🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 22 390
  • 402
  •   1
Отговори
# 165
Сладичка е новата малка русалка, тя и Ариел няма много общо с героинята на Андерсен, така че не е  кой знае какъв пропуск, че не прилича на нея.
Но не можах да изгледам филма, тия игрални версии на старите анимации са най-излишното нещо на света.

# 166
  • Галифрей
Има стар анимационен аниме филм по приказката. А и цялата идея която Андерсен  пише за себе си като прототип е за несподелената любов.

# 167
  • София
В САЩ/Канада беше официален празник - денят на труда и понеделник беше почивен ден, за това изчаках да излязат крайните резултати от дългия уикенд.

Единственото любопитно нещо от двата боксофиса е дали Лошите момчета 2 ще мина 1 млн. лв. у нас.
На кантар ми е... Но по-скоро да. 60 на 40.

# 168
  • София
Гледах Thursday murder club. Малко ми беше странно да гледам Агент 007 като пенсионер. Какво нещо е животът. Много сладък филм. Чудесни актьори, замъкът е разкошен и действието е динамично и интересно.

# 169
  • Пазарджик/Лондон
Гледах Thursday murder club. Малко ми беше странно да гледам Агент 007 като пенсионер. Какво нещо е животът. Много сладък филм. Чудесни актьори, замъкът е разкошен и действието е динамично и интересно.

Любимият ми 007, и като пенсионер си го харесвам:).

# 170
  • София
Movies currently set to release in 2027:

• Zelda
• Sonic 4
• Shrek 5
• Frozen 3
• Ice Age 6
• A Quiet Place 3
• Man of Tomorrow
• The Batman: Part 2
• Avengers: Secret Wars
• Passion of the Christ 2
• Beyond the Spider-Verse
• Lord of the Rings: The Hunt for Gollum

# 171
  • в сърцето на един мъж...
Изгледах F1 - ами определено ми хареса. Това, което очаквах, това получих. Усетих адреналина, натоварването, получило се е нещо като обяснение в любов към Формула 1.

# 172
Ще очаквам тези, само се надявам да са направени както трябва, в духа на предишните, а не някакъв сюрреализъм
• Shrek 5
• Ice Age 6
• Lord of the Rings: The Hunt for Gollum

# 173
Излезе трейлъра на новия "Брулени хълмове". Вярно е, че секса продава, ама с тази история е напълно излишно да се набляга на него при рекламата. Марго Роби е красива жена, но не може да мине за толкова млада. Елорди и той ми е странен избор, не  е особено тъмен.

# 174
Странен избор наистина.  Особенно когато  си прочел книгата , но честно казано се радвам че ще видя Джейкъб в друга роля освен на психопата Нейт от " Еуфория " за която мога да кажа че я играе повече от добре . От всички мъжки образи неговият най ми харесва , най е сложно за игра да пресъздадеш толкова труден образ, както го прави Джейкъб . Мен точно Марго ми е странен избор . И не смятам че Джейкъб Елорди е само едно красиво лице и секси тяло . Които е гледал " Еуфория " може да потвърди . Не знам защо на повечето актьори които изглеждат добре им се лепва етикета секс символ и до там,  и да не очакваш нищо повече от него, а само едно красиво присъствие за очите  . Аз ще чакам тази екранизация на " Брулени хълмове " .

# 175
Не мисля, че Марго Роби може да се определи като красива жена, а това, че я бутат навсякъде (или може би тя самата се бута) е изключително дразнещо. На мен любимата ми версия на "Брулени хълмове" е с Ралф Файнс и Жулиет Бинош. Актьори от класа, с талант, които човек наистина може да определи като красиви.

# 176
Не мисля, че Марго Роби може да се определи като красива жена, а това, че я бутат навсякъде (или може би тя самата се бута) е изключително дразнещо. На мен любимата ми версия на "Брулени хълмове" е с Ралф Файнс и Жулиет Бинош. Актьори от класа, с талант, които човек наистина може да определи като красиви.
Не е грозна. Но не е класически красива . Прекалено е прехвалена и пребутвана според мен . Има много по добри актриси от нея , факт е . Аз обаче  я харесах много в " Бомба със закъснител " . И според мен направи по добра Харли Куйн от Лейди Гага която безкрайно харесвам . Защо точно нея са избрали за " Брулени хълмове " ми е тъмна Индия . Аз го очаквам този филм най вече заради Джейкъб Елорди както споменах . Искам да го видя и в други роли освен в " Еуфория " сериал който за момента ми е любим , и чакам трети сезон, но това е за отделна тема.

# 177
  • Галифрей
Аз нямам нищо против нея симпатична ми е. Като две капки вода с актрисата Джейми Пресли 😁

Както казах и преди няма да съдя без да съм гледала.

# 178
На мен ми харесва Марго Роби, но е тотално неподходяща за героинята от Брулени хълмове. Явно тая книга още ще си чака екранизацията, досегашните са повече, или по-малко несполучливи, ама пък са много.  И аз харесвам донякъде тази с Жюлиет Бинош. Но основният недостатък при нея е, че героите не са много убедителни като млади.
Има и една с Том Харди, който е просто ужасен в тази роля.

А, между другото, версията с Жюлиет Бинош има прекрасна музика.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 20:27 от Iris04

# 179
  • Sofia
От всички версии харесвам тази с Ралф Файнс, защото е невероятен в трагични роли. Заради него гледах  по няколко пъти и Краят на аферата и Английският пациент. В ролята на Катрин никоя от актрисите не се доближава до образа от книгата.

Общи условия

Активация на акаунт