КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 410
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • някъде другаде
Вече съм си в къщи. На връщане се отбихме във Велико Търново та пихме кафе с Теди и хапнахме сладолед.
Както вече ви казах сватбата беше много хубава. Булката три пъти идва да ми благодари , че съм я уважила. Радвам се , че отидох. Тази сватба , каза че и била мечта.
Кас , много е красива украсата.
Дидия , както каза и Ениса вече електро уредите карат , до като им изтече гаранцията.
Тану , и при нас предстои смяна на водопровода. Махнаха старите бордюри и стоят траповете за новите. Надишахме се на прах.
Ениса , готови сме. Чакай ни.
Лека нощ , приятелки.

# 676
  • Кубрат/ Пишурка
Е и аз да се обадя вечерно да напомня за себе си.
И аз много обичам сватби, но нямах щастието да видя щерките като булки. Зетьовете признаха децата си, но всеки си носи фамилията на баща си. Може пък с внуците да ми провърви...
Нощес сънувах как идвам в Перник с Галя и Любо. И как ги посрещате с прегръдки. А после Фло засвири с акордеона, а Любо й акомпанираше на китарата. И се събудих! Божее, колко ми беше хубаво!

# 677
Макавели, прекрасно сте се справили!
При нас голямата пушилка мина. Сега ще чакаме /до кога ли????/ да сменят тротоарите, да асфалтират. Дано съм жива да дочакам, че с тоя половинвековен тротоар се намъчих да чистя трева покрай плочките. ММ я пръска с отрова, но корените пак трябва да се вадят.
Яне, много хубав сън. Агитирай ги за Луковит.
Това е за утре - за разсънване.

Спокойна нощ!

# 678
  • Вила Великула
То деня мина, докато ми остане време да се обадя.
Ранела, синко нали обеща да ни води на сладкарница. Ако искаш може да ви запозная на живо тогава.
Днес поработих, бях на козметик и минах през двата куриерски офиса в града да си взема документи от клиентите.
На 20м. от мен на пешеходна пътека пред болницата един старец бласна две момичета. Веднага ги откараха с линейката към Перник, после четах, че са леко пострадали. Става богу. А този дали въобще разбра какво е направил? Май като хората се разкрещяха и започнаха да тичат към местопроизшествието тогава спря. Съгласна съм, че след определена възраст трябва строг контролен медицински преглед за шофьорите.
Днес Вики започна с картините за фермерския пазар. Помогнах и с каквото можах. Направили са и пакетчета с лавандула и други билки, които също мислят да продават, а на мен ако ми остане време ще им направя и един лавандулов сироп. Утре ще потърся малки шишенца и така ще го разпределим.

# 679
  • някъде другаде
Пипи , Марти обеща да ни води на сладкарница , но аз съм качила килограми , а не трябва. Мен да ме вземе на полет до някоя екзотична дестинация. Никога не съм се качвала на самолет и ме е страх.

# 680
  • София
Гледам мача на нашите национали с Испанците и  си говоря с вас.
Познах резултата 0:3. Класата си е класа, но и късметът понякога помага. На нас днес не ни се получи. Здраве да е.
Вчера за малко дойде нашето германче със семейството си,  да си вземат баницата. Показа им стаята в която живя  9 месеца. Разделихме се трогателно. Канят ни на гости.
Днес поработих на тръстиката. Отчетох документите за Касата. После почивка. Както си похапвах солетки и си счупих един зъб, та ходих до кабинета, взех си отпечатък и утре пак ще имам зъб.
Утре ще посрещна семейство от Пловдив, от военната тема. Ще пренощуват у нас. Дошли са да видят Музейко. Напазарувах, измислих менюто. В събота здраве и живот ще си чакам "екипажа" - ЯЖКА, АЙША и КЛЕЧИЦАТА. ЕНИСА да строява духовата музика. Grinning
КАССС, много красива е украсата! Браво на снахичката ти!
ТАНУ, музикалния съпровод за сутрешната гимнастика си ни го осигурила. Спасибо, подруга! Hug
ЯНЧЕ, късно прочетох поста ти. Можех да ти се обадя и да ти изпея някоя песен.
ДИДИА и аз съм за нова машина. Мина онова време, когато ползвахме по четвърт век, че и повече, хладилници и перални. Аз ползвам два руски фризера на по 40 години. Да не са им уроки, изобщо не мислят да се предават!
Неспоменатите дружки ги гушкам. Лека нощ на всички,

# 681
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах и пия кафе. Днес на работа и избутах тази седмица. Довечера танци и приготвяне за Перник.
Мериан , кога е удобно да ти звънна за да се разберем.
Фло , кой е като нас с нови зъби.
Тану , аз мисля да доживея да асфалтират и при нас , та ако ще да е след 50 години.
Прегръщам ви всички и ви желая лек и спокоен ден!

# 682
  • София
Добро утро!
Тони, звънкай спокойно.
Дидия, аз съм на мнение да дадеш шанс на миялната. Ако е 200 лв ремонта ще ги прежалиш. Особено, ако е добра марка.
Пипилота, ужас си изживяла! И в нашия вход имахме един старец, който шофираше на стари години, доста коли помля при паркиране, включително и нашата. Веднъж беше паркирал без ръчна и колата на самоход беше се преместила на средата на улицата.
Фло, самообслужваш се, евала маце!
Айде да избутаме и днешния работен ден, нямам търпение за уикенда.

# 683
Добро утро и от мен!
Петък е Simple Smile

Янче, кой е казал, че от сън спомени няма Simple Smile

Пипи, и аз с повече килограми, но за сладкарница в такава компания съм готова. Съгласна съм и на полет. До която и да е страна. Не държа на екзотика Simple Smile

Тони, няма от какво да се страхуваш за пътуване със самолет. Мислиш само за мястото, където отиваш бързо Simple Smile

Баболини, мислили ли сте за уикенд в Европа?
То Перник, Луковит... Няма лошо. Ама ето, Тони не е летяла....

# 684
  • София
Добро утро!
Момичета,имам здравословен проблем.Не знам дали е вирус,настинка или късна реакция на лекарството за диабет,но се нанесох в тоалетната и там си живея от снощи.Не смея да се отдалеча.Положението е много сериозно.Пих оцет,сега съм си разтворила нишесте и се измолвам да го изпия.Казвайте и други средства!Как ще тръгна за Перник ,не знам...?

# 685
С памперс и  няколко резервни.
 Ще се разходя малко да пазарувам, хляб и още нещо, после да дооправям каквото почнах вчера, брах червени чушки една кофа , чушлета люти, този път ще ги пърпоря  и печка на дърва ще паля , че по-лесно на нея и  правилно ще стане ,на котлон  неравномерно  и трябва да вися дълго. Лютивка почнах ,да видим добре ли се  е сгъстила или иска още. Нататък - като свърша това ще мисля.

# 686
  • София
Добро утро!
Яжке, мани го оцета - ще ти раздразни стомаха.
Аз съм за някакво спиращо лекарство - Имодиум, Лопедиум, Стоперан.
Не ти ли дадоха схема за постепенно въвеждане на  диабетното лекарство?  Пл. си спазваше схемата от лекарката и изобщо не е имал позиви с Глюкофажа.
Летенето със самолет е много по-безопасно  от возенето в кола или пресичането на зебра. Не знаеш кой и от къде ще ти налети на пътя.
Машините са обезопасени, имат няколко нива на сигурност.
Тони, ако имаш ФБ - потърси Марио Бакалов. Той е бг. пилот в Луфтханза и много добре обясява как да се преодолее страха от летене. Показва и доста интересни неща от кулоарите.

# 687
  • София
Яжке, каквото и да ти дадат в аптеката ще свърши работа! До утре те искам да си на линия! Нали?

# 688

"Животът не ни дава гаранции. Той ни дава възможности."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Яжка, има такъв гаден вирус - отрязва те от веднъж. Ние заради това си провалихме лятната почивка. Опитай лекарството на Фло с ванилията. Копирам ти това, което качих лятото в "Баба знае цяра" на нашата страничка:

Скрит текст:
Съвети при стомашно разстройство

Инфлуцид - имуностимулира
Мултивитамини с цинк, селен, вит.Ц
При стомашно неразположение - чай от кори от нар действа много добре.
За пресичане на разстройство - в 1 супена лъжица кисело мляко се разтварят 5 прахчета ванилия. Може да се повтори ако с първото вземане няма особен ефект - съвета е по препоръка на Фло
Против обезводняване при разстройство е добре да се вземат електролити - ако нямате под ръка физиологичен разтвор може да си приготвите у дома:
- 0,5 л вода преварена или минерална
- 1 супена лъжица захар
- 1 чаена лъжичка сол
Пие се по 50 мл през 2 часа.
А иначе Ентерол, Стоперан, Лопедиум.

Кассс, красива украса сте сътворили - после ще покажеш сватбения интериор в ресторанта. Харесвам идеите на сватбените агенции, но винаги можеш да вложиш и нещо свое в тях.
Тану, ще мине и това - дано ви асфалтират всичко. На село пред нас асфалтираха цялата улица, но в по-голямата си част направиха само срязаните и разкопани участъци, вкл. и по главната улица. която е част от междуселски път. Много е грозно и глупаво, но това е положението.
Борянка, много неща си захванала - дай го по-лежерно, ще стане.

И днес сме без кола - исках да правя кетчуп в почивните дни, но ... май няма да стане.

Хубав и спокоен ден на всички Heart и

# 689
Тони,
Марио Бакалов организира и събития за преодоляване на страха от летене.
Следващото е на 14 и 15 септември.

Общи условия

Активация на акаунт