Мамо, готова си нали, през АПРИЛ да гушнеш бебчо ти?!

• 14 728
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Честита дъщеричка и на Кена newsm51! Стискаме палци скоро да й дойде апетита, за да не притеснява мама  eat baby!

Пролет, да оздравяваш бързо!

# 91
Честито Филка и Кена! Бъдете здрави и щастливи и много усмихнати!
                                                          bouquet  bouquet  bouquet

# 92
  • София
И нашите яйца се варят в момента. Току-що ги погледнах и хем са на слаб огън и с тениска на дъното на тенджерата, оцет и сол, а мернах вече 2 пукнати-преди дори да е завряла водата. Ужас!!!!!!  newsm09
Дано останат поне няколко здравички  #Silly- няма да ги гледам, да не се сдухвам.
Козунаците почти ги изядохме вече  Embarassed с татито, че се оказаха вкусни.  newsm22
Знам, че е хубаво да се разхождам, че уж да родя по-бързо, но последните дни ми е вече почти невъзможно да се събера- да се облека и да изляза- измарям се и т.н.  ooooh!

# 93
  • БГ
ЧЕСТИТО НА FILKA, KENA и TERI !!! newsm30 newsm30 newsm30 smile3525 smile3525 smile3525
да са ви живи и здрави бебчовците и много да ви радват.  bouquet  bouquet  bouquet
чакаме разкази за раждането, хайде някой да разказва, че ми е любопитно  Rolling Eyes
иначе аз боядисах рано моите яйца, само едно се счупи,на слаб огън ги варих с малко сол само.тази година попаднах на много хубави бои, яйцата станаха металически на цвят,много съм доволна  newsm44и се боядисват много лесно Peace
zazu 1 и аз ще стоя до края в форума, та ще си пишем тука Thinking, нямам изгледи за раждане, нямам контракции абе нищо нямам, ooooh! беба само се опъва вътре и хълца, друго нищо. preggo
Prolet бързо оздравяване Hug
иначе времето в супер, днес съм на едно гости, после разходка, ако някой отива да ражда да е леко и бързо,стискам палци Hug

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 12:48 от tevolere

# 94
Честито на всички нови мами!
Много ми липсвате, но шевовете ми паднаха и се наложи днес пак да ме шият.Няма да мога  да ви чета редовно,защото ще остана на легло няколко дни.
Иначе беборанка е добре,спинка,папка и слуша много мама и тати!

# 95
Ами то оттук нататък само на честитки ще бъдем май, така че...
ГОЛЯМО ЧЕСТИТО НА ФИЛКА, КЕНА и ТЕРИ! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ДОБРЕ ХРАНЕЩИ СЕ, ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИ!
Ние ще си чакаме ли чакаме... Rolling Eyes
Мелодия, "любимата" ми свекърва ми каза тези дни, че за да не ми се пукат яйцата е хубаво след като се извадят от хладилника да постоят в топла вода за известно време, за да се темперират /или както там се казва/ и след това да се варят! И тя наистина има успех, защото в четвъртък боядиса почти 50 яйца, от които само две се пукнаха! Може и да е права жената...по изключение! Laughing
Пролет, бързо оздравяване!
Хайде, чакаме и следващите великденчета...днес е хубав ден! Действайте, момичета!!! Joy

# 96
  • София
Дали има някъде в Дървеница или Дианабад функционираща царква. Ходи ми се днес да обикалям. А не съм ходила сигурно от 15 години  Embarassed Но съм в Студентски и нямаме кола. Не мога да се замъкна много надалеко с този тумбак.
Чакам да стане време за "Такъв е животът". Да пролея някой и друга крокодилска сълза  Crazy

# 97
  • на североизток
Честито на всички родили мами!Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!А мамите бързо да се възстановяват!
Страхотни новини и толкова много бебчета!
Много се зарадвах!
Стаси, стискам ти палци за довечера-да мине бързо и леко и да гушках едно прекрасно бебче!
Пролет, оправяй се бързо!
Весели празници, момичета и дано не спират хубавите новини!

# 98
  • Пловдив
Веси, може и да не ми прочетеш въпроса... ама как така ти паднаха конците newsm78
Вече се изумявам от странни работи

# 99
И аз чакам Такъв е живота. Преди малко приключих с яйцата - в последния момент Grinning. Сварих 30 и нито едно не ми се спука. Направо е за хвалене. Освен сол друго не съм слагала, може да е от яйцата си мисля.
И аз утре вечер съм на преглед и може да остана направо ако има изгледи за раждане, че доктора ми е дежурен. Ще видим... newsm10

# 100
бенита имам 10 шева вътрешни и външни и външните ми паднаха, а още не бяше заздравяло мястото и се отвори и затова пак ме шиха днес  Cry . но след това леко раждане и аз трябваше да изстрадам неща нали (поне аз така гледам на нещата за да се успокоявам). не е от най-приятните  преживявания, но се търпи. важното е че малката е добре, а мама ще се оправи.

имах проблеми с нея с кърменето в началото(не можех да я събудя по 8 часа. бях се побъркала че ще умре от глад), но сега сме добре и си папкаме и аз съм много спокойна Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Честити момиченца и момченца на родилите вчера майки!!! Да им са живи и здрави рожбите и да им носят само радостни и щастливи мигове!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Сега изгледах Такъв е животът и пак не можех да се стърпя да не плача, н много тежка беше серията Cry Cry Cry
Вчера бях на лекар, всичко е добре, но няма изгледи нашият ерген скоро да се ражда. Naughty Това, което ме притесни обаче е остаряването на палцентата Crossing Arms, моята лекарка каза, че е 3 степен и е доста калцирана, но няма нужда да се бърза. NaughtyЖивот и здраве след празниците съм на запис и тогава ще се прецени как ще се действа. Май скоро четох, че някой беше писал за остаряване на плацентата....но не си спомням вече...

# 102
  • Пловдив
Хриси, не се притеснявай за плацентата. Ако беше нещо страшно до сега щяха да си ми изкарали бебока. Важното е да си върши работата и да имаш достатъчно околоплодна течност Simple Smile
 Нашата мома днес е малко по мързелива, може пък най после да и е станало тясно и ... айде да се ориентира вече Simple Smile

А ето ги и моите яйчени творения  Blush
http://benitka.multiply.com/photos/album/7

# 103
  • Попово
Ето ги и нашите яйчица  Party   http://pepena.multiply.com/photos/hi-res/7/8?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F7%2F8   сътворихме ги с баткото със сравнително малко "жертви" при варенето и боядисването  Simple Smile

# 104
  • Пловдив
Бенита, мерси за успокоението, само бебо да е добре. Наистина имам достатъчно води, но много остаряла плацента честно казано се притесних малко... Sad
А някоя от вас да е чувала  за отвари от малинови листа или босилек, които се пият преди раждане като маточен стимулант, за по-лесно и бързо разкритие. Чух от моя роднина, но не зная в какви съотношения се приготвят и пият. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт