КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 20 739
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Привет момичета?
Ениса, на патерица, честита годишнина! Здраве, обич и много щастливи моменти с любими хора! 🥂🍀🥰
Весел купон на купонджиите пожелавам! Представям си колко е хубаво! И аз ще чакам за снимчици и разказ да съприживея емоциите 😊
Аз съм с малкия сладунко. Мама и тати отидоха да приберат кака от другите баба и дядо. Довечера ще се приберат, че свеки е рожденичка. Да ни е жива и здрава и все така с бистър ум! Та при мен е това.

# 136
Няма да питам как е настроението на брезничанки, защото  ми е ясно, ма поне снимка на зелника да бяхте показали.

Внучката чете историята на Малкия Мук, а аз покрай нея си припявам за Малкия принц.

И оригиналът

# 137
Тану, бях я забравила тази песен! Много  хубава танцувална мелодия!
Касс, да ви е безпроблемна свекървата! Да е на собствен ход, да е с акъла си и да не придиря на ядене!
На Макавели внучето да се оправи и да ѝ дойде на  гости!
По наше село зелник е баница с кисело зеле, а по други места  - баница с нещо зелено ( спанак, лапад и подобни).
В Брезник от кой вид е?

За сега толкова.

# 138
  • някъде другаде
Тану , страхотна песничка. И за снимка поне на зелника си права.
Аз днес измих прозорците. До кога ще личи не знам , с този разкопан път и това движение. Една барманка от заведение ни каза , че от понеделник едната фирма , която работи на магистралата пуска още 30 камиона.
От Купонджийките  няма никаква информация.

# 139
В Брезник е от втория вид, с манголд. Опитах я, Флото се беше спретнала като за кумовА родА. Отидохме преди обед, мацките бяха заседнали около една масичка по люлките на сЕнкЯ, кеф. Поговорихме си на воля,  обядвахме,  няма да ви кажа какво, но всичко беше фантастично. Завършихме с тирамису на Мериан и Бейлиса на Фло. Някои си тръгнахме с армагани, точно както се прибираш от село.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Беше решено следващият такъв купон да е у нас, през септември, на барбекюто. Нали си знаете, че това движение съм го отиграла отдавна, та няма да ме затрудните изобщо. Датата ще ви съобщя допълнително.
Абе, хубав ден прекарах, с готини хора,  с много смях и  сладки приказки.  Гуш на всички!

# 140
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах рано за да пия кафе. Днес ще ходим до Джъмбо , Теди иска нещо да си купува.
Ениса , благодарим за информацията от купона.
Знам , че си изкарват страхотно и за това нямат време за писане.
Хубав ден , момичета!

# 141
  • Вила Великула
Добро утро, момичета! Купунджийките, как сте?
Моите гости рано - рано тръгнаха и сега се върти първата пералня с чаршафи. Няма как - спали са една нощ, но трябва да минат през пералнята, а и сега е лесно, на вън съхнат бързо. Зимата е по трудно, а и не обичам чаршафите да ги пускам в сушилнята, защото моята не е от най-великите сушилни и доста смачкани ги изкарва.
Имам да оправям и прасарника след тях естествено.
С ММ ще ходим до Пеерник за да купим нова батерия за мивката в кухнята. Обикновено аз съм инициатора на тези неща, но сега той предложи и  аз съм с две ръце - "ЗА".
Няма да готвя, защото има достатъчно храна.

# 142
Добро утро ☕🌹
Пих кафе рано, че нещо ми се запушва носа и станах да повече да пия някакви хапчета и капки да си капна, но кафето ме викаше, викаше и не устоях 😁
Купонжийките е ясно, че са купонясвали до късно и още не са се излюпили 😀
Аз днес също няма да готвя, имам перални да пусна и да пооправя това онова, но мисля да го давам по лежерно.
Хубава неделя маНдами готини! 🍀🌞🥰

# 143
# 144
  • София
Излюпихме се, хапнахме палачинки, аз сега съм се опнала в хамака и ви чета. Супер сме, не ни мислете!

# 145
  • София

Хубав беше и затова бързо свърши. Друг път, ако искате да опитате, елате и вие.

# 146
Ех как ви се радвам!
    Седнах да пия поредното кафе и да надникна тук.
Изтощена съм. Вчера от рано сутринта паралелно се занимавах със старците-разбойници и с внуците, та чак до преди полунощ. За малко гладна да си легна. Сега ме чака сериозно чистене и готвене. Пералнята вече изпра. Ще ходя и до аптеката. Иска ми се да изскубем с ММ на някъде поне за час, ама няма как да стане. Уф. Хайде да се размърдвам.
Хубава неделя да имате.
     Ау, Фло, изглежда фантастично. Браво на теб!

# 147
  • София
Момичета, утре от 14:30 имаме среща при Дядото. Ще се запознаем с Фраудана. Всички сте поканени.

# 148
Зелникът е уникат!  Никога не съм опитвала, а още по-малко правила такъв зелник- със зелении и по форма. Ако иска, Флото може да пусне подробната технология. Винаги има първи път.
За днес съм предвидила лежане, книга, филми.
Последвайте ме!  Никак не е лошо!

# 149
Добър ви ден, момичета! Аз ходих с внука на футбол и сега се прибирам на хладно. Може ли да ми пишете ( вероятно заради правилата трябва да е на лично) къде се намира Дядото за утрешната ни среща? Приятен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт