КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 20 734
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Боряна, тя спомена за това в Златоград, ако нещо не бъркам. Аз казах тогава, че и ние сме на тази дата.
Освен това написа преди 3 страници това:
 "Аз също искам да отскочим до църквата, хем е голям църковен празник, хем е наш личен, хем на 4-ти като отивахме към морето, се отървахме на косъм от ужасна ситуация...".

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 22:37 от К.А.Г.

# 121
  • на чист въздух
Да поздравя макар и в късна доба всички именници Мариан, на Мамси щерката и майчето, внучката на Дидия.
Яне:heart:
Днес и моята майчица имаше имен ден. Ходихме при нея всички. Следобед изпратихме чичо и кака към Варна и вечерта игри на воля. Е няма умора туй човече. Едвам го приспах в 11. Пълно е с енергия.
Ениса честита годишнина. Пожелавам Ви още много годишнини и край вас внуци и правнуци

# 122
Благодаря по тъмни доби, момичета! Но още е 15-ти, така че още веднъж благодаря  43 години сме заедно, минахме през много неща, дай Боже пожеланията ви да се сбъднат и да дочакаме заедно още внуци!
На купонджийките, весело изкарване, на другите лека нощ !  Heart

# 123
  • София
Ениса, честит празник и на вас! Още много години заедно в разбирателство!
Именячките на Мамси и Ян също да са честити!
Не пишем, защото сме заети. Да хапваме, пийваме, да споделяме и да се смеем. Времето не стига. Айде лека нощ!

# 124
  • София
Макар на патерица, честити да са именичките на МАМСИ и на ЯН!
ЯНЧЕ, гушкам те.
Поздравления за годишнината от сватбата на ЕНИСА и нейното момче! Винаги заедно, рамо до рамо, да са добър пример на деца и внуци
 И да не забравите да си вземете дозата горчиво - 43 целувки! Очакваме ви!
Както ви каза МЕРИАН, много бяхме заети.
Подробности, като се събудим.
Хайде лека нощ. Утре за закуска ще пека зелник за моите приятелки.

# 125
Ениса, бъдете дълги години много щастливи заедно!
Фло, зелник и ние ядем Wink Аз да си кажа Heart

# 126
  • Вила Великула
Добро утро, момичета!
На патерици на Ениса и НМ още много години заедно в любов и разбирателство.
Фло, как ми се иска в момента да съм при вас, но нали сме се разбрали - внучетата са приоритет. А и его къде е понеделник - ще се видим при дядото. Не изключвам и утре, ако остане в плановете ви разходката да се присъединя.
Сега трябва да въведа къщата що-годе в ред, че по обяд ще е тук "най-големия" член на фамилията. Естествено и, че трябва да приготвя обяд. Вики си е поръчала броколи /домашни са/ с макарони и сирена на фурна /яла е при съседката и много и е харесало/ и зеленчукова крем супа. От вчера имам и супа топчета. Вечерята ще оставя те да я измислят. Има месо, да решават в каква форма го искат и да си го готвят. Аз нали не ям месо, ще дояждам нещо от обяда.

# 127
  • някъде другаде
Добро утро!
На патерица , честит имен ден на именниците на Дидия , Мамси и Ян.
Янче , гушкам те.
Обичам го и аз този празник. Любимата ми баба се казваше Мария.
Ениса , в здраве и сговор да живеете още дълги години.
Снощи ви изпуснах , но приятелка ме покани на заведение да почерпи за РД на внучето и.
Купонджийките , да знаете , че много ви завиждам. Може да ни изпратите по някоя снимчица на лични , а и от дядото също.
Пия кафе , кукъра готви , пералнята върти. За след обяд планувам прозорци и пердета , но ще видим.
Хубав ден , баболини!

# 128
Приятна събота на всички!
Аз се накипрям и отивам на фермерски пазар.  Разлика с обикновения- само в цените ( по-нагоре).
Но при нас съботният пазар е и място да си покажем новите дрехи, да се видим с родАта, с приятели, да седнем на кафе и изобщо той е място за социализация.
До скоро!

# 129
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро.
ЕНИСА, честита ви годишнина. Все така задружно и ръка за ръка до стотния юбилей.
Моите хора заминаха на пазар - уж зеленчуците тук са все от производители, та да си напазаруват за София. Аз купувам домати - розово биволско сърце - от бивш колега на майка ми и са много вкусни.
За обяд ще сме на пълнени чушки, а за довечера ми се върти в главата едно ресторантче с вкусна храна. Ще сме само по женски (мъжовете и Емили са на палатка на Бузлуджа) и не ми се върти покрай печката.
Купонджийките да си изкарат и днешния ден в приказки и приятни емоции и да разкажат (а и покажат) какво-що.
Гушки от мен и почивайте на макс.

# 130
Добро утро и от мен. То стана вече Добър ден, но...се събудих рано и не ми се ставаше, гледах филм.
            Ениса, честити да сте и още дълги години да се радвате на деца, внуци, че и на правнуци.
            Ян, честито и на твоите именици - здраве и късмет!
            И аз завиждам малко на купунджийките, но...това е положението.
            Спокоен ден на всички!

# 131
Обеден привет и от мен!
Ениса, бъдете здрави и задружни много години напред - щастливи мигове с деца и внуци, правнуци да дундуркате!
Баболинки - излетници, веселбата да е на MAX.
Големите ни деца не успяха да дойдат - все казват, че като се качат на магистралата, тогава идването им е сигурно.

Хубав ден на всички, забавлявайте се и бъдете щастливи Heart

# 132
Какво се е случило, Макавели, че не са дошли?
Ние сме с внуците. "Подреждат" и си играят на магазин, всичко е разместено, но пък те са толкова въодушевени! Тъкмо повод за баба им да си сложи после в ред вехтошарника.
Не е ясно до колко часа ще ги гледаме, а аз малко се поуморих и ми се придремва. Снощи в смях и закачки изкарахме до 23 ч.

# 133
Хриси нещо се е подул в лицето - не е зъбче, нито гърло, няма Т. Ходили по доктори, нищо не откриват ... А са и почивни дни - не посмяха да тръгнат.

# 134
Разбирам, бързо да минава.

Общи условия

Активация на акаунт