КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 482
  • 732
  •   1
Отговори
# 660

"Където са мислите ви, там сте и вие. Опитайте се винаги да сте на добро място.”

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Леле, колко сте ранобудни - вече сигурно сте стигнали и до работа или сте близо. Е, там ще си пиете второто кафе.
Ние, останалите лека полека ще се излюпваме.
Тони още почива след сватбения ден. Ще има ли време да се потопиш в морето или утре си на работа?
Мамси, не мина без твое участие подготовката на документите - все излиза по нещо непредвидено. Дано да е само това.
Пипи, какво реши семейния съвет - ще си имаш ли сестричка наблизо?
Кассс, не бъди толкова строга - бабите са по-ларж от родителите.
Фло, с какво се занимаваш? Още ли си на село - голям купон му удари там. Имаме ли някакви новини за Гъбката - скоро май не си казвала?
Борянка, как си днес? Навакса ли съня?
Танита,  Янче, Нами, Лунно цвете, как сте момичета?

Ние още сме без кола и сякаш сме без ръце - всичко е свързано с нея. където и да речеш да мръднеш - все ти трябва. ММ ходи насам натам на близки дестинации, аз си шетам в къщи.

Хубав ден на всички, имайте хубави мисли и кой каквото е подхванал да си го свърши успешно Heart и

# 661
Добро утро, баболини!
Аз цялата нощ сновах покрай нашите и се блещих на телевизора и телефона.
Пия едно силно кафе, та да се рестартирам Simple Smile
Я, Флото вече е на тръстиката! Wink Ха дано се сбъдне пожеланието!
Хубав ден на всички!
До после, отивам да сервирам закуска.

