КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 392
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Вила Великула
Добро утро. Този път да се отчета от сутринта, че деня ще ме завърти и пак няма да остане време.
Яжка, според мен е нормална реакция на организма това, но пък и така ще поизчистиш дебелото черво. Купи нещо от аптеката и до утре ще си ок.
За уикенд в Европа съм винаги готова. Малко по-сложна е организацията, но може да се погледнат и организираните пътувания. Аз отдавна пътувам като сама правя организация, но например за Турция, винаги ползвам услугите на туристическа агенция, като за мен е важно организацията по пътуването, а вече там на място предпочитам да се оправям сама и да не съм с групата. Не мога да кажа, че навсякъде там бих се оправила, но съм ходила няколко пъти в Истанбул, Текирдак, да не говорим за Одрин. За Европа, където не съм била преди това, чета преди пътуване за забележителности, набелязвам места за обиколки, информирам се за транспорта, както и за добри ресторанти.
Следя го и аз Марио Бакалов, купувала съм и от неговата марка преди време подаръци на Марти. Инициалите му на латиница са МВ, което на българси е инициалите на моя Марти. За хората, които не са летяли или изпитват страх е полезен. И както казва моят син - много по-вероятно е да катастрофираш на път за летището, отколкото със самолет.

# 691
  • София
Според мен Тони няма нужда да лекува страх от летене. Нормално е човек да има притеснения за неизвестното. Няма да има страх, вярвам, че се преекспонира проблема.
И ние планираме пътуване до Будапеща, но пуста отпуска не стига за всичко. Едно 4-5 дни смятам, че ще бъдат достатъчни. Ние пътуваме със самолет и организирано, защото екскурзоводите на български ни разказват за това, което разглеждаме.
Бих пътувала с вас в чужбина. Не с автобус, естествено, знаете проблема ми.

# 692
  • София
От сутринта оправям прасарника. Не беше много, та се справих. Е, като лисицата с опашката минах насам натам, но си личи.
Имам си зъб. Пак ще се хиля от 6-ти до 6-ти, т.е. широка усмивка. Grinning Моя зъболекар ми определи час, за да ми извади корена днес ( експресна услуга), но отказах. Другата седмица ще бъде. Сега съм настроена на друга вълна.
Остава да отида на пазар, а после да подхващам менюто.
ЯЖКЕ, опитай с ванилията. Опитай и с няколко капки йод в чаша вода. Сано ти помогне. Чудя се дали ще можеш да отидеш до Аптека? Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако трябва да избирам самолет или кораб, избирам въздуха. Нали съм свързана със самолетите. В младите ми години отидох инкогнито в един аероклуб. Имаше обява за приемни изпити. Мериха ми кръвното, прегледаха ми очите, въртяха ме на един уред и после трябваше да вървя по права линия, начертана на пода. Едни падаха, други залитаха, аз се справих. Знаех за това изследване на вестибуларния апарат от баща ми и бях тренирала у дома. Приеха ме за безмоторно летене. Прибрах се и си признах къде съм била. Мама бурно реагира. Разбира се беше против. Стигало й да не спи по цели нощи, когато татко е бил на полети, та сега и за мен да трепери. На татко му стана приятно, но каза, че ако ще летя, по-добре с истински самолет, а не с безмоторник. Е, останах си на земята, но никога не се отказвам от полет в небесата!
Ох, отплеснах се, а трябва да отивам на пазар.
Хайде, до после!

# 693
  • Кубрат/ Пишурка
Фло, май и друг път съм писала как се записах на парашутизъм и майка откачи. Наложи се да се отпиша. И се записах на " по - безопасната" езда. То и там беше един фарс, но това е друга история.
За летенето със самолет - аз съм по - добре от Тони. Летяла съм веднъж. Макар и през далечната 1989 та. Ами не ме беше страх. Тогава пеех в хор на Профсъюзите и ни водиха в ГДР. Отидохме с влак, а се върнахме със самолет. Преди да излетим се оказа, че една от по - възрастните певици се забавила и ни изпуснала. Качила се в първия самолет, който видяла, а той бил за Италия. Добре, че стюардесата забелязала и лично я доведе. Та докато й се смеехме пристигнахме. Може и за това да не ме е било страх.

