КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 440
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!
Идваме!

# 706
Ох, Ениса, как ме разсмя! Не ги бях чувала тези лафове!
Как е пИателчето?
    Аз чакам моите хора да дойдат да ни доведат кучето и да тръгнат на автопохода. Накупили са си туристически принадлежности, масичка, столчета, газово котлонче. Радвам им се и си спомням за детството, когато нашите ме водеха така. Татко членуваше в СБА и често се организираха какви ли не събития. От там имам златен медал от състезание по майсторско управление на автомобил. Сега продължаваме традицията и всички шофьори сме членове на СБА, а големите дечурлига и в други групи.

# 707
Добро утро и от мен!

Пожелавам ви прекрасна среща, много смях, хубави емоции!
Денят ще е прекрасен.
Не забравяйте тези, които ще мислим за вас с добро Simple Smile
Чакам снимки Simple Smile

# 708

Бабо Мравке, ти.... къде?
Как къде, за кафе!

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Трепетно очакване на обедните часове - ех, как лекичко ви завиждам ... А нашата кола още не е готова, силно се надявам във вторник да е на линия.
Да си изкарате чудесно в сладки приказки и весели истории. Не забравяйте този път да ни изпратите репортаж - поне виртуално да сме с вас.

Сега лек път на пътуващите и много прегръдки от мен за всички вас Heart

# 709
Добро утро и честит празник!

Весело и щуро да си изкарате всички които ще сте на купон у града на винкело! 🤪🤣🥰

Ние сме в трескава подготовка. Направихме платата, украсихме менчето, сега да се напудрим малко и отиваме да ги занесем и сватбата може да започва Simple Smile

Хубав и спокоен ден на всички! ❤️

# 710
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Приготвила съм винкела и съм готова за приключения. Само да направя една супа топчета за обяд за моите хора и тръгвам.

# 711
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЪЕДИНЕНИЕТО!  ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ!
ДНЕС ПРАЗНУВАТ ПЛОВДИВ И ПЛОВДИВЧАНИ! ЕНИСА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Изпратих моите пловдивски гости, готова съм.
ЕНИСА ме накара да се усмихна. Grinning
Чакам с нетърпение срещата!
До скоро!

# 712
Кассс, къде ще е сватбеното тържество?
Да си изкарате хубаво и да ви бъде един незабравим спомен.
На младото семейство - попътен вятър и чисто човешко щастие HeartFlowers Four Leaf CloverNature Sunny

# 713
Честит празник на всички!
На тия дето са се запътили към Перник, имате последен шанс да размислите.
,, Елайте, Елайте, чЕкаме ви !" - пернишка покана за парти.
Касс, хубаво изкарване на вас и много щастие на младото семейство.

# 714
  • София
Добро утро! 
Ениса зарежи винкелите,приготви по един кюрек,да ти скопаме градинчето!

# 715
Кассс, и от мен благопожелания за младото семейство!
Седнала съм на сенчестата тераса, пия фрапе, чета форума, а кучето лежи в краката ми. Душичка. Както не съм си показвала носа навън вече не знам колко дни, сега съм като на курорт.
Честит празник!

# 716
Честит празник! По-разединена Бг никога не е била. Няма я духовната връзка, а територията си е просто територия.
              Касс, да си изкарате весело на свадбата и чакаме да ви видим.
              На "перЛичанки" много приятни емоции.
              Фло, ще ви помахам от терасата, като минавате през Княжево. Yum
              Спокоен празничен ден на всички!
              ПП. Миялната ми проработи. Реших да я пробвам за последен път и да я демонтирам и ....во ала ... проработи. Yum

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 17:10 от Didia

# 717
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник, дружки!
Каси, дано си изкарате вълнуващо, а на младите пожелавам щастие!
На пътешествениците към Перник - часове, изпълнени с много смях.
Айша, аз в 9 ти клас ходих на кръжок по стрелба и ми харесваше. На последвалия военен лагер бях една от добрите. Мнооого години след това ММ купи въздушна пушка. Сложи една кутия от прах за пране и стреляше в нея. Една вечер поисках и аз да опитам. Каза, че трябва да ме научи първо как се държи пушка . Е, аз му показах. Оказа се, че е като карането на колело - не се забравя. ММ беше много впечатлен, свекърът - също, а той беше дългогодишен ловец. Започна да ме агитира да се включа в ловната им дружинка, но самата мисъл да стрелям по животни ме отвръщаваше.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 12:49 от Янче-то

# 718
В съседен квартал има стрелбище и по-миналата година решихме с ММ да си начешем крастите и да опукаме някой и друг патрон. Забавно ни беше.
Все още съм по-точната Simple Smile Дълго време мишените се подвизаваха в багажника на колата. Ей така, да му е гадно Wink Ха ха ха!

# 719
  • някъде другаде
Да се отчета. Сутринта се справих с метрото без грешки. Стигнах при Мариан. Посрешнаха ме. Благодаря и. После отидохме в Перник. Ениса се беше престарала. Даже беше обелила чушките. Посрещнаха ни като кралски гости. Всичко беше идеално. Фло ни беше направила кокосов сладкиш.  Уникален е.
Благодаря на Ениса и големия Борко за гостоприемство.
Запознах се с Айша и Красива Бела.

Общи условия

Активация на акаунт