Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи - 4

• 5 859
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
Харесвам Бохо, винаги ми е приятно да правя йога с тях.

# 91
  • На острова
И от мен две ръце за Boho Beautiful 🙌

От 8 години ги следвам и практикувам с тях единствено - много ме успокоява енергията им. А и почти всяка сутрин правя 10 мин. медитации на Джулияна, но и на Марк гласът е много въздействащ.

Аз не съм плащала, но имат безброй безплатни видеа, а преди няколко години за НГ пускаха безплатни програми в канала им.

# 92
Аз се включих в онлайна на българската асоциация по йога. Вече бях един път и ми допадна- има хубава видимост към преподавателя, като има и практика в залата, без да се виждат участниците там. Преди като ходех в зала преподавателя ни беше точно от същата школа- бихарската и сега ми е като естествено продължение на неговите практики. Час и половина е, в сесията има асани, пранаяма и медитация, което е важно за мен да са така в комплект Simple Smile На следващия ден изпращат и запис на сесията, който е активен само 1 седмица (това единственото, което не ми допада). През февруари всеки вторник от 19.00 имат 40 мин. безплатна сесия.
Като цяло ми допада, ще ви държа в течение Simple Smile

# 93
Аз съм изкарала няколко курса при тях, както онлайн, така и присъствени. Допадат ми много. Гергана Захариева ми е любима

Общи условия

Активация на акаунт