Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи - 4

• 4 033
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря! Ще я пробвам още тази вечер, тематс е много моя и много актуална последните дни.
Направи ми впечатление обаче че и тук гласа е много силен. Вече не намирам медитация с топли галещи гласове. Когато гласа е акцентиращ,  буквално ме вади от медитация, след пауза без глас. Стряска ме.

Ако имате час и нещо силно препоръчвам тази медитация, за мен лично една от най-силните и освобождаващи от всички , които съм правила. https://youtu.be/c5OFpj0eOI0?si=1SCw0vXr_dp_F9pR
Ще потърся и други.

# 61
  • Стара Загора
Да, така е . Мен музиката много силно ми въздейства и винаги потъвам в тази медитация, но трябва да се пробва , всеки е различен. Успех

# 62
Не съм знаела, че Стефи Недевска има медитация на канала си, покрай астрологията ми е позната. Нейния глас ми е удивителен, тембъра и, мек без да ми е лигав. Ще я пробвам, въпреки че за мен медитацията не е това постоянно да се говори, еле пък споменаване на ангели и архангели. Бих определила това като тип релаксация.

Преди време ползвах една апликация, но на английски headspace - много ми допадаше, да започвам деня с тях.

# 63
  • София
Гласа ми влияе и на мен. Headspace имам, но исках на живо. На мен ми помага музика от типа- https://youtu.be/BOxwR802nhs?si=MKtUpIKLE-S1RVIg
Укротява зверовете в мен 😄
Сега разбирам защо хора заминават в Индия на обучения, тук просто няма много такива.

# 64
Не ми харесва медитация на която ми говорят. Предпочитам звук на купи или релаксираща музика.

# 65
Йога те отвежда точно там, в медитацията и всичко се случва постепенно с практиката, колко повече - толкова повече. Започвам вече да разбирам смисъла на асаните, пранаямата..и все повече се влюбвам в това да правя йога, сякаш си пречиствам дома - тялото, за да вляза в него и отърся от деня и завърна, отпочина, дълбоко навътре в себе си отвъд целия шум отвън. Revolving HeartsHeartbeatHands Pray
"Йога не е движение, а завръщане към себе си. Това подчертава, че йога е нещо повече от физически пози;
това е пътешествие на себепознание и вътрешна осъзнатост. Става въпрос за свързване с тялото, дишането и битието ви. Тази перспектива подчертава интроспективните и медитативни аспекти на йога, където практиката е средство за достъп до по-дълбоки нива на съзнание и себеразбиране.
Така не само практиката ви ще се подобрява но и самият ви живот."
Иван Милиев

# 66
  • Стара Загора
Излезна ми обучение по Йога Сутрите от края на октомври ще го води д.р Шарма. Пише , че има опция онлайн . 10 дневно е ще направя всичко възможно да се включа. Някой има ли впечатления?

# 67
Излезна ми обучение по Йога Сутрите от края на октомври ще го води д.р Шарма. Пише , че има опция онлайн . 10 дневно е ще направя всичко възможно да се включа. Някой има ли впечатления?
Много интересно, ще следя и аз. Благодаря за инфото.

# 68
Имам въпрос за тези които ходят в йога групи. Колко ви е месечната такса? Или колко плащате за едно посещение?

# 69
Между 17 и 28 лв. на посещение - т.е. плащам еднократно а не купувам карта
говоря за София и Варна , за студиа напълно оборудвани и без мизерии
във малки/квартални може и за 15
или фитнес центрове - но те не ме предразполагат за йога

# 70
Аз да попитам, някой попадал ли е на хубаво йога студио в Манастирски ливади Запад?

# 71
аз ходя в Благари акадмия, бившето Патладжни, харесва ми
Метасенс е джиджано, но не съм ходила там от няколко години,
в Пулс също има йога, като водеше индиеца беше размазващо трудно, много е добър, сега не знам кой води часовете

за друго не се сещам да има

# 72
В Благари кой от преподавателите ще препоръчаш?

# 73
и тримата, зависи какво ти търсиш

# 74
Бихте ли дали линк към този клуб Благари? Дали работят с Мултиспорт?

Общи условия

Активация на акаунт