Какво правят жени в менопауза, когато... 11

• 9 619
  • 122
  •   2
Отговори
# 120
Мъдро... Как не помислих за смисъла?!
Например, защото е притеснена, а сега се консултира с бгмамма и получава съвети от нечия камбанария, която няма нищо общо с нейната.
Това добра причина ли е?
Според мен, не е добра причина, а според теб?
Въобще не би трябвало да се притеснява, нито още повече да се стресира с консултации по лекари. Менопаузата нито е опасна, нито е смъртоносна.

# 121
Моят съвет е, ако до втория месец не се появи цикъл, смени гинеколога с някой, който няма да разчита само на своята преценка, а ще даде направление и за еднокринолог.

При така зададения сценарий след 6 месеца гълтане на хапченца и без цикъл, вече ще е късно да се прави каквото и да е.

сега посетих друг гинеколог и той ме изпраща на ендокринолог и ми заяви,че изобщо не навлизам в менопауза и резултатите от изследванията са моменти.На прегледа ме гледа доста обстойно и заяви,че най-веровтно имам ИР  да посетя ендокринолог за прегледа и след това ще видим какво ще правя,но тотално се обърках как така на изследванията меноппауза на прегледа каза няма нищо подобно и яйчниците даже в момента възпроизвеждат и има друга причина,но да я търся другаде

# 122
  • Козлодуй
Момичета, след като прочетох за топлите вълни по-горе в статията реших да пробвам да им противодействам. Там пише че това е нахлуване на кръв в горната част на тялото и реших да предизвикам топла вълна предварително за да не се излагам пред хората. Просто се наведох и правих известно време упражнението "планински катерач" и се загрях така после като излязох не ми се налага да се зачервявам и потя Simple Smile Какво ще кажете ще стане ли така да предизвикам топлата вълна за да не дойде когато не искам?

Общи условия

Активация на акаунт