“Клетката“ – сезон 2, от септември по НОВА

• 8 996
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
Моля някой от България да потвърди, че няма епизод заради събитията.
Засега няма. Като гледам ще изпуснат днес

# 46
Гледам, но не с голям интерес. Сценарият малко като приказка взе да става, освен Блатечки и Мартин Димитров май не ми харесват особено и актьорите. А за майката и дъщерята...само на мен ли актьорската игра на дъщерята ми се струва  доста по-добра.

# 47
Гледам, но не с голям интерес. Сценарият малко като приказка взе да става, освен Блатечки и Мартин Димитров май не ми харесват особено и актьорите. А за майката и дъщерята...само на мен ли актьорската игра на дъщерята ми се струва  доста по-добра.

Тя Гергана Данданова така си играе дървено във всички сериали, в които съм я гледала.

# 48
На мен ми е интересно какво ще стане със София. Нещо май не иска да спази уговорката с Ина и да влезе тя в затвора. И за бебето лъже. Нали й казаха, че е кухо яйце, а на мъжа си каза как всичко е наред.
То май още 2 епизода остават. Ако няма 3 сезон много бързо ще третупат всичко. А то от друг сезон нужда май няма.

# 49
А според вас какво ще стане с героя на Мартин Димитров ?
На убийство вървят нещата според мен ? Големите риби няма да му простят.

# 50
  • Другата България
А според вас какво ще стане с героя на Мартин Димитров ?
На убийство вървят нещата според мен ? Големите риби няма да му простят.
С уговорката, че съм само до епизод 9, утре вероятно ще гледам 10 и 11, смятам, че или и той ще попадне в затвора - доброволно, или ще духнат със София с кинтите, някъде в чужбина.

# 51
Аз и до толкова не мога да стигна. Не само че почти никои не пише в тази тема , но и във Фейса и Инстаграм е същото положение . Да си бяха останали само със един сезон като Ягодова Луна ако някои го помни изобщо този сериал . Асен Блатечки също участваше в него , само че Ягодова Луна беше по интересен и актьорската игра на артистите беше по добра .

# 52
Според мен София сама ще изчезне с парите, но си мисля, че Тодор ще прецака Архонта и ще го вкара в затвора. Не съм гледала снощния епизод, днес май е последен.

# 53
И аз мисля, че София ще се спаси като избяга.  А Тодор може и да го убият. Ина дали ще се измъкне и тя..
А София заслужава да си поеме отговорността, как нагло излъга дори за освобождаването на момичето.

# 54
Според мен София сама ще изчезне с парите, но си мисля, че Тодор ще прецака Архонта и ще го вкара в затвора. Не съм гледала снощния епизод, днес май е последен.
Финалът е в понеделник.

# 55
Финалът е в понеделник.

А, да, те в петък не го излъчват....

# 56
  • Другата България
И аз мисля, че София ще се спаси като избяга.  А Тодор може и да го убият. Ина дали ще се измъкне и тя..
А София заслужава да си поеме отговорността, как нагло излъга дори за освобождаването на момичето.
Според мен тя не излъга за момичето, напротив.
Там си свърши работата.
София всъщност се оказа най-големия злодей - първо уби мъжа си, след като разбра, че я е лъгал с години.
После остави Ина да поеме вината с мотива да спаси Михаела, с уговорката, че когато Михаела излезе, ще си признае вината и ще разкаже какво се е случило. Сега обаче се поблазни от власт и пари, забрави всичките си обещания, наказва всички за това, че не може да има деца, и буквално се държи като най-отрицателния герой, най-противния, най-заслужилия да е в клетка, и в Клетката.  
На мен ми е по-неприятна дори от архонта.
Какво мисля, че ще се случи?
Гита ще изкупи вината си пред Ина /за това, че я наръга/, като ѝ даде диска от компа на Пелев. Което ще ѝ помогне и тя да излезе на свобода.
Приятелят на Михаела разбира се, няма да замине никъде, и ще се съберат двамата.
Ина и Пелев също.
Малко мътно ми е какво са измислили за Тошко, според мен ще се опита да убие архонта, или ще го отнесе той, или ще има възмездие и за него - ще остане жив, но в затвора.
София - не предвиждам добър край за нея.
Всичко това ако няма трети сезон, разбира се, което ще е голяма грешка - отворен финал.
Защото след този негледаем сезон надали ще се снима трети изобщо.

Продължавам да се изумявам от продуцентското безсилие що се отнася до този кеч турнир в мазето, на затвор, с надзиратели, директор и т.н., затворнички със синини и дори вече убита такава, и никой нищо не схванал, не подозира, не разбира, не разследва.....такава кръпка е това, че си се смея на глас, гледайки.
Другата такава беше убийството на дансаджията. Така стават тези неща.....

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 15:46 от Merri_An

# 57
За момичето София не каза на Ина, че бащата на момчето е оттеглил обвинението. Поне аз така го разбрах. Тя уж е задействала процедура за предсрочното пускане от затвора, но не беше все още, то тогава бащата се срещна с нея. Може и аз нещо да не съм разбрала де.
За кеч турнира и на мен ми е непонятно как пък никой не ги издаде или не разбра. Дали наистина в затворите е възможно да се случват чак такива неща.
А и друго, за което се чудя е защо чак сега показаха сестрата на надзирателя. Може би за да се види защо той участва в тоз кеч, а и всички нередни неща. Май ще бъде ранен, поне имаше някой, който си влачи крака и тече кръв. Ще видим, на мен ми е интерсно, все пак е филм.

# 58
  • Ню Йорк

София всъщност се оказа най-големия злодей - първо уби мъжа си, след като разбра, че я е лъгал с години.
После остави Ина да поеме вината с мотива да спаси Михаела, с уговорката, че когато Михаела излезе, ще си признае вината и ще разкаже какво се е случило. Сега обаче се поблазни от власт и пари, забрави всичките си обещания, наказва всички за това, че не може да има деца, и буквално се държи като най-отрицателния герой, най-противния, най-заслужилия да е в клетка, и в Клетката.  
На мен ми е по-неприятна дори от архонта.
Какво мисля, че ще се случи?
Гита ще изкупи вината си пред Ина /за това, че я наръга/, като ѝ даде диска от компа на Пелев. Което ще ѝ помогне и тя да излезе на свобода.
Приятелят на Михаела разбира се, няма да замине никъде, и ще се съберат двамата.
Ина и Пелев също.
Малко мътно ми е какво са измислили за Тошко, според мен ще се опита да убие архонта, или ще го отнесе той, или ще има възмездие и за него - ще остане жив, но в затвора.
София - не предвиждам добър край за нея.
Всичко това ако няма трети сезон, разбира се, което ще е голяма грешка - отворен финал.
Защото след този негледаем сезон надали ще се снима трети изобщо.

И аз горе-долу така ги виждам нещата и също искрено се надявам това да е краят и да не се мъчат със следващ сезон.

# 59
  • Пловдив
Това ли беше края на филма, който се излъчи на 8 декември?

Общи условия

Активация на акаунт