Коя дестинация извън Европа бихте предложили като първа?

• 3 665
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
За начало, малко от малко трябва да знаеш какво търсиш в една далечна страна. Изброила си толкова много страни, коренно различни една от друга.
Да не говорим, че някои от изборениете страни са по-големи от цяла Европа, все едно да кажеш някой, ще ходя в Европа, ама къде няма значение?

# 76
С избора не мога да помогна, но за дългия полет, директни полети до Австралия няма, всички са със спирки в Сингапур, Хонг Конг, Куала Лумпур,а ако тръгвате от България има поне още един стоп или в Истанбул или в Катар или в Европа.
И можете да си го направите по избор - просто прекачване в някое летище, нощувка в хубав хотел за почивка или обиколка и разглеждане за 2-3 дни. Така че възможности много, не е като да стоите 20 часа в самолета.
За Австралия обаче е хубаво да останете повечко време и добре да си направите план какво точно искате да видите, че тя си е голяма, а само за един Мелбърн няма смисъл да се бие толкова път.

# 77
  • Русе
Beach_Bunny, аз мога да дам мнение единствено за Канарските острови, по-точно скоро бях на остров Тенерифе. Мога да кажа, че то си е почти европейска дестинация. Пътувахме до там с директен полет от Букурещ до Тенерифе, летище ЮГ. Полетът е с Уиз Еър 5 часа и половина, сравнително евтин полет. На остров Тенерифе е прекрасно, почти през цялата година става за къпане в морето, има какво да се разгледа-Вулкан, Най-големия аквапарк в света, огромна зоологическа градина, където животните виреят в естествената си среда, плажове, курорти, цените са като в България. Аз просто съм очарована от дестинацията. До колкото разбирам остров Мадейра прилича на Тенерифе, малко по-на север е, но ми се струва, че транспортът до там е по-труден.
Ако се интересуваш още за остров Тенерифе, ми пиши на лични, за да не спамя темата.

# 78
Здравейте! Понеже виждам, че коментирате Австралия, за там не се ли взима много трудно виза, било то и туристическа? Останала съм с някакво такова впечатлние, а мен също ме вълнува като дестинация.

# 79
Не е трудна визата, онлайн се подава, е, предполагам, че може и да откажат...

# 80
  • София
Здравейте! Понеже виждам, че коментирате Австралия, за там не се ли взима много трудно виза, било то и туристическа? Останала съм с някакво такова впечатлние, а мен също ме вълнува като дестинация.
Доста облекчена е процедурата вече и в повечето случаи се получава за минути визата.
Безплатна е и можете да пробвате да си извадите ей така за спорта. Wink
Важи една година и можете да я подновявате колкото пъти искате, дори и да не пътувате. Не е обвързана с конкретни планове.

Общи условия

Активация на акаунт