🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 21 727
  • 386
  •   2
Отговори
# 315
Вчера един старичък филм – "Еър Америка" с Мел Гибсън и "Железния човек"... Лековат американски екшън с простовати по детински диалози... Yum

# 316
А аз вчера гледах Бягащият човек с бат Арни, като подгрявка за новия. Интересно ми е като им гледам ефектите, които са смешни на моменти, но навремето си бяха страхотни. Simple Smile

# 317
Старите ефекти или по-скоро каскади ми пълнят душата,защото са реални. В "Холивудски ченгета" с Харисън Форд,колата му – огромна – катастрофира удряйки друга огромна кола. Всичко беше реално. Скърцат брони и ламарини,тасове падат и се търкалят – все едно гледате на живо. Laughing

# 318
Че те и сега са реални. Ако мислите, че всичко е рисувано….не е.

# 319
  • София
Че те и сега са реални. Ако мислите, че всичко е рисувано….не е.
Съвсем наскоро разбрах, че каскадата от Бързи и яростни (2001), където Дом и Брайън минават пред влака, всъщност е макет Grinning

# 320
Ама не е рисувана, нали Grinning
Излязохме от Хищника. Личи си, че Дисни участват, но не беше дразнещо за мен. Свежарски е, ролите са обърнати, има един малък туист, който не предвидих, но разпознах веднага. Иначе си е стандартния филм с хищник - млатят някого и в един момент му писва и събира наличния инвентар за ответен удар. Оставих му 8.
Спътниците ми не го харесаха в различна степен. Май ще си ходя сама на кино вече, аман от мрънкане.

# 321
  • Berlin
Нашумелият Kpop Demon Hunters гледах по настояване на половинката и си оставам на мнението, че няма смисъл да се гледа.😀
https://youtube.com/shorts/r_6GuGRAmDI

# 322
  • София
Ама не е рисувана, нали Grinning
Излязохме от Хищника. Личи си, че Дисни участват, но не беше дразнещо за мен. Свежарски е, ролите са обърнати, има един малък туист, който не предвидих, но разпознах веднага. Иначе си е стандартния филм с хищник - млатят някого и в един момент му писва и събира наличния инвентар за ответен удар. Оставих му 8.
Спътниците ми не го харесаха в различна степен. Май ще си ходя сама на кино вече, аман от мрънкане.
Тей става като не ни каниш с Diavolo на някоя прожекция Grinning

Ръкавицата към Бохемска рапсодия е хвърлена. Да видим дали ще има същият голям интерес. Четох, че вече и втори филм се обсъжда за Майкъл.

# 323
Гледах “Добро момче”. Хареса ми, но изобщо не беше това, което очаквах. По сюжета мислех, че ще е хорър в стил “Стивън Кинг”, не е. Спойлер!!!
Скрит текст:
Злите сили, които преследват собственика на кучето, всъщност е смъртта, и именно тя е това, което кучето усеща и от което иска да спаси любимия си човек. Филмът реално е история за това как кучето възприема факта, че собственикът му скоро ще умре и ужаса, който изпитва, виждайки че няма как да му помогне. Като се замисли човек, много се говори за болката, която причинява загубата на домашен любимец, но малко хора се замислят за обратното, имайки предвид, че е научно доказано, че животните усещат заболявания като рак много преди хората.

Един филм с неочаквано дълбок смисъл, който можеше да бъде представен много, много по-добре.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:08 от Reddish Brown

# 324
На един стрийминг сайт гледах новия Предатор (5 или 6).
По-точно опитах. Около 10 мин. героични усилия, обаче тая модерна ИИ тъпотия така ме депресира, че трябваше да си пусна оригинала с бате Арни. Него си изгледах с кеф за ем-найсти път до края.

# 325
По-рано гледах Predator- Killer of Killers,който наистина  ми хареса. Беше като антология с три различни истории, които успяват да се обединят (гледайте и след надписите) и да оставят желание у мен да гледам още.
Историята му е проста, но и много емоционална ( аз бях изненадана) - Хищниците предизвикат воини от различни периоди в човешката история и ако хората победят получават специален подарък.
И бях развълнувана за Predator: Badlands още повече, че режисьорът е един и същ -  Dan Trachtenberg
Първите 15-20 минути ми се сториха бавни и неинтересни. Но след това сценарият и eкшъна станаха толкова интересни макар и леко предсказуеми.
Има Хищника, който е главен герой, който бива защитаван, който се учи, еволюира и не е абсолютното зло. Или не е това, което очаквам като чуя Хищник.
Изглежда впечатляващо.
Честно казано не знам какво да напиша за филм като този.  Ако очаквате екшън - ще го получите. ако харесвате филмите за Хищника е много вероятно и този да ви хареса, ако държите на оригинален сюжет с нещо невиждано - не е това.
Ако сте гледали сериалът за Пришалецът и тук споменават Уейланд-Ютани и синтетични хора.

# 326
В почивните дни гледах "Представата за теб" с Ан Хатауей /2024.
Много ми хареса.
Обожавам филми с красиви артисти. Тя ми е любимка. А и младежа се оказа много готин - Никълъс Галицин.

https://www.themoviedb.org/movie/843527-the-idea-of-you?language=bg

# 327
Аз си припомних няколко стари филми и сериали . Вчера гледах " Шрек 2 " класика в жанра . И на сто да стана сигурно пак ще си ги гледам . Доста си мислих да гледам новата част на " Хищникът " , но не мисля че ще ми допадне , въпреки че разбрах че и Ел Фанинг ще участва а тя ми е доста симпатична . Дайте мнение за Хишникът заслужава ли си който го е гледал ?

# 328
И аз гледах Шрек 2 по тв, но в събота. Бях го позабравила.
Никога не ми е била любима поредица, но става.

26-та ще е голяма година за Ан Хатауей - с Одисея и Дяволът носи Прада 2. Интересно дали ще й е на късмет.

# 329
На мен ми е . Израснала съм с тази поредица . Особено първата част като знам колко пъти съм я въртяла на касетка . Но втората част ми е най любима може би . Вчера го мернах по телевизията и си го изгледах . Очаквах може би че за празниците ще го пуснат заедно със " Сам вкъщи " и " Хари Потър " . 😅

Общи условия

Активация на акаунт