Booking.com – 12

• 14 195
  • 184
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
С новия изглед на сайта как се изпечатват потвържденията на резервацията на съответен език, за да се покажат на съответната рецепция?

Ти сериозно ли? Flushed

# 181
Може да се добавят и в wallet-a ( за епъл), предполагам че и за андрпид има опции.

# 182
Езика се сменя от менюто горе , или трите чертички на телефона, цъкаш си там корейски или какъвто ти харесва и разпечатваш....

# 183
С новия изглед на сайта как се изпечатват потвържденията на резервацията на съответен език, за да се покажат на съответната рецепция?

Ти сериозно ли? Flushed
Съвсем сериозно.
Последно като ходих до Франция сайта ми предложи да си изпечатам Потвърждение за редервацията, като мога да избирам на български или на френски. Предпочитам да го имам на хартия, на съответния език, тъй като съм попадал на всякакви рецепционисти. Особено в бюджетните хотели. За сега не съм имал проблем с резервацията, но винаги има първи път.
При последната редакция на сайта не виждам такъв бутон за изпечатване на потвържданието.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 16:13 от a_atanasov

# 184
Аз не съм печатала от години, но винаги има сваляне в пдф (това го правя, за да имам офлайн документ, макар че никога не ми го искат), а това означава, че може и да се отпечата. Последните ми резервации са преди около 15 дни и съм ги свалила в пдф.
Езиците, в които се предлага документът, варират според Вашите настройки и тези на самото настаняване: могат да са бг и местен език, бг и английски и английски и местен език.

Общи условия

Активация на акаунт