🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 43 159
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Киаран май спечели Оскар неотдавна, така че със сигурност е напред с материала Simple Smile

# 661
Аз този път не гледах " Сам в къщи " гледах за разнообразие " Гунди " на Коледа , иначе сега гледах Нюрнберг и съм почти убедена че Ръсел Кроу ще грабне Оскар . С този филм мисля че ще си върне славата от едно време.  Хубав филм определено е 9 /10 .

# 662
  • Berlin
В 1ви пост на компроматната тема има още любопитни подробности за “Сам вкъщи”.

# 663
Аватар бе очакваното за мен - визуално е 110% качество, интересни герои и история, която не бешо особено вълнуваща, но бе покрита от първите две. Продължавам да твърдя, че такъв филм трябва да се гледа в кино зала, гледайки го вкъщи се губи половината от вълнението.
Не знам дали Камерън ще се заеме да прави 4и5 част. Да е жив и здрав човека, ама не е първа младост, а долкото знам ще прави филм за бонбардировките над Хирошима и Нагасаки, като в отговор на "Опенхаймер".

Гледах "Един грам живот". Останах приятно изненадана. Играта на младите бе много добра(възрастните бяха фалшиви), историята течеше в хубав темп, нямаше брутализми. В залата имаше доста тийнеджъри и тъй като културата им в киното не е особено добра, се чуваше доста коментари по време на филма. Силно се надявам на по-голяма част от тях да им е влезнало нещо в главите и да са се постерснали за ползването на всякакви боклуци.

# 664
  • Бургас
В 1ви пост на компроматната тема има още любопитни подробности за “Сам вкъщи”.

Коя е тази тема?

# 665
# 666
Тъкмо го прочетох Simple Smile
Както споменахме по-напред в темата, къщата е била продадена тази година за 5,5 милиона долара и вече не се отдава под наем.

# 667
  • София
Гледах Сам в къщи 3. Не бях го гледала, хареса ми за неангажиращ филм за забавление.

# 668
  • София
Анаконда (Anaconda) (2025)
https://www.imdb.com/title/tt33244668/

Римейк на ''класиката'' (не случайно в кавички) от 1997 г. Кога пък онзи филм стана класика, хахаха. Както и да е. Но поне имаше наистина зловеща Анаконда и имаше сеч.
А това?! Пълна катастрофа за Сони!
Опитали са се да направят филм във филма, как некви нърдове ще съживяват старата класика и любим техен филм. Бла бла. 2/3 от филма е само говорене и то разни тъпотии, а върха беше сцената с опикаването.
Визуалните ефекти с анакондата - трагедия! Такива ефекти през 2025 г. е направо престъпление спрямо киното.
Каста много дразнещ - без изключение. Или айде само Джак Блек беше ОК.
Тотал щета.
-
4

# 669
  • София
Гледах Аватар и на Screen X. Доста е далеч тази технология. Не е през целия филм с тези ефекти, образите са размазани. Но е интересно като за нещо ново.

# 670
  • София
А какво ще кажеш за самия филм? Simple Smile

# 671
  • София
А какво ще кажеш за самия филм? Simple Smile
Е, гледам го за втори път в рамките на една седмица Simple Smile

Малко беше подобен на втората част като битки, но то си е като история от два филма, за да се завърши. Куорич и Варанг има още да се развиват, Паяка също. Все си мисля, ще Камерън е замислил да наводни с хора Пандора. Това с базите е твърде малко. Да видим дали ще е така.

# 672
  • София
От Синефиша са запразнили, така че се потрудих малко и ето го Бг боксофиса за уикенда 26.12 - 28.12
Прави впечатление, че има ръст от 5% за Аватар: Огън и Пепел, който само за 2 седмици направи 2.5 млн. Simple Smile
Много слаб старт за Анаконда - по-малко от 100 хил. за опънинг в периода в който най-много се гледа кино през цялата година е скандално.

По света:
Аватар: Огън и пепел
$761,622,924 млн. общо за 2 седмици.

Анаконда е с бюджет от $45 млн. (не си личат)
Общо към момента е направил $43,556,097 млн.

# 673
https://m.youtube.com/watch?v=1clWprLC5Ak
Не знам какво стана, но не успях да сложа видеото по нормалния начин от телефона...

# 674
  • София
https://m.youtube.com/watch?v=1clWprLC5Ak
Не знам какво стана, но не успях да сложа видеото по нормалния начин от телефона...

Общи условия

Активация на акаунт