КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 56 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Божана прави бюджета, имат 5 минути да направят поръчката. И какво е първото нещо, което казва Божана? "Водка Зубровка задължително". Пияндурката първо алкохола да си поръчва, храната на второ място, хахаха!

Според мен това е наредено от продукцията с цел продуктово позициониране. Те не казват примерно просто водка, а водка Зубровка, не казват кроасани, а споменават специално марката, Карузо (това беше по-назад някъде в епизодите). Или примерно Божидара като се напи в един епизод и си говориха на другия ден, някой, но не помня кой точно, я разпитваше за това, което е говорила предната вечер, и каза нещо от сорта на “аз мислех, че Зубровката говори”. Никой не говори така в реалния живот. Инструктирали са ги да казват възможно най-често имената на спонсорите и е нормално, предвид, че все пак това е сделка, но твърде много ми бие на очи на мен. Същото като “уинкойни”, “уинимунитет” или в игрите, свързани с Озон, силното натъртване на Озон през цялото време, въпреки че ние виждаме брандираните кутии и фон, или песента, която пяха за сладкарница Неделя.

# 721
Според мен хазартните игри в предаването са такива, защото са им спонсори и те им го изискват

Не забелязвате ли, че те са спонсори на повечето предавания: Игри на волята например

Не ми хареса това лицемерие в Йоана. Първо казва, че много мрази пияна жена, а на видимото подпийнала Божида каза, че много я кефи

# 722
Според мен хазартните игри в предаването са такива, защото са им спонсори и те им го изискват

Не забелязвате ли, че те са спонсори на повечето предавания: Игри на волята например

Не ми хареса това лицемерие в Йоана. Първо казва, че много мрази пияна жена, а на видимото подпийнала Божида каза, че много я кефи
ММда ако Божана е пияна няма проблем  само ,защото е Божана,но ако е друг морала в Йоана се обажда и това вече не е нормално.😅😅 Двоен стандарт.

# 723

ММда ако Божана е пияна няма проблем  само ,защото е Божана,но ако е друг морала в Йоана се обажда и това вече не е нормално.😅😅 Двоен стандарт.

Абсолютно
Кой знае какви коментари щеше да има към подпийнатала Дари или Грозденка например

# 724
Аз чух в някой подкаст, но не помня къде, че Божана от известно време не пиела алкохол и репликите, които пуска от време на време били на шега.

# 725
Да, коментираха, че не пие по повод фразата "Божана май пак е пияна" в една от песните.

# 726
Алпер ми е супер нагаждач. Заби oще един пирон в ковчега си като номинира Диманка. Понякога забравя какво е играл пред зрителите, не трябваше да и се прави на баща и да и обещава че ще я пази. И много други неща ми правят впечатление, че прави само и само да се хареса на всички. Да ама по умните разпознават фалша.

Мен супер много ме дразни – нито ми е забавен, нито нищо. Само блещи глупости и гледа да се хареса на всички. Голям мазняр е. То като му гледаш видеата в YouTube, можеш да видиш – всички били уникални, всички били страхотни… Само гледа на чий гръб да си трупа слава и как да изпъкне. Пък след години със сигурност никой няма да го помни. Димана – мястото ѝ изобщо не е там също. Не знам къде е тръгнала.

# 727
EП.22

p.s. @bulgarianxtrash, виждам, че си нов/а във форума, но не пиши два поредни коментара един след друг, защото е забранено. Ще те рестриктнат Wink

# 728
  • София
Много интересен епизод този път.
Добре е, че вече пускат епизодите в 18:00 ч.

Голямата новина е, че обявиха официално, че остават 2 седмици преди финалния ден в Къщата! *

Има спойлери, да знаете, ако четете нататък!

Още един участник тръгнал си по собствено желание?! 😮
Този сезон счупи всички негативни рекорди в това отношение.
Видимо Павел Колев и Ицака бяха подразнени, НО добрички са, а и винаги са ги пускали.
Кофти ама такъв им е каста.
Яко лигли на корем.
Много ми е чудно Йоанка, защо изобщо е искала да участва в Островът на 100-те гривни? Там и 3 дена нямаше да изкара.

Епизодът стартира ударно с табелките, които си окичиха, хахаха, на глас съм се смял. 🤣
Имаше много точни попадения. Тичаха си яко с тях, с някои редки изключения.

За шок и ужас на мъжете и най-вече на Памеца, който така помръкна, но Дари спечели ЩИТът!
А Веско беше победен от същата тази Дари на стрелба?! Аз съм в ШОК. 😮
Изобщо днес Дари избухна мощно в игрите.
Влади уж избра страхотен отбор с Веско, Виктор, Андон, Дени, но загубиха.
Дари не може да е номинирана на следващия съвет!

