🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 21 688
  • 386
  •   1
Отговори
# 330
"Дългата разходка" се оказа ужасно разочарование за мен. Но това бяха и очакванията ми.
Това е любимата ми книга на Стивън Кинг, която съм чела десетки пъти.
Тъй като книгата е психологическа, екранизацията просто няма как да я пресъздаде пълноценно. Много ми беше скучен филма, гледах го на два пъти. Разочарова ме, че бяха пропуснати важни моменти от книгата, други бяха преиначени. И не на последно място - финалът беше брутално променен. Абсолютно не ми хареса този филм! 

Този хорър гледах скоро. Много ми хареса.
Weapons / Оръжия

https://filmitena.com/mov/20171/weapons-oryzhiq

# 331
  • Варна
 Някой отзив за този  ,,Eddington"   https://www.imdb.com/title/tt31176520/ ?
Два и половина часа, пишат, че първия час и малко бил скука...

# 332
Филмите за Котарака ми харесват повече от филмите за Шрек. Аз съм 84-та година, така че не съм израснала с тази поредица.
Трябва да започнат да ги дават по-често по тв, не съм ги гледала много пъти.

Сигурно пак ще го пуснат по празниците, въпреки че го дават сега, както и Хари Потър, Сам вкъщи и Бриджит Джоунс (поради някаква причина се води коледен филм). А също и Топло - няколко поредни години го засичам точно на празничните дати по БНТ (всъщност филма ми харесва, така че не възразявам).
И Полицаят от Сен Тропе, но него го даваха относително скоро (през лятото излъчиха всички филми от поредицата), затова може и да го пропуснат.

Между другото, от толкова отдавна не съм гледала Денят на мармота, че обмислям да си го сваля да го изгледам - почти не го помня, а филмът е легенда, превърнал се е в нарицателно за времева клопка.

# 333
Филмите за Котарака ми харесват повече от филмите за Шрек. Аз съм 84-та година, така че не съм израснала с тази поредица.
Трябва да започнат да ги дават по-често по тв, не съм ги гледала много пъти.

Сигурно пак ще го пуснат по празниците, въпреки че го дават сега, както и Хари Потър, Сам вкъщи и Бриджит Джоунс (поради някаква причина се води коледен филм). А също и Топло - няколко поредни години го засичам точно на празничните дати по БНТ (всъщност филма ми харесва, така че не възразявам).
И Полицаят от Сен Тропе, но него го даваха относително скоро (през лятото излъчиха всички филми от поредицата), затова може и да го пропуснат.

Между другото, от толкова отдавна не съм гледала Денят на мармота, че обмислям да си го сваля да го изгледам - почти не го помня, а филмът е легенда, превърнал се е в нарицателно за времева клопка.
Ще започнат с коледните маратони. Е Шрек както казах за мен си е класика. Филмите за Котарака в чизми също са готини . Но първите чести на Шрек за мен няма по добри от тях , но всеки с различно мнение . Аз очаквам освен " Хари Потър " и " Сам вкъщи " да пуснат и други класики като " Стюарт Литъл " и може би " Ловът на мишката " който смятам също че си е класика и без да има две или повече части .

# 334
Май и филмите "Виж кой говори" също вървят по празниците често.

Не помня дали е обсъждано - преди време излезе новина, че ще има нова адаптация на Коледна песен, в която Джони Деп ще играе Скрудж и Уилям Дефо ще участва в някаква роля Simple Smile

# 335
Забравих да споделя, че наскоро ходих на кино и гледах концертния филм на Depeche Mode  "Memento Mori", който представя записи от концертите в Мексико Сити, където са били гледани от над 200 000 души.

Като фен на групата, за мен беше огромно удоволствие да гледам този концертен филм.
Не ми хареса обаче, че не беше преведен на български. Имаше тук-там по някое изречение и някой страничен кадър. Говореше се на испански, с английски субтитри. Аз поназнаявам английски, но не чак толкова перфектно и ми беше затормозяващо да слушам испанския и да бързам да чета субтитрите.

# 336
Най готиният коледен филм за всички времена е Умирай трудно 1.

# 337
  • Галифрей
Сега като дойдат празниците от коледните филми задължително гледам Коледна песен. Докато ти спеше също е много готин филм.

# 338
Love Actually също си го гледам на Коледа, макар че го слагат към валентинските.

# 339
Да ви кажа, американците страшно мразят този филм - попадала съм на много ревюта, в които обясняват, че абсолютно всички показани взаимоотношения в него са или крийпи, или токсични...

# 340
Проблемът си е в тях, но те не са от най-умните така или иначе. Simple Smile

# 341
  • Галифрей
Наистина любов е класика гледала съм много пъти уникален е. Американците не разбират черният британски  хумор. Всички персонажи страдат и всеки с своите дилеми и проблеми. Те не разбират също европейският начин на живот, различни култури.

# 342
  • Bayern
Още едно предложение за Коледен филм-
Да преживееш Коледа (2004)
https://www.imdb.com/title/tt0252028/

# 343
Къде забравихте тези филми . Тях също доста ги пускат по празниците . Бих искала и да добавя този филм защото доста обичам да го гледам по Коледа.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 15:35 от Жасмина 94

# 344
  • София
Още един от мен. Винаги ми е бил супер забавен - I'll Be Home for Christmas (1998).

Общи условия

Активация на акаунт