# 662
Добро утро!
 Малко наспала се съм. Сама съм, тези дни няма да готвя, ще измислям в движение нещо за хапване. Свърших  каквото правих в консервната фабрика,  внукът обичал моркови зиме, планирам да направя, че имах два буркана и ги взеха, не очаквах. Те си променят  желанията, дано задържи това, че трудно се открива какво  им се ще. Чакам чушки, че моите дребни и тънки. Тези дни ще дойдат.
 Не съм намислила и дейност, ще прибера чаршафите от гостите, по шкафовете и после ще видим.
Действайте,  не ме гледайте как мързелувам.
Скрит текст:
Значи, това запознанствата в нета са опасно нещо!
Живееш си с някой има - няма трийсет години. Свикнала си му на всичките номера. Знаеш по примигването кога се кани да те излъже. Знаеш как си пие кафето, че не обича поезия, че мрази спаначена супа. И винаги можеш да му я сготвиш, когато те подразни. И да кажеш невинно:
-Ама, миличък, ти знаеш ли колко желязо съдържа? Помниш ли "Попай моряка?" Пък ти ми се видиш нещо пребледнял. И сили нямаш. Ето, днес не изхвърли боклука(не смени крушката , не почисти прахосмукачката), като те помолих! Яж сега, за твое добро е!
И той преглъща като гардже на сухо, ама мълчи!
Нали не може да си признае, че го е домързяло или че се бунтува!
И после вземе, че ти пише някой убавец. Нали-здрасти, много си красива, много си мила...
Пък твоят хубостник от години не ти е казвал такива мили неща.
То на мен такива не ми минават, щото си знам колко съм красива, а пък кога съм била мила за последен път, сама не помня.
Ама има лековерни жени, хващат се.
Ето, моята приятелка. Много е добричка, много е жертвоготовна. И търпи едно подобие на мъж повече от четвърт век.
Аз досега да съм го убила и да съм си излежала присъдата.
Ама тя:
-Сакън, децата!
- Недей, мама ще умре от срам!
-Оле, какво ще кажат хората?
Пък той хем не работи, щото е интелектуалец, хем й кръшка, хем пък е и хипохондрик.
Ту го свие сърцето, ту го тръшне мигрената, ту се депресира.
Най-много се депресира, като го попиташ кога ще си намери работа.
Не случи на шефове тоя човек, ей!
Един не го оцени!
Мигрената го тръшва, като го накарат да направи нещо в къщи.
А сърцето го свива, като ме види мен.
Щото не можем се разбра кой е по-голям интелектуалец и чия корона на драма куин е по-лъскава!
Та кротката ми приятелка се запознала с някакъв в Интернет.
Ама бил симпатичен, ама бил духовит, ама такива комплименти й правил!
Очите й били като спокойни небеса, косите като златна нива, тялото като на гръцка нимфа.
Не че нещо, ама аз кафяви небеса не съм виждала, нито гръцка нимфа с формата на табуретка.
Казах й аз, пък тя ми се разсърди.
Завиждала съм била, щото мен никой не ме ухажвал.
То си е истина. По едно време някакви мъже се бяха засилили да ми пращат покани за приятелство.
Чудих им се на акъла, пък после ми светна.
Бях сложила снимка на на щерката , пък тя хем млада, хем хубава като баща си!
Та я махнах, да не стават такива грешки.
Сега съм изтипосала една траурна свещ, пък кой както иска, така да я приема.
Уф, пак се отклоних от темата.
Та не я бях виждала тази приятелка доста време. Аз сега съм на принципа-  който иска да се сърди, да се сърди.
Ако се отсърди-добре. Ако не - пак добре.
Идва тя днес. Ред сълзи, два сополи.
Първо реших, че нейничкият  е умрял и таман да се почувствам виновна,  тя рече, че не било това.
По-лошо било!
Оня Ромео от нета се присламчил към нея.
Срещи на живо, задушевни разговори за смисъла на живота.  Като същи джентълмен я държал за ръката. Ходили на вечерни разходки под лунна светлина-къде ли пък я намериха в града-на представяния на книги, на изложби.
Ако бях аз, още там щеше да ми светне лампичката. Все безплатни забавления. Не че съм меркантилна, ама какъв ухажор без едно цвете?
Да не говорим за ресторант или поне пастичка нещо.
Абе и ухажорите не са това, което бяха!
Обаче тя си е романтична  !
Та от среща на среща чувствата се усилвали, а времето-застудявало.
Много му се искало да я заведе в родното си градче, обаче не му било удобно.
Че къщата била стара , неподдържана. Те родителите му си отишли, докато работил из чужбината. Иначе си имал  той прилични спестявания, ама точно в момента имал някакви затруднения с лихвите ли, с обръщането в левове ли. Нещо покрай войната.
-Че той нали не е работил в Русия? - питам я.
Не бил.
-Каква война тогава?
Не питала. Просто му дала няколко хиляди да приведе къщата във вид, достоен за нея. И оттогава- ни вест, ни кост.
Затова да сме идели двете да го търсим в градчето.
-Какво да търсим?Този е някой мошеник. Колко му даде?
-Всичко.
Като чух сумата, разбрах- няма да го види повече.
Ама не, той не бил такъв човек!
Много бил мил, искрен, честен!
Можело да му се има пълно доверие.
 Само нещо лошо му се е случило.
 Да вървим, та да вървим!
Абе жена!
Аз с моя мъж 28 години живея и пак му нямам напълно доверие. Ти тоя десет пъти си го видяла.
Не, та не!
Такава връзка между две души се случвала само на избрани хора!
Та се повлякох с нея, щото съм добра душа и не мога да отказвам.
Умрях от студ,  парното в бричката й не работи като хората.
И какво?
В градчето никой не беше чувал за такъв човек. На мястото на къщата му имаше железарски магазин.
Построен по времето на соца.
На връщане за малко да катастрофираме , че тя от сълзи не виждаше пътя.
Прибрах се, легнах и благодарих на Бог, че оцелях!
А мъжът ми такъв скандал ми спретна, че комшиите за малко да извикат полиция.
Къде съм се повлачила по акъла на една патка, да ме убиели ли съм искала?
Щото този освен измамник може и някакъв психопат да е!
И как съм можела да одобрявам запознанствата в Интернет?
Луда ли съм?
Е, опасно нещо са запознанствата в нета!
Аз за всеки случай мъже за приятели повече няма да приемам.
Както е казал народът, никога не е късно да станеш за резил.
То резилът се преживява, ама да ми вземат спестените с толкова мъка парички-никога.
Дума да не става!
Таня Арабова

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 09:10 от Бор_яна

# 663
Добро утро!
Боряна рано рано ме разсмя Simple Smile Така че, внимавайте с мъжете у фейсу 🤪и аз ще внимавам, от днес осторожно 😁
Тетке, твоите старци още с вируса ли се борят, че пак бодърства ти тая нощ?
От Тони чакам разказ и снимки Simple Smile
Макавели, нали знаеш как се заканваме и после.... , абе даваме заден 😀
Фло, с колко зъба си напред вече🤪 Май си започнала оня бизнес, обаче надявам се надявам да си включила и пИятеля Simple Smile
Ние и днес продължаваме с вълненията и приготовленията за сватбата, че време не остана. Ето какво сътворихме с голямата снаха за масите които ще са в младоженеца -

Момичета пожелавам на всички спорен и усмихнат ден!

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 10:04 от kasss

# 664
  • София
Добро утро!
Касс, не се вижда нищо.
Тетке, пожелавам здраве на твоите хора.
Фло, не мой така, народа ще остане без зъби както си го подкарала!

# 665
  • някъде другаде
Добро утро!
Сватбата беше много хубава. Снимки нямам , имаше професионален фотограф и ще ми изпратят по-късно.
Ще тръгваме да се прибираме.
Хубав ден!