# 694
  • София
ЯНЕ и ти си била лудетина в младите години! Браво за куража.
Аз да рапортувам за днес.
С вечерята съм готова. В 19.00 ще посрещна семейството от Пловдив на автогарата и ще направим обзорна разходка из центъра.
За утрешния купон - всичко е под контрол. Екипажите са готови, разпределени по колите. ЕНИСА е предупредена колко чинии и вилици да реди на масата. Ножове няма да има, защото това е опасно оръжие в ръцете на перЛичани и техните гости.
Агенцията по пътищата си изпълни обещанието и ремонтът е завършен в срок. Ти да видиш...Чак да не повярва човек!
МЕРИАН, проверих информацията от две места и потвърдиха. Аз ще мина през Княжево и Владая. Има табела, указваща отклонението за кварталО. Може да се чакаме там, в началото.
Отивам да полегна, да изправя кокалите.

# 695
Табелата е за кв. Изток,  въртите полукръг на кръговото на Фантастико и на другото веднага след него,  т.е. посоката ви е само напред. След второто кръгово на 200 метра има още едно направено от пластмасови плоскости. То се намира точно до бензиностанция на Петрол. Веднага след нея имате пресечка в дясно,  това е вашето. Втората в ляво е моята улица, разбирай на 50 метра от завоя. Гуглето знае всичко, ама и аз да си кажа.

# 696
Здравейте, дами!
Утре се очаква хубав ден, топ съм.
Часът и мястото на срещата са
известни. Пътувам с Мериан.
Ениса, има ли дрес код?!!!
За уикенд в Европа - да!
С удоволствие , но зная, че с
организацията е сложно.
Може и това да се случи!
Хубава и спокойна вечер

.

# 697
  • някъде другаде
Да се обадя и аз. Бях тази вечер на танци. Багажа е събран. Телефона сложен на аларма. 2 дена ще досаждам на Мериан. Отново и благодаря. Чакам с нетърпение срещата. За Европа и аз съм за , но стига да има , кой да го организира.
Лека нощ , приятелки!

# 698
  • София
Безмоторно летене, парашути, езда - супер сте с желанията.
А аз пък бях 4 години първа резерва в нац. отбор по стрелба, двойка с Весела Лечева. Но не бързайте да завиждате - проформа беше курса. Цял живот съм била освободена от физическо, нали имам плоскостъпие. Не ми се подскачаше с парашутните шорти и майка ми вземаше бележка. Отивам студентка в Търново - ядец, там имали катедра по лечебна физкултура и трябвало да щурмувам Гарга баир с тояжки, тежести и подобни. Как ли пък не - първия семестър леля ми уреждаше бележки, че имам краста, после магарешка кашлица. Но нямаше друга възможност. По това време се сгаджосах с арендатора на преподавателския бар и покрай него полубезплатно пиеха всички преподаватели. Спортния факултет беше силен в пиенето. Заговорихме се за проблема с бащата на Весела, той и беше треньор тогава. Веднага ме записа като една от отбора, а той беше и национален. Уговорката беше да изписва командировачни и материали и за мене за да може да тренира олимпийската надежда, но да не ги ползвам. То аз и как да ползвам патрони и да отчитам гилзи....
Един път ме заведе в залата за да видя какво и как се тренира, пусна ме да стрелям. В интерес на истината беше доволен от постиженията ми - задържала съм дъх като научена, целела съм отлично и имах попадения.
Но този спорт не беше моя - не обичам и сега разни оръжия. И да го имам каквато съм бавна врага ще ми го измъкне от ръцете и ще ме гръмне.

# 699
Вие сте готови и аз също. Опеках ви няколко червени капии, даже ги обелих и това е. Stuck Out Tongue Winking Eye
Та дрес кода е като за менюто - постно. Кой каквото има, та да ви е удобно за последната част  ...

# 700
Добре да си прекарате, момичета! Айша, славно минало си имала.Blush

# 701
Носете си винкелите, да няма изненади.
 Приятно прекарване утре, няма да ви мислим, добре ще сте. И един тост за отсъстващите.

# 702
  • някъде другаде
Добро утро!
Вече съм станала и пия кафе! Ей , дойде и срещата ни.
ПерЛик чакай КГБ.
До обяд , Баболини!

# 703
Добро утро, баболини!
Да си изкарате много хубаво!

# 704
Умението на Дейвид Копърфийлд, да минава през стени и прозорци, той получил в пернишка кръчма!
Какво е пернишка анемия?
Липса на кръв по желязото.
Добро утро, чЕкам ви...

Общи условия

Активация на акаунт