КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 520
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Обеден привет от мен!

Пипи да е жив и здрав Марти, да бъде смел в мечтите и мъдър в решенията! 🥂🍀🌞

За опразване на стара къща не ми говорете. Син 2 втора година се бори с това. Нали ще си прави къщата на свекитата. То от над 80 години събирано какво ли не. Не можем да я изпразним. Няма да ви казвам колко контейнера ( от големите като камион) напълнихме и колко пари заминаха за тях само. Много се забави този строеж и той се изнервя. Опитвам се да го успокоявам, че като има живот и здраве всичко ще се нареди.
Тану, преди 4 години ни правиха канализация. Имах чувството, че стените са в пепел която се е набила в тях. Ужасно беше! Сега сме доволни, хубава работа е канализацията, но си беше кошмарно няколко месеца, да не казвам година.
Днес Малчо е на ясла и аз съм само с каката. До сега  чистих аспиратор, фурна и т.н., като преди това наготвих набързо едни печени чушки с млечен сос. Сега вече сядаме да обядваме и след обяд ще правим тестове по математика. Тя няма да е очарована, но няма как, училището тропа на вратата Simple Smile
Хубаво и