Гроздето се завърна в играта. Добро решение, няма смисъл да я мъчат повече в безмислената тъмница (пълен провал като концепция вече втори сезон).
И да наистина имало мишле. Джери. 😀 Никакъв плъх не е това.
Не мога да я разбера обаче НКЦ-то, защо трябваше така да ги лъже? Все едно останалите трева пасат. Чак пък толкова много да ги подценява? Излъга ги, че е победила Димана на битка и се правеше на ударена, когато я питаха за четирите негативни гласа.
Не я приеха добре, то се усеща. Като гледате ще разберете. Много е гадно за нея самата, НО това е положението.

Памеца и Веско имаха 'Мисия наглите'
Беше им успешна. Големи мошеници са, хаха. И пак останалите не се усетиха. Баламурници.
Дори гласуване имаше кои са крадците и масово се таргетираха Влади, Андон, Гроздето, Алпер, Лина, Дари. И почти никой не спомена Памеца и Веско.
А Памеца пред очите им шитна шоколада, хахаха

Имитациите бяха добри. Не всички, но достатъчно.
За мен Андон като Памеца изби рибата. 😂🤣
Божана като Дари също беше на ниво.
Влади преигра с Грозденка ама явно се хареса вътре в Къщата и обра гласовете.
После имаше допълнителен финален етап, че бяха с равни гласове и там Влади беше избран от останалите за победител. Спечели допълнителен глас на предстоящия съвет. Дойде му дюшеш.
Без четиримата финалисти в имитациите, всички останали 9 човека остават в роля до второ нареждане.

# 729
Ах, тази лъжкиня Грозденка Grinning Как спретна няколко лъжи в рамките на една минута. А помня как се тръшкаше във втората серия, че я посочили с пръст, че видиш ли ето я циганката, дето по дифолт лъже.
Скрит текст:
Много евтино спретната лъжа, че била победила Димана след дуел (иска й се, ама няма как да стане), съшито с бели конци. Димана напуснала по тъмно. Кога се е играл този дуел?
Втора лъжа: нямала войни. Казали й: или получаваш койни и оставаш в тъмницата, или се връщаш обратно, но без койни.  Просто искаше да си пуши наготово цигари, купени с чужди койни. Да, ама не.
Трета лъжа: 6 дни съм в тъмницата, не съм се къпала, Веско или кой беше там, каза "два дни беше там" Grinning
Направо ми стана кеф, че никой не й се зарадва като влезе в къщата, нито я прегърна, нито се здрависа с нея Grinning
Йоанчето казва: става ми лошо от некачествена храна, не може да се яде само кроасани, торти, пасти... трябва и нормална храна.  И само след няколко минути си поръчва 800 гр. течен шоколад, тесто и кори Grinning
Според мен това е наредено от продукцията с цел продуктово позициониране. Те не казват примерно просто водка, а водка Зубровка, не казват кроасани, а споменават специално марката, Карузо (това беше по-назад някъде в епизодите).
Да, има резон. И като поръчват "Перунки". Не поръчват просто "сухи пасти", а трябва да се чуе "Перун" Grinning А да не говоря каква гадост са тези Перун и Карузо, това е друга тема, хаха.

# 730
Мисля,че в подкаста със сестра си Грозденка издаде ,че се връща и едва ли не ще я линчуват като се върне.
Еми милааа заслужено си е..Бива ли още с връщането си на 2та минута да започнеш да лъжеш. 😅😅😅😅
Йоана според мен това го направи, за да не и отидат случайно уинкойнвете при Божидара като победител от битката.

# 731
Цялата идея за Тъмницата е една голяма глупост. Щом някой е изгонен, значи трябва да е изгонен, окончателно.  Изгонен е след гласуване, което означава, че останалите участници не го искат. Защо трябва да го връщат на бял кон?
Поне да бяха измислили този човек, който се връща от Тъмницата обратно в Къщата да няма право да гласува. Тоест... за него да може да се гласува, но той да няма право на глас. В крайна сметка, изгонен участник от Къщата и после върнат неправомерно и нечестно... трябва да има по-малко права от останалите, които не са изгонени. Има резон, нали?

# 732
И все пак имаше някакъв резон в Тъмницата, когато отиваш в нея ИЛИ след гласуване, ИЛИ след загубена битка. Но тук губиш двете и изведнъж тъмницата - WTF?

# 733
И все пак имаше някакъв резон в Тъмницата, когато отиваш в нея ИЛИ след гласуване, ИЛИ след загубена битка. Но тук губиш двете и изведнъж тъмницата - WTF?
Но Димана изобщо предложиха ли и да отиде в тъмницата? Или пак е произволно.

# 734
Но Димана изобщо предложиха ли и да отиде в тъмницата? Или пак е произволно.
Предложиха, тя се чудеше и говори с майка ѝ, която я посъветва да откаже.

Общи условия

Активация на акаунт