Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са традициите за Великден в България?
Какви са някои от обичаите и традициите, свързани с раждането в България?
Какви са някои от традициите и обичаите при подготовката за раждане в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са традициите за Великден в България?
-
Какви са някои от обичаите и традициите, свързани с раждането в България?
-
Какви са някои от традициите и обичаите при подготовката за раждане в България?
-
Какви са традициите за боядисване на яйца за Великден в България?
-
Кои са основните теми в дискусията?
.
... Само като се сетя че ми е неприятно когато гинеколога ме приглежда с някакво си подобие на "желязна пишка"
както и болките когато те хванат.
, за
иначе си спя нормално
, само вече много ме боли гърбът и ребрата са ми като премазани, не мога нито легнала нито облегната да стоя, абе само пози си търся 
,
засега само ще чакам и

Направихме една голяма разходка в околността, уж да тръгна да раждам - но уви, никакви принзаци
Никак не ми се иска да преносвам, казах на бебка, че вдигам наема и да се изнася, ама кой ли ме слуша
То хубаво някой да те разнася по цял ден в корема си, ама да вземат и за нас да помислят- бебета с бебета

. Ей, снощи се изплаших, за един час поне 8 пъти ходих до тоалетната, по едно време си мислех, че ми изтичат водите на части
, нали? Или да се шашкам? 
, будувайки и гледайки креватчето,та: За
, помислих, че вече си събира багажа, че и аз й казах това с наема като
, ще видим до края! 
,ама айде дано съм права!
Малката девойка е с размери 3,480 и 52 см и се роди в Шейново. Мама звучеше страхотно и има само няколко вътрешни шева.

И само такива хубави новини да ни носиш!