Въпрос за сърдечна операция

• 447
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, на майка ми и направиха отворена сърдечна операция , реконструкция на де клапи преди четири дни, но се оказа че клапите не работят нормално, има пролапс, искат да се направи нова операция,  дали ще издържи..... Имали някой който е бил в тази ситуация.

# 1
Няма как някой да каже как ще се отрази втора операция, освен ако той не е наблюдаващият лекар и няма всички данни.
Бихте могли да вземете второ мнение в някоя добра болница. А къде - може би някой друг ще даде съвет. Все пак имам един познат, в Св. Екатерина го оперираха от сърце, добре мина и мисля, че там са добри лекари, конкретен лекар не мога да посоча. Но това, което е валидно за един случай, не е валидно за друг.

# 2
  • Стара Загора
В коя болница е правена операцията, колко е годишна жената? Майка ми я оперират д-р Келчев на 15.08. Смяна на аортна,  митрална, пластика на трискупидална клапа и аортата. На 65 години е, с астма също, от вчера еече е качена в отделението по Кардиохирургуя.  Засега се чувства добре, ходи сама, храни се сама. За Келчев четохме, че е светило в тази област. Само той се нави да й направи операция, а тя е обиколила всички светила в кардиологията. Ако е изведена от операция и изписана ви препоръчвам да се консултиране с д-р Келчев.  В Аджибадем Ситиклиник Витоша е. Консултацията е безплатна. Носете си всички документи. Пожелавам успех на майка ви!

# 3
  • София
Здравейте. Може ли да използвам темата за да попитам имали ли са вашите близки повишени тромбоцити след сърдечната операция. Мой близък е опериран преди 2 седмици, днес беше на контролен преглед, тромбоцитите се повишават, обем и ширина са нормални. Казват, че е често срещана реакция при сравнително млади пациенти. Има терапия, но се притесняваме, предвид че е опериран вследствие на инфаркт.

Общи условия

Активация на акаунт