Самостоятелно излизане във връзка

• 6 303
  • 141
  •   1
Отговори
# 105
Мда.
Ти представяш ли си?
Вместо да обича семейни разходки,  плаж с жената, срещи с други семейни двойки, обсъждане на изключително им ежедневие, настоящите и бъдещи първи и втори бебета - какво направил баткото, пък сестричка, че кой мъж коя манджа как я обича, че къде какви килими има.
Прелест.
Прелест задушлива.
Аз съм по-възрастна жена и се потрисам.

# 106
Вие тоя 27-годишен мъж го изкарахте по-зле и от убиец.

Ама наистина 😄 живее му се, излиза му се на момчето. Просто явно не са на един и същ етап с авторката, което също е ок. Просто се разминават

# 107
То проблемът е, че като излизаш всеки петък и събота и спиш през деня уикенда, не остава време за партньора ти през почивните дни. И не знам защо, ако не е дискотека, трябва да е плетка в парка. Иначе явно си имат различни възгледи.

# 108
Това оправено е така.
Но съвети как да започне да му харесва живот, който не му харесва и че бил инфантил, защото не му харесва...
То проблемът е, че като излизаш всеки петък и събота и спиш през деня уикенда, не остава време за партньора ти през почивните дни.
Ами партньора малко да живне и да иде на дискотека?

# 109
  • София
Очевидно е, че тая връзка няма да я бъде. Тя иска да си гукат у дома и с други двойки, а под "модерни мъжки хобита" не знам какво се разбира, но ми звучи като да е плетене на една кука. Като знам модерните мъже какви са.
Той иска да купонясва, това е.
Тая мъка няма нужда да бъде удължавана във времето и съвсем спокойно може да мине без определения кой какъв е.

# 110
Най-добре купонджия с купонджийка, че има примерно професии, които са леко несъвместими с денонощно напиване.

# 111
Денонощното напиване не сме го видели.
Ако аз съм въздържателка, или пия само в изключително интересна семейна компания, то ще ми е напиване и пиенето в дискотека.

# 112
  • София
Темата трябва да се казва - Как да превъзпитаме мъж.
Натам вървим.

Не съм на 45, не можеш да ме видиш пияна- заляна, но по малките часове на деня - о, да. Навсякъде Laughing
И за пълен шок, офспринга и компания ме канят често с тях. Ако не - се самопоканват с нас.

# 113
Темата трябва да се казва - Как да превъзпитаме мъж.
Натам вървим.

Не съм на 45, не можеш да ме видиш пияна- заляна, но по малките часове на деня - о, да. Навсякъде Laughing
И за пълен шок, офспринга и компания ме канят често с тях. Ако не - се самопоканват с нас.

Но не пияна заляна, което си е супер!🤣

# 114
  • София
Проблемът в този тип връзки е, че жените обикновено искат да променят субекта с вълшебна пръчица и така се загубват. Не слагат край, надявайки се и накрая се оказват сами, с изчерпан яйчников резерв и нещастни. А истината е, че на 27 години имаш преспокойно време да намериш човек със същите възгледи, да направиш семейство, да създадеш деца и да си щастлива. Да, няма гаранция, но пак е по-възможно. Онзи ден се чух с една много добра позната, която вече в чужбина се сетила на 50 години да търси донор-яйцеклетка, за да става майка. Да не говорим, какво ще е на 50+ да търчиш подир дете. Аз, на 30+ едва търчах.
А друга колежка пък е на 50+, не знам поради какви причини е останала без деца, но явно ѝ е много тъжно. Ама... аз затова си бях казала, че, ако не срещна мъж, поне дете ще гледам да имам. Разбира се, ако не искаш е друг въпрос. Ама да мечтаеш и да си пропилееш времето и младостта не го разбирам.
И не, аз не смятам, че той не е наред.
На мен лично никога не са ми били вълнуващи подобни интереси, но пък хора всякакви. А и е ясно, че мъжете съзряват по-бавно, та в този дух сега му е времето. Но не е адекватно, когато се водип обвързан мъж да зарежеш жена си и да хукнеш по забавления.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 19:59 от Светулчица

# 115
Е човека се води необвързан, щом все е на Слънчака.
Не се съобразява с никого, пие си до сутринта. И каките на слънчака оправя.
Ако авторката е наивна пък и в това отношение....тъжно е.

Никой не го изкарва убиец, не преекспонирайте.
Ама нищо общо нямат тия двамата.

# 116
  • София
Нямат, факт.

# 117
Никой на никого нищо не забранява, живеем в свободен свят. Просто казвам, че е по-зле 45 годишната ти майка да се прибира пияна и заляна в 7 сутринта, или да срещнеш баща си да се натиска с твоя съученичка в някоя уличка, отколкото несемеен мъж на 27 да излиза всеки уикенд до сутринта. И то зле за децата де, за родителите... не знам Simple Smile)) Сега за други това е нормално сигурно, светът е шарен.
Що, пък не? Даже и на 50 мога, че вече съм си изгледала децата и нямам други ангажименти. Мога и со мъжо да изляза, мога и с когото си поискам, защото съм на възраст да не се обяснявам на никого. Какви са тези закостенели разбирания... В тяхна ситуация нещата не трябва да са така, според мен. Свободно пространство не означава да свободен да да си излизаш с аверите, пък гаджето в къщи. в дискотеките дебнат доста изкушения Laughing Това е връзка през разпад. Не е задължително да се развият така нещата, но не виждам нищо обединяващо  при вас. През седмицата работите, а уикендите всеки самостоятелно и докога.
Други промени има ли, освен тази? В отношението му към теб как е?

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 23:17 от wiwala75

# 118
Хипопотам,първото ви изречение, в което казвате, че "никой нищо не забранява", не съответства на останалата част, където вече осъждате и коментирате поведението на майката и бащата. По-добре е 45-годишната ми майка да е пияна и заляна, отколкото да изглежда и да се държи като Дарси и Стейси от "90 дни до сватбата". А баща ми? Стига само да не попадне в канала на Алек Симеонов ("Ловецът на педофили"), значи сме в границите на допустимото.

# 119
Не осъждам никого, просто сравнявам различни развития на нещата. На мен не ми пречат нито купонджиите, нито пияните жени/мъже (стига да не се налага да се спъвам в тях по улиците), всеки да си живее както иска живота. Просто има хора, които улягат (имам предвид за семейство) по-късно, други решават, че са си загубили най-хубавото време и искат да си наваксат загубеното, зарязват деца, жени и мъже и т.н. И под улягане нямам предвид да си слагат монашеска шапка. Просто едно от най-важните неща (поне за мен), е да си прецени всеки много внимателно партньора.

Общи условия

Активация на акаунт