Мамо, готова си нали, през АПРИЛ да гушнеш бебчо ти?!

• 15 027
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от мен, момичета Simple Smile.
Да се присъединя към будуващите "кукувуци".
Снощи имах гости до късно и така и не намерих време да се включа тук, затова пък на бебчо му стана навик да ме събужда около 4-5 часа всяка нощ, но важното е, че после пак си доспивам Simple Smile))). А и вечерта така преядох, след цял ден по парковете, където забравихме да обядваме, а Руми я нахраних с боклуци, т.е. кроасан, но това намерих.......сега ме подгони и до WC рано рано.
За килограмите при мен по принцип са ужасно много от 4-5 години насам. Иначе от бременността качих 11, но през последните 2-3 седмици хич нямам апетит и свалих 2, така че за сега съм +9. Само за сравнение - първата ми бременност дереджето беше +12.
От козунаците и аз получавам киселини, а по принцип нямам подобни екстри, така че и тях не ги ям, освен деня, в който майка ги опече, че тогава така сладко ухаеше Simple Smile.....
AnGiAr
, честит нов дом и екстри към неко, като интернет Simple Smile.
- Аз съм решила също без епидурална, макар, че съм раждала и знам какво е и би трябвало да си поискам този път, но се отказах - желанието ми е да е максимално естествено, доколкото това е възможно в България, тъй като тук доста се намесват при раждането (системи и други нещица, но това е друга тема)
-Страхове за след това винаги се намират или по-скоро опасения дали ще се справя - в частност при мен как ще се справя с две, като и с едното едвам смогвам?!?!?! Но кагато бебчо се появи, всичко се нарежда и ти идва от вътре - Господ ни е дал майчин инстинкт Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 06:08 от Style

# 166
Добро утро или ден и от мен Simple Smile

И аз съм от будуващите, но пък като заспя в 4-5 спя до 9-10 Simple Smile ... Нещо ме хваща паниката колкото повече наближава и не мога да спя и даже са задушавам от паника ужас е... И може да ми се смейте, но не ме е страх изобщо от контракциите, на тези болки ще издържа сигурна съм, но ме е страх от самото изкарване на бебето и от разкъсването Sad ... Само като се сетя че ми е неприятно когато гинеколога ме приглежда с някакво си подобие на "желязна пишка" Simple Smile, започвам да се питам какво ще ми е като тръгне цяло бебе с глава поне 10 см. да излиза oт там Simple Smile
Style и аз съм за без упойка вече само за шевовете искам ...
Имам въпрос към раждалите мами - вчера бебето ме натискаше много здраво отдолу и имах режещи болки и то доста силни, това дали не означава че получавам разкритие?
За килограмите - колкото повече се гледам в огледалото толкова повече се отвръщавам как може да съм направила такива кълки Simple Smile Но след раждането ще се отслабва няма как Simple Smile

# 167
  • Попово

Style и аз съм за без упойка вече само за шевовете искам ...
Имам въпрос към раждалите мами - вчера бебето ме натискаше много здраво отдолу и имах режещи болки и то доста силни, това дали не означава че получавам разкритие?
За килограмите - колкото повече се гледам в огледалото толкова повече се отвръщавам как може да съм направила такива кълки Simple Smile Но след раждането ще се отслабва няма как Simple Smile

При мен разкритието се усети много здраво, все едно ти се разширява таза и кокалите ти се раздалечават... прехода от пред родилна зала до родилна е 4-5 крачки, но имаш чуството че е 4-5 км и краката ти са раздаелени на метри един от друг... ако е разкритие ще се усети Wink както и болките когато те хванат.
И аз имах упойка само за шевовете, но и доста аналгетици заради кръвното с второто раждане... с първото дори шевове нямах, така че не се притеснявайте, напъвайте здраво когато и както каже акушерката  Naughty

# 168
Христос Воскресе ! Пожелавам на всички ви много радост, късмет, здраве и благоденствие !

# 169
  • БГ
добро утро и от мен Hug, за килограмите и аз се възмущавам от себе си как може толкова да кача Rolling Eyes,уж нямам засилен апетит през цялата бременност,  а и нали ми казаха че бебка е голяма, та само това мисля сега, как ще излиза, за упойките-ще си искам епидурална, само да не забравя при приемането да искам упойка и за шиенето ако усещам ,абе всякакви обезболяващи искам , не мога да търпя никаква болка  #Crazy иначе си спя нормално smile3524, само вече много ме боли гърбът и ребрата са ми като премазани, не мога нито легнала нито облегната да стоя, абе само пози си търся Whistling
Prolet супер че си оздравяла , да си в форма за бебчо Peace
мерси на момичетата за инфото за секциото, всякаква информация е от полза, на мамите запътили се да раждат днес пожелавам да мине леко newsm10, benitta  стискам палци за днешния ден, и да разказваш после newsm10
и аз искам вече д агушкам бебчо, ама имам още време де preggo засега само ще чакам и  1ironing 1countingsheep  typeuu
и мъжа ми още не е при мен да чакаме заедно и ми е малко криво от това smile3515
хубав ден от мен  bouquet

# 170
Честито на новообебилите се мами !  Hug Да са им живи и здрави малките сладури   bouquet

Ние бяхме при татко на Лозен и си искарах доста добре - преяждайки, разбира се  Blush Направихме една голяма разходка в околността, уж да тръгна да раждам - но уви, никакви принзаци  Sad Вече почвам да се притеснявам, имам още няколко дена, но според док, трябва тази седмица да зараждам  Praynig Никак не ми се иска да преносвам, казах на бебка, че вдигам наема и да се изнася, ама кой ли ме слуша Wink  Crazy

# 171
  • София
Уф след дълго въртене към 6.30 заспах- като преди това правих периодични набези на хладилника. Ако успея да се насиля, ще ходя да се разхождам днес, колкото мога, че да излиза вече това бебе.  ooooh! То хубаво някой да те разнася по цял ден в корема си, ама да вземат и за нас да помислят- бебета с бебета  Crazy

# 172
  • Разград-София
Честито на всички мами които вече гушкат бебчетата си !!!   bouquet А на тези които още носят своите в себеси пожелавам кураж и сили и най-вече безпроблемно раждане!!  Praynig Hug  bouquet
Много си ви обичка мили мои !Желая ви от сърце всичко най най  хубаво!!  Hug Heart Eyes

# 173
здравеите всички и аз ще влезна в ролята на щъркелза да ви съобщя че вчера на този хубав празник GABI_03 си има момченце Александър  3050гр и 48 см.... малко се е поизмъчила и в краина сметка е родила със секцио   ,но вече се чувстват по добре с бебчо

честито на всички нови мами родили на този светъл християнски празник!!!!

христос воскресе

# 174
Здравейте коремчета и вече "некоремчета"! wavey
За будуването се присъединявам с две ръце и един крак Crazy, че с другия да скачам до тоалетната Joy. Ей, снощи се изплаших, за един час поне 8 пъти ходих до тоалетната, по едно време си мислех, че ми изтичат водите на части #Crazy, но някак си няма логика, защото пробвах с прекъсване на пишкането и може, а ако са водите няма как да ги спра newsm78, нали? Или да се шашкам? Dizzy Face
Друга мисъл ме затормози тази нощ newsm12, будувайки и гледайки креватчето,та: За възглавничката на бебчо става на въпрос. Нали не било хубаво да спи върху възглавница, защото нямало още извивка на гръбнака от към глава-тил-тяло, обаче бебетата нали в началото се слагат да спят настрани, а пък си има раменца и някак си си представих как му увисва главичката и вратлето му стои на криво Shocked.....Вие какво ще кажете по този повод!
Иначе снощи беборанка беше много,много активна  261uu, помислих, че вече си събира багажа, че и аз й казах това с наема като Страчи Laughing,ама да видим до къде ще стигнем с "изгонването на наемателката" Mr. Green. Обаче нямам никакви болки, дори кръст не ме боли, само нещо като мускулна треска на стомаха, но горе, под ребрата, точно като след прекаляване с коремни преси! newsm78
Килограмите:ммммммииииии, +12 за сега badscale, ще видим до края! Embarassed
Пролет, хубаво е, че си успяла по някакъв начин да си откриеш проблема Peace, дано го пребориш по-бързо за да си във форма за бебока! baby
Случайно на някой да му се намира някаква схема на количка МагИнгланд Принцес newsm78? Нещо при сглобяването ни хартиса едно желязо Blush....и сега всички се чудим от къде се е взело туй чудо. На мен нещо не ми допада факта, че някак си увисва точно където ще е гръбчето на бебо, но никой не ме слуша smile3515 и чакам момента да няма никой за да поразгледам по-подробно  Hands Thumbsup, т.е. да я разглобя.
Стискам и аз палци на Бенита всичко да е наред и бебка да тръгне самичка да излиза! Hug
Това затишие тук във форума ми намирисва на бебета newsm32,ама айде дано съм права! 4470

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 12:30 от sissi

# 175
Честито на мама GABI-03! Да е здрав, да папка и слушка малкият Александър!
Хм, тя не очакаше ли момиченце? На първата страничка е в розово?! newsm78 Май си имаме изненада Laughing

# 176
Христос Воскресе!

Честито на всички мами сдобили се с рожба на този глолям празник!  bouquet

# 177
Мили момичета, имам удоволствието да ви съобщя, че мама Style роди днес в 11.45 момиченце Гергана Grinning Малката девойка е с размери 3,480 и 52 см и се роди в Шейново. Мама звучеше страхотно и има само няколко вътрешни шева.

Искам да използвам възможността да се включа и аз във вашата огромна чета Laughing
Терминът ми е на 17.04. Очаквам девойка и ще раждам живот и здраве в МД-София

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 13:24 от Joana

# 178
  • Попово
ЧЕСТИТО НА НОВООБЕБЕНИТЕ МАМИ   Hug БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО ЗДРАВЕ ЗА БЕБКИТЕ  Hug

# 179
Честито и на мама Style!
Много здраве и късмет на малката Гергана и цялото семейство!
Ей, пак едно бързо раждане Mr. Green. В 5.20 постинг и айде в 11.45 вече бебче! Браво,браво,браво! smile3501 smile3501 smile3501 Значи можело и така! newsm62
Вече за кой път има такъв случай- във форума до посред нощите и после бързо бебе, ще взема и аз да изпробвам  Joy
Joana, добре дошла! welcome И само такива хубави новини да ни носиш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт