Booking.com – 12

• 42 431
  • 711
  •   1
Отговори
# 705
  • SF
Да си поработят малко и по съпорта, защото 5 ден чакам от тях отговор. Вбесиха ме максимално!

# 706
  • София
Сега прочетох това в Магеланци относно кодовете

"Поради неотдавнашните инциденти със сигурност на данните през 2026 г., Booking строго ограничи всяка форма на купон, който може да бъде прихванат или използван от някой друг, Cashback кодовете Booking.com станаха строго номинални, за да се предотвратят злоупотреби и препродажба с тях Започвайки с последните актуализации за сигурността, всички изпратени имейл награди са свързани директно с уникалния ID на акаунт (UID), свързан с този имейл адрес Мярката е въведена, защото много кодове като „10% кешбек“ (8%, 12%, 15%) са разпространявани масово в социалните мрежи или Telegram, WhatsApp групи, нарушавайки Общите условия. Кодът не е просто текст (напр. SAVE10), а е генериран с уникален токен, свързан с потребителската база данни. Когато влезете в него, системата веднага проверява дали X кодът принадлежи към Акаунтът Y. Booking отбелязва, че потребителите събират кодове от множество "призраци" акаунти, които да използват в една основна сметка."

# 707
  • Sofia
Този въпрос го коментирахме по-нагоре, но за щастие, поне за момента, ограничението не е обхванало всички кодове. Все още се намират такива, които могат да бъдат ползвани и от други акаунти.

А това е цитат от представител на платформата ли?

# 708
  • София
Този въпрос го коментирахме по-нагоре, но за щастие, поне за момента, ограничението не е обхванало всички кодове. Все още се намират такива, които могат да бъдат ползвани и от други акаунти.

А това е цитат от представител на платформата ли?

По чуждестранни групи се въртяло. В Магеланци си раздават много кодове и последните дни масово се оплакват, че не стават подарените.
Вчера дадох един за 15% на съфорумка, ще резервира тези дни и ще каже дали е минал.

# 709
  • SF
Направих 2 големи и скъпи резервации без кодове. Не успях да намеря, въпреки че търсих и в групите, и тук. Едната все още мога да я отменя и да я направя с код, но не знам дали си струва.

# 710
  • София
Букинг са въвели нова информация в отзивите, за мен поне - полезна....
И за мен би била полезна, но вероятно е в тестов режим все още и ще бъде въведена постепенно.
При мен няма нищо от изброеното или изобщо каквото и да е промяна спрямо преди.

# 711
Да си поработят малко и по съпорта, защото 5 ден чакам от тях отговор. Вбесиха ме максимално!
Защо не се обадите по телефона? Аз звънях на 00800 119 4467, въвеждате номер на резервцията, ПИН и после се свързвате с оператор.
Оказаха ми съдействие и то бързо, много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт