Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 11 177
  • 183
  •   1
Отговори
# 150
Това с водата го играха в съседния вход, където ни е и гаража. Нивата са мазета, гаражи и после апартаменти.. Та в мазите се напълни с вода до колене. По същото време имаше строеж нагоре по улицата и тежките бетоновози минаваха пред нас, асфалта се поогъна (след скандал със строителя преасфалтира цялата улица - 300м) Само, че на ВиК им отне 5г да бъдат убедени, че има теч на чиста вода, а не на фекална както ни убеждаваха. 3 пъти давахме на различни лаборатории вода за изследване. И ние слагахме помпа.. Накрая оправиха всичко за 1 ден, но отне 5г .. Съдейки по капацитета на помпата дневно са изтичали над 5м3 чиста питейна вода от главния водопровод, мина към загубите на ВиК

Във връзка с наводнението на Елените.. всякакви прилики с варненските дерета и баири са просто случаеност, остава ни само да плюем в пазвите, да бягаме от черните котки и да се молим на Бог
https://www.facebook.com/reel/1110482547909802/?s=single_unit&__cft__
  • =AZVGTrBSflp5h-I2PAZv0svhmqbd0VJ1HXhDNKqAgK0ggj0zsU5T4PNWOC3hMsu2nPg83yztrsNcixywRHEfUEzgs938Z7kuHWSvjLQBVrUA-Tf9QK1qZrl7xRzb_ma9igyfp71OAerKFPtdqeHaeOvkiaVCA3V6t6wpckEWfajiCOZQiiZXR2UgqYgO2NHIk9E&__tn__=H-R

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 15:46 от скаридка

# 151
  • Варна
По едно време работех с брокер, който говореше, че "сме екип", "обсъждаме", "заедно решаваме" и всякакви простотии на много ниско NLP ниво, явно от някакви недоносени тренинги. Същият като му вдигнех скандал защо имота ми не е продаден месеци и ще му го взема, някак си за 2-3 седмици намираше купувачи. Искал е двойна комисионна просто. И друг имаше, който ми се е правил на приятел. Общо взето всичко е фасада и фалш. Брокер приятел е като евреин миньор... Та никаква лоялност към тях, те са инструмент, ако знаеш как да го ползваш и да си емоционално недостижим за тях за да можеш винаги да правиш каквото решиш ти. Според мен на брокерите нещо психически им се счупва. Причината е, че те продават продукт с дефекти. В България просто няма имот, който всичко да му е наред. Я ще е шумно, я ще има проблем със сградата, отстояния и.т.н. И според мен те за да оцелеят практикуват една техника - дехуманизация, вид морално отдалечаване, което им помага да пробутват имоти на хората. Защото по-голямата част от хората и сами не знаят какво искат, нямат опит и имат само някаква идеализация в главата си. И като се нанесат и като се окаже, че климатика на бай Трифон от втората употреба им е под прозореца на спалнята и рязко се повишава употребата на алкохол в новодомците щото са в ступор....А брокерите знаят, че ако не го пробутат те, ще им го пробута друг, а те ще стоят гладни. При тях просто инвентара е с "първичен грях" защото всичко е недомислица тук, защото хората ги мързи да мислят. 

# 152
Със страх следя новините за Влас и Елените, знаейки, че ние може да сме следващият район, който може да влезе в новините поради същата причина. Че ние и свлачища върху, които се строи си имаме, украински строители, които уж незаконно и някак неусетно осякоха гора, ужас и корупция. И прогнозата за времето не ми изглежда никак добре за идната седмица. А и кмет в панделата, да добавя, въпреки, че той горкан е толкова безсмислен, че не никой не забелязва, че го няма.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 09:18 от Gold digger

# 153
  • Варна
Нямам поглед върху работата му ама предният на етап външен вид ми губи доверието още, пък аз имам много силна развита интуиция. Но, да ако тръгнат тия вилни зони надолу...леле мале. Ами каквото такова. И да, задава се втора вълна след 5ти октомври. Затуй обичайте се, кажете на човека до себе си нещо хубаво, помагайте си и не си избивайте комплексите един на друг.

# 154
Със страх следя новините за Влас и Елените, знаейки, че ние може да сме следващият район, който може да влезе в новините поради същата причина. Че ние и свлачища върху, които се строи си имаме, украински строители, които уж незаконно и някак неусетно осякоха гора, ужас и корупция. И прогнозата за времето не ми изглежда никак добре за идната седмица. А и кмет в панделата, да добавя, въпреки, че той горкан е толкова безсмислен, че не никой не забелязва, че го няма.
Нямам поглед върху работата му ама предният на етап външен вид ми губи доверието още, пък аз имам много силна развита интуиция. Но, да ако тръгнат тия вилни зони надолу...леле мале. Ами каквото такова. И да, задава се втора вълна след 5ти октомври. Затуй обичайте се, кажете на човека до себе си нещо хубаво, помагайте си и не си избивайте комплексите един на друг.
Кои са строители украинци?

# 155
Вероятно КУБ?
Наводниха града с билборди и платени статии, но строят ли наситина и какво? Последно четох за Училище на бъдещето...

