато в момента е доста скъпо. Ако на дамата не й пречи постоянното сваляне и слагане - са си ок.
Ето едно предложение от мен
https://www.victoria-gold.com/zlatni-obeci-four-stone

# 528
Аз съм с молба за препоръки за ортопедични и с пружинираща подметка (да компенсират проблеми с походката) маратонки/сникърси/боти без изискване да са истинска кожа въпреки, че предпочитам да са. Благодаря!

Изключително много близки покрай мен ми препоръчаха дълго време босите обувки. Не знам дали сте чувала за тях.
Идеята им е да имитират босото ходене, в което кракът има достатъчно пространство и захват за земята, широки са отпред и почти без подметка. Аз не можех да преживея вида им и все още не мога, но си купих два чифта: едни пролетни и сега зимни боти. Зимните са най-удобните обувки, които съм носила в живота си.
Майка ми има кокал на едното ходили, който дълги години я мъчеше, каза, че откакто носи боси обувки нищо не я боли. Моя близка приятелка се кълне, че при регулярно носене спират болките във врата и кръста. Не се наемам с такива твърдения, защото аз самата не ги нося постоянно. Но Ви го давам като идея.

# 529
  • някъде под слънцето...
Дами, заслужават ли си обеци “Swarovski”? Впредвид това, че не са златни, а не са никак евтини.
Харесах си модел, само камъче, нищо друго. Харесва ми блясъка на камъка, но близо 150 лв не знам дали си заслужава…
Дори не са и сребърни, а "кристал Сваровски" е сръкло със специален състав .
"Кристалът Сваровски е висококачествено оловно стъкло (от 2012 г. без оловен оксид) с висока прецизност на рязане, известно с brilliance (блясък) и разнообразие, създавано от австрийската компания Swarovski "

Ако не златни, то поне сребърни  могат да се намерят , дори и на по ниска  цена.
Ако непремено трябва да са жълти , едни подобни
Нисък карат(9 карата)  злато и цирконит
https://roselin.es/products/pendientes-chaton

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 14:50 от sl

# 530
От известно време залагам на Ti Sento. Имат много добри оферти, особено в намаление -50%. Според мен качеството им е далеч по-добро от Сваровски, Пандора...
https://timeland.bg/bijuta/damski/ti-sento-milano/sale-ti-sento- … duct_list_dir=asc

# 531
Благодаря ви момичета за мненията. ☺

Общи условия

Активация на акаунт