КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 55 014
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
За бащата на Виктор има интересни статии в интернет.

# 496
Благодаря, че напомни. Ние съвсем забравихме за такива предимства, предвид липсата на каквито и да е номинации. Grinning

# 497

Какви? На него как му беше името?

# 498
Какви? На него как му беше името?
Иво Русинов. Бил е свързан със Златко Баретата. Много ми стана мъчно за Виктор. Баща му го газлайтва по учебник и тотално омаловажава болката и страданието му. Той не изпитва вина и не поема никаква отговорност за деянието си. Имало къде по-лоши неща в живота. Сякаш да лъжеш и изоставиш семейството си не е достатъчно тежко и съкрушително. Тотална липса на емпатия и емоционална интелигентност. Виктор има нужда от сериозна психотерапия, защото това е жестока травма и последиците са видими.

# 499
Иво Русинов. Бил е свързан със Златко Баретата. Много ми стана мъчно за Виктор. Баща му го газлайтва по учебник и тотално омаловажава болката и страданието му. Той не изпитва вина и не поема никаква отговорност за деянието си. Имало къде по-лоши неща в живота. Сякаш да лъжеш и изоставиш семейството си не е достатъчно тежко и съкрушително. Тотална липса на емпатия и емоционална интелигентност. Виктор има нужда от сериозна психотерапия, защото това е жестока травма и последиците са видими.
И аз останах с такова впечатление след разговора им. Държанието на баща му към него наистина напълно обяснява защо Виктор е такъв. Абе, щом този "баща" един път се е отказал от детето си, ясно е, че не го е обичал и не му е пукало. Как може така да омаловажава травмата, която е причинил на детето си и да говори за нея в трето лице, все едно той не е главният участник и виновник в тази драма. Не го е срам.

П.П. Божидара/Дари/Дарина/Истеричната да вземе да си махне тези паяци от очите, по-хубава ще е без тях.

# 500
Всяка втора е с такива паяци. Ужасни са

# 501
Имам много какво да кажа по епизода и по предните епизоди. Сядам с идея да напиша коментар. И като го започна си давам сметка, че просто е безсмислено да отделям време и енергия за нещо толкова абсурдно.
То е очеизвадно какво се случва и какви са ситуациите.
Личното ми мнение е, че съм на страната на Грозденка. Не че я харесвам ама в случая е по-малкото зло. Нито одобрявам поведението на Божидара, нито Цветелина/Лина и всички останали. Виктор и той почва да рине дъното. А Божана се показа за малко и за мен каза големи глупости.

Единствената ми похвала ще е за Биляна. И то не заради думите и, а защото е една от изключително малкото жени, които добре са си подбрали фон дьо тена. Тона е чудесен и се прелива с врата и лицето не е три пъти по-тъмно.

Едно обаче много ме издразни и гложди.
Защо водещите взимат страна по време на номинациите?
Позволяват си неуместни коментира, показват позиция по определени теми и на всичкото отгоре подклаждат напрежението.
Не е ли редно да са безпристрастни?
Мотажистите са безпристрастни чрез ретроспекциите, което предполагам е минало и през Павел и Христо (Минавам на Христо, че ми е неприятен напоследък). Но за мен е недопустимо по време на заснемането пред самите участници да показват пристрастие и мнение по определени проблеми и скандали. Това влияе. Когато се засмеят и направят коментар за аргументите на един участник срещу друг, показвайки одобрение или присмех, това веднага се отразява на околните.
Ето тези моменти на несправедливост ме отблъскват повече и от поведението на определени индивиди, Божидара и Цветелина.

# 502
Те водещите ако бяха безпристрастни нямаше да ни се налага да гледаме онова недоразумение Ха-ха целия изминал сезон и да търпим толкова време вербалната и физическа агресия на ония плужек Каменов. Че и след това не спряха да ги защитават след предаването, макар че всички бяха против тях.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 22:09 от _Mishlence_

# 503
Като цяло аз съм погнусена от събитията на които ставаме свидетели, особено като си помисля, че колкото и това да не е представителна извадка, е показателно за нивото ни като народ, защото тези хора ние сме ги направили известни и нашето внимание е довело до влизането им в къщата. Голямото внимание към дадена личност в една или друга степен я валидира, дори и да е отрицателно внимание. Аз не се имам за моралистка в никакъв случай, но голяма част от тези хора са ми морално отблъскващи и предизвикват у мен органическа непоносимост. Не знам как може човек да е толкова безсрамен и безпринципен. Най-много от всичко ме отблъсква, че всъщност такива неща има и в реалния живот и не са рядкост. Ако беше само предаването, щях да си кажа, че това е просто игра, това са просто неприятни хора и да не ми пука, но твърде често и в живота се случват такива неща. Спешно имаме нужда от добри примери, но те не носят гледания.

Иво Русинов. Бил е свързан със Златко Баретата.

Не съм навътре в темата, но от бивша мутра какво да очакваш…

Наистина трябва да си пооправят нещата, особено, ако искат да ги дават и по телевизията, както дочух накрая

Предвид прогресивно ниското ниво на телевизиите, може и да не трябва 🥲

# 504
И все пак линк към ЕП.17

# 505
Това беше егати дразненият епизод.
Божидара какво говори, че заради Грозденка била такава мелодраматична, като и към Димана се държа така. Даже начинът, по който се отнесе с Димана и как се направи на глуха, че не я е чула как каза, че не желае да участва в такава песен още първия път, а после излъга най-нагло, че тя Димана не им казала директно... Ами слушай! То каквото и да иска някой да ти каже, ти ако не умееш да слушаш и да вдяваш какво си чул, няма как да разбереш какво ти се казва. А как после на всяка крачка умишлено я тормозеше, че била предателка и не знам си какво. Смятай какъв долен човек трябва да си, че да ходиш да бъркаш в раната на друг, който виждаш, че страда и се обвинява, че уж не е постъпил правилно към теб. И да ходиш след него и да опяваш едно и също как уж те предала. Ами, не, не е.
А Божана, Биляна, Веселин са най-малко хората, които да говорят, че не са в коалиции. Веселин и Памеца, още когато Веселин спечели на играта със стълбите срещу Димана, каза на Памеца в присъствието на Алпер в джакузито, че двамата са си партия ли какво беше и ще играе с него. Какво се прави на застрелян сега. Същата схема като във втори сезон на онези тримата - Кумбата и другите двама ги забравих, които разправяха, че Дидо, Вероника и Елеонор са в коалиция, ама те самите - не били! Да, бе.

# 506
12:33 Божана: "Напишете в търсачката на БГ Мама "Божана Кацарова" и само вижте какво ще излезе", хахахахахаха

# 507
Някои неща не ми станаха ясни…. Влади и Грозденка са имали връзка преди ли?
И Грозденка си е платила да влезе в Къщата или ще плати за да остане тя в Къщата… много неясна беше тази сцена към краят.

# 508
Някои неща не ми станаха ясни…. Влади и Грозденка са имали връзка преди ли?
И Грозденка си е платила да влезе в Къщата или ще плати за да остане тя в Къщата… много неясна беше тази сцена към краят.
За връзка едва ли, но и аз се зачудих за знака с ръка за "пари" .. интересно какво ли означава

# 509
Мдаа, явно Гроздето си е платила, за да участва, ти да видиш.

А в следващия епизод май ще участва Стратимир от Игри на волята като жури.
И за поредна седмица нямаме отпаднал участник (нищо, че дават по 3 епизода), та и утре "Ще си кажат" не е ясно дали ще има.

Общи условия

Активация на акаунт