# 156
А и кмет в панделата, да добавя, въпреки, че той горкан е толкова безсмислен, че не никой не забелязва, че го няма.

не е по темата, но за кмета чух, че не е толкова невинен, колкото всички си мислят.

# 157
  • Варна
Много ми е смешно когато примерно имаме хора като Доган със сараите и.т.н. и след това прожектора се насочва към Костадинов с неговата къщичка близнак в най-убитата вилна зона на Варна до Звездица и как хората цъкат с език каква къща имал Костадинов, която къща между другото се показва в цялата си прелест, но само половината е негова. Същото и с Коцев и Портних.... Не бил напълно невинен. Значи за едните си е нормално да грабят както им падне и да са дупе и гащи с местните мутри и си намигаме като говорим за тях, но тяхното го приемаме за нормално пък за другите приравняваме съмнението с престъпление. Айде ако обичате вземете ползвайте малко главите си.

# 158
Penkoman ,все от някъде се почва Wink
Освн това както се оказа Доган е никой в сараите. А Костадинов рязко се "обогати"  в точно определени времена.Какво и колко е изсмукал последният  няма как да знаем , понеже е във ФИКТИВЕН развод. Читавите хора не ги правят тия неща.

# 159
Костя и това лято бе принуден да летува не в луксозната си къща в Тюленово, а в Тракийски скали и Рама така е като се караш с другарчето фараон. Къщата е в стила на Историческия парк. Вероятно и парите са пп тази линия Simple Smile
При Коцев проблемът е не дали е напълно или частично невинен, а  прокуратурата да докаже надлежно вина. Без заплахи към свидетели, без менте свидетеели. Така де Коцев е единствения, иойтто е обвинен за корупция, без да е доказано движение на пари или други облаги за Коцев.
Проблемите и на Коцев , и на Терзиев, идват от това, че настъпаха интересите на големи общински играчи. Фирми, които съществуват само на поръчки и са се отчита ли по каналния ред на общинските.
Хората виждат и говорят - няма нужда да е плащането с пари, достатъчно е да се прати бригада да строи къща на общинаря за без пари, да му асфалтира улицата, да му поддържат градината

# 160
Много ми е смешно когато примерно имаме хора като Доган със сараите и.т.н. и след това прожектора се насочва към Костадинов с неговата къщичка близнак в най-убитата вилна зона на Варна до Звездица и как хората цъкат с език каква къща имал Костадинов, която къща между другото се показва в цялата си прелест, но само половината е негова. Същото и с Коцев и Портних.... Не бил напълно невинен. Значи за едните си е нормално да грабят както им падне и да са дупе и гащи с местните мутри и си намигаме като говорим за тях, но тяхното го приемаме за нормално пък за другите приравняваме съмнението с престъпление. Айде ако обичате вземете ползвайте малко главите си.
Исках да се изкажа по меко, което явно беше грешка. Виновен е, имам информация отвътре. ПП-то просто искат да заменят хората на Борисов и Пеевски с техни. Нямат намерение да оправят нищо, а просто да вземат парче от баницата. В случая просто си искали да вземат 1/3 от бизнеса на Пенка или пламенка, забравих как се казва. А, това защо и как тя има ръка върху толкова голям пазар си е също за разследване.

# 161
Херинга, ти информация имаш, предоставия на разследващи да им помогнеш и поне да е задържан с основание Simple Smile

# 162
  • Варна
Ама ето пак. Доган - никой, ами то по тая логика всички сме никой на тоя свят защото като си заминем нищо не вземаме. То е същото. Той цоца 35 години и си живя като бей, а сега никой. Всичко е временно в тоя живот, дали ще те детронират, дали ще мине потоп, дали ще си заминеш на оня свят....в един момент си никой. Това оправдава ли те? Ако Костадинов е заграбил нещо той също в един момент може да го загуби, то тогава ако се водим по тая логика значи той също е директно оправдан.

Пък за информация за Коцев...не вярвам на никой, имам поглед в няколко лагера и виждам какви лъжи и измислици се сипят по всеки в отсрещния - лукса да си роден във Варна и да имаш приятелчета от детската градина и училище ти дава един по-дълбок поглед.

И пак за Коцев - дори да е крал и да е замесен, всяко нещо си има тежест. Портних като управлява години и си другарува с разни местни мутрагени какво?

Забелязал съм, че колкото по-голям дерибей е някой и по-голяма мутра толкова повече ги е страх хората да говорят. Нахвърлят се на Костадинов и Коцев и дори на Михайлов.

Като сипвате, сипвайте по заслуги.

# 163
Борбата не е за пари... И не ПП,а "старите муцуни" започнаха първи... Първи да нападат...

# 164
  • при Arctic Monkeys
Какво доживяхме, да се страхуваме от прогноза за дъжд! Дават го да вали и ми се свива сърцето, защото детето ми е там. И после ще ми разправят колко лошо се живеело преди. Не помня да сме се давили във вода или лятото цялата държава да гори. Ненормални истории, ненормална държава!

Общи условия

Активация на акаунт