КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 366
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • Вила Великула
И аз съм вече в къщи. Купона беше на МАКС, но гледах да си тръгна първа за да избегна кютека. Благодаря за гостоприемството на Ениса и Борис и на момичетата, които се бяха постарали да не отслабнем. Фло с кокосов сладкиш, Мериян с руска салата, и Яжка с прекрасна погача.

# 721
Умни решения, то майтап с винкела , ама знае  ли човек...

# 722
Другия път смятам да си поминете само на вода, в краен случай чушки, необелени. Алкохола си хартиса, безалкохолните също, даже ще ви включа директно помпата от бунара, та да си спестя и минералната. Така и не разбрахте, че в Перник водата се ползва само за миене  (когато я има), а не за пиене.
Отървахте боя тоя път.
Беше ми много приятно, благодаря за подаръка, вие сте луди! Следващия път  Blue Car , пералнята още държи.

# 723
Благодаря на Ениса и съпруг
за гостоприемството и, че ни
нагостиха, а не ни биха!
Благодаря на Мериан и съпруг
за транспорта, както и всички
дами за доброто настроение.
Хубава вечер!

# 724
  • София
След един незабравим ден и аз се прибрах. Дълго време батериите ми ще са заредени яко!
Домакините се бяха приготвили като за най-скъпи гости. Никъде не видях винкели. Stuck Out Tongue Winking EyeНа трапезата нямаше място къде да се сложи дори една клечка за зъби. Да изброявам ли дузината вкусища и разните видове напитки? Шопска салата, тиквички с много приятен млечен сос, печени червени чушки с много магданоз, колбаси, пържолки на барбекю, картофки, разни видове ракии, разни цветове винА, разни цветове безалкохолни и вода - любима напитка.  Stuck Out Tongue Winking Eye Чудесна беше руската салата на МЕРИАН, погачата на ЯЖКА, сладкият пъпеш на НАМИ.  Много ме впечатлиха уютната атмосфера, гостоприемството на ЕНИСА и голямото Лъфи, доброто настроение и многото закачки и смях! Тези, които не можаха да дойдат по една или друга причина, могат само да съжаляват! Хайде, не плачете, следва Луковит. Grinning Обади ни се МАКАВЕЛИ и много ни зарадва. Направихме няколко снимки, за да увекивечим тази чудесна среща и да ви направим поне малко съпричастни на нашето хубаво преживяване.
Пътувахме нормално. Стоварихме ЯЖКА на Метрото, ТОНИ на автогарата, а ние с АЙША се прибрахме в нашия квартал. Сега следва почивка.
ПП и понеже не ни биха, направихме си устата пак да се нацуцаме. Joy

# 725
Радвам се, че сте имали толкова хубави преживявания днес. Има моменти, в които съжалявам, че съм толкова далеч.

# 726
Много ви се радвам на честите срещи и съжалявам, че не сме по-близо. Добре е когато се видиш на живо с хората, с които си пишеш всеки ден и споделяш мислите, чувствата и  преживяванията си.
Очаквам с нетърпение Луковит Heart
Обадих се на агитката в последния момент (преди тръгване), изпратих един поздрав от мен с изглед от терасата ни навън, имахме и гостенче на перваза.
Скрит текст:

Усещам че май ще имаме нова къщичка ако Пипи е готова Simple Smile

Хубава вечер баболинки Heart

# 727
И аз ви се радвам! Цял ден надничам тук, за да ви прочета, купонджийки Heart

# 728
  • София
Лелее,как ви лъжат! Имаше як бой.
Първо поднесоха един леген със салата и много алкохол.Помислих си,че това ще е упойката.То,червени чушки с магданоз,гриловани тиквички,руска салата,мезета разни ...всичко сервирано с едничката цел да ни вземат силиците.През това време голямото Лъфи изпече две кофи с пържоли.И като ни започнаха-дай,дай,дай...!Изшкембихме се,нападнахме водата.Домакините се изплашиха,че ще им се вдигне много сметката за вода и току мъкнеха бутилки с Кока кола и Швепс.Накрая Фло,като вярна пернишка снаха ни довърши с кокосовия сладкиш.Добре,че Нами се беше погрижила да ни освежи с един огромен пъпеш,та събрахме силици,колкото да окупираме тоалетната.И накрая,по стара традиция,времето не ни стигна за бърборене,та на тротоара направихме разбор на всичко,за което се сетихме.
    Благодаря на Ениса и нейния съпруг за гостоприемството,за положителните емоции и приятелството!
    Благодаря и на вас-Фло,Нами,Мериан,Красива Бела,Тони,Айша и Пипи!
    Благодаря и на адаша на Ениса и да се чувства поканен,както и голямото Лъфи,на нашите бъдещи срещи!

# 729
  • София
Много хубаво беше в Перник.
Повтарям се,  благодаря на домакините за сърдечното посрещане и весело изкарване.
На останалите присъстващи също благодаря.
Тетка, ти защо не дойде с нас вместо да седиш на терасата?
Щеше да си разнообразиш малко и да се посмееш много.
Фрау Дана,  само вземи следващата  отпуска и ще спретнем среща.

# 730
  • някъде другаде
Вече съм си вкъщи. Положително съм заредена от срещата. Имаше от всичко по много - ядене , пиене смях и шеги.
Благодаря на всички. Очаквам с нетърпение следващата среща.

# 731
Добре че е Яжка да каже истината. Тревожех се за перЛичани ,без бой да мине, прецедент. Ето   реалността.

# 732
  • Вила Великула
Кой каза - НОВА ТЕМА???

Днес деня е много емоционален и зареждащ, затова няма да как да не пусна новата ни тема.

Приятно писане и да я изпишем до края на месеца, за да може следващата да започне с октомври.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1812076.new#new

Общи условия

Активация на акаунт