# 666
Добро утро!
Касс, не се вижда нищо.

Ми как да се вижда, като гоглето се сринало, а аз мислех, че повредата е в моя телевизор Grinning  Я да видим сега ще стане ли -  

Скрит текст:

Цитат на: merian64 [/spoiler

Май стана Simple Smile  Сватбата ще е в зелено, затова са такива розите.

# 667
Ето, че се правят сватби Simple Smile
Kasss, вашата изглежда стилна. В хубав цвят. Кой се жени всъщност?

# 668
Касс, супер е украсата. Това до колкото разбрах ще е в къщата на един от младоженците или бъркам?
          Ранела, дано започнат да се правят повече свадби, че както е откарало няма да могат да си намерят роднините.
          Аз от сутринта съм на метлата. Миялната отказа - всичко работи само дето не мога да я пусна. Бутонът "Старт" не сработва и си попилях нервите. Тази електроника напоследък сдава багажа. Май с копчетата беше по-удобно. Сега се чудя да търся ли майстор или да отскоча да си купя нова. Първата изкара 25 години. Тази около 5. Та май ще я изхвърля, че то като ми вземат за ремонта по-добре да я сменя.
         Отивам да се боря с тиквата, че ММ иска тиквеник. Готова е за рендето.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 20:44 от Didia

# 669
  • в сърцата на любимите ми хора
КАССС, много стилна украса. Браво на майсториците.
ДИДИЯ, и аз съм на принципа счупи ли се нещо, купувам ново. Ако се намери читав майстор, то той ще те одруса колкото за нов уред. И никаква гаранция, че след няколко месеца няма да се развали отново.
Взех си УП-то, занесох го във фирмата и сега хапваме сладолед с Еми. Следва следобедна дрямка, която, понякога, откарваме докъм 17-17:30. Нека ни е зле 😉

# 670
  • София
Касс, сега я видях украсата, топ сте!
Дидия, пробвай да изключиш миялната от контакта, може да се оправи?
Нямам търпение да петък вечер. Да свършва тая работна седмица.

# 671
Мериан, пробвах с изключване на бушон, че не ми се издърпваше миялната. Само, че на този бушон е климатика и контактите в хола та бързо го включих. Сега ММ издирва документите и дано не сме ги изхвърлили, че миялната е на повече от 10 години. Вече си харесах и нова, ако не успея да я оправя. Сега ще я изключа от контакта и ще видя какво ще стане след няколко часа. Всичко се зарежда без проблем единствено този "старт" не се включва. Тъпа електроника.
              Мамси, за майстор нямам идея. До сега не съм ползвала такъв за никакъв домакински уред. Предишните / миялна, пералня/ изкараха повече от 25 години и като дадоха засечка Цвети ми купи нови. Докато аз търсех майстори тя беше избрала и ми ги доставиха на другия ден. И те вече бият повече от 10 години и не могат да се сравняват със старите по нито един перимитър. Какво остава за здравина.

# 672
Ранела, жени се синът на нашите приятели. Децата ни израснаха заедно  и затова и всички ще сме сватбари.
Диди, сватбата ще е в ресторант, но приятелите на младоженеца ще  дойдат първо в тях, ще има почерпка и ще се тръгва оттам за кум, а после и за булка. Та затова е украсата  в къщата на младоженеца. За ресторанта има друга.

# 673
Касс, правилно съм те разбрала, че украсата е за в къщата на младоженеца. Yum
              Намерих документите на миялната и.....гаранцията е изтекла преди един месец. Оказа се, че съм се заблудила и си мислех, че е на повече години. Ама се оказа, че е на 5. Така съм свикнала с нея, че си мислех ,че е по-стара, ама - НЕ! Обадих се в център за поддръжка и - 80 лв само за добър ден. Програматор, както предполагат, че е повредата - около 200+ и това  без цена за ремонт, и май отивам към нова. Утре ще я включа в тока и ако се запъне я изхвърлям. Ще питам и за някой квартален майстор, че сервиз за Княжево е в Лозенец.
              Е, пооплаках се.

# 674
Добър вечер, баболини! Да се обадя, че може да решите, че съм забегнала някъде. Тук съм, юркам работата и тя мен,  пИятелят е със зачервено гърло, та ще се гледат с мама до понеделник. Дано мине бързо и не го обърне на нещо по-сериозно, стискайте палци!
Дидия, аз имам един Сименс, когато го правеха като за цял живот, та вече е на 20 години и е железен. Лошо ми става като си помисля, че може да се наложи да го сменям с нещо модерно. Правят ги точно като да си изкарат гаранцията, после нова.
Касс, много красиви неща показваш, браво!
Изчетох всичко,  информирана съм,  гушкам всички ви и отивам да хапна, че вече ще припадна от глад. Утре ще поработя малко и ще се стягам да ви посрещам в събота. Готови ли сте  Fork And Knife, Wine Glass, Hands Facepunch

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 21:49 от Enisa60

Общи условия

Активация на акаунт