Яжка, според мен е нормална реакция на организма това, но пък и така ще поизчистиш дебелото черво. Купи нещо от аптеката и до утре ще си ок.
За уикенд в Европа съм винаги готова. Малко по-сложна е организацията, но може да се погледнат и организираните пътувания. Аз отдавна пътувам като сама правя организация, но например за Турция, винаги ползвам услугите на туристическа агенция, като за мен е важно организацията по пътуването, а вече там на място предпочитам да се оправям сама и да не съм с групата. Не мога да кажа, че навсякъде там бих се оправила, но съм ходила няколко пъти в Истанбул, Текирдак, да не говорим за Одрин. За Европа, където не съм била преди това, чета преди пътуване за забележителности, набелязвам места за обиколки, информирам се за транспорта, както и за добри ресторанти.
Следя го и аз Марио Бакалов, купувала съм и от неговата марка преди време подаръци на Марти. Инициалите му на латиница са МВ, което на българси е инициалите на моя Марти. За хората, които не са летяли или изпитват страх е полезен. И както казва моят син - много по-вероятно е да катастрофираш на път за летището, отколкото със самолет.