🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 22 259
  • 398
  •   3
Отговори
# 150
  • Somewhere far away
Аз пък мисля че точно естествения вид много повече се цени и то не от вчера.  Това с фалшивите коси и ботокси е по -скоро за една определена субкултура и жанр в музиката, на които не се гледа с добро око от повечето хора в днешно време.

# 151
Аз не съм свикнала с ботокса и не харесвам чалгарско-инфлуенсърския вид.
Ако става дума, и Къмбърбач не е пръв красавец, но е симпатичен. При всички случаи - прекалено добре изглеждащ за нея.

# 152
  • IC 1101,Abell 2029
Аз ли нещо пропускам,но каква е връзката на Оливия Колмън и "Войната на семейство Роуз"/1989г./.Между впрочем този филм е отличен.

# 153
  • София
Аз ли нещо пропускам,но каква е връзката на Оливия Колмън и "Войната на семейство Роуз"/1989г./.Между впрочем този филм е отличен.

Друг филм има. https://www.imdb.com/title/tt31973693/?ref_=mv_close

# 154
  • Галифрей
Реймек е

# 155
Че защо, какво му е на първият.

Аз не срещам често тунинговани хора, в реала жените изглеждат повечето като Оливия Колман, отколкото като с екстеншъни. Намирам я нормална средностатистическа на външен вид жена. Но е изключително  добра актриса.

# 156
Бегло си спомням първият филм, тук обаче финалът е с Хепи енд.

# 157
Е, значи е много различно, в първия филм паднаха от полилея, доколкото помня (фатално).

# 158
Грозни и несимпатични актриси и актьори имаше и преди,но не бяха в главните роли...

# 159
Аз не смятам че Оливия е грозна. Нормална жена на която и правя чест че не се направила на плашило като повечето си колежки . Толкова сме свикнали да гледаме жени с напомпани устни и  гърди, опънати лица и отсечени скули , че ни се е изкривила представата кое е красиво и кое не е . Извинявайте предпочитам да гледам пред себе си нормално изглеждаща жена , отколкото мумия която се е обезобразила от толкова корекции само защото я е страх от остарявянето . Никол Кидман беше красива жена , но вече не я слагам в тази графа . Има и сполучливи корекции , но повечето са потресявящо зле . Освен това и Оливия е много добра актриса . Аз съм фен на оригиналната версия на " Войната на семейство Роуз " , и с удоволствие ще гледам и новата версия.  Малко ми е под съмнение дали ще е толкова добър, но все пак ще му дам шанс .

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 08:30 от Жасмина 94

# 160
В събота изгледах "По-шантав петък", а в неделя "Знам какво направи миналото лято". "По-шантав петък" много ми хареса и е един от малкото случаи, в които продължението е също толкова хубаво, колкото и първия филм. "Знам какво направи миналото лято", го гледах главно заради носталгията по миналите филми и факта, че Дженифър много ми харесваше в "Шепот от отвъдното", но си беше разочарование. Добре, че бяха тримата оригинални артисти от миналите филми (Дженифър, Фреди и Сара) да спасят филма, макар и това да не помага особено...
Скрит текст:
Да не говорим, за подвеждането, че убиеца е Джули, пък накрая се оказа Рей. От друга страна една жена да надвие млади силни момчета (че и момичета) щеше да е прекалено голямо преувеличение...

# 161
Вчера гледах новият "Последен изход..." по НВО,но не ме грабна...

# 162
Хора опитах се да гледам " Малката Русалка " игралната версия но изобщо не ми хареса. Харесвам детското любим филм ми е . Не съм расист , но има неща който не мога да приема . Ариел в мойте представи трябва да е бяла и с червена коса , не приемам да е със тъмна  кожа,  и коса на расти . Единственото хубаво нещо от този филм е играта на Хавиер Бардем и Мелиса Маккарти . Не искам да обиждам феновете които харесват тази версия , но на мен не ми допадна .

+1. Нито малката русалка ми хареса като визия (косата й беше отвратителна), нито принц Ерик, който ми стори доста грозен... А Хавиер Бардем в началото, заради бялата коса и брада едва го познах.Smile

# 163
Хора опитах се да гледам " Малката Русалка " игралната версия но изобщо не ми хареса. Харесвам детското любим филм ми е . Не съм расист , но има неща който не мога да приема . Ариел в мойте представи трябва да е бяла и с червена коса , не приемам да е със тъмна  кожа,  и коса на расти . Единственото хубаво нещо от този филм е играта на Хавиер Бардем и Мелиса Маккарти . Не искам да обиждам феновете които харесват тази версия , но на мен не ми допадна .

+1. Нито малката русалка ми хареса като визия (косата й беше отвратителна), нито принц Ерик, който ми стори доста грозен... А Хавиер Бардем в началото, заради бялата коса и брада едва го познах.Smile
И на мен не ми хареса принца . Стори ми се и прекалено малък , и изобщо не беше мъжествен . Ванеса ( Урсула ) беше по красива от Ариел и според мен трябваше да играе Ариел , или поне някоя друга актриса коята да се доближи до образа от анимацията  .

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 10:32 от Жасмина 94

# 164
  • Галифрей
Аз харесах принца дори имам фънко фигурка  с него ❤ 
За мен филма не беше лош.
Джона Хауер-Кинг  е изключително талантлив актьор играел е в сериозни проекти. Много ми хареса ролята му на злодей в Доктор Кой

Общи условия

Активация на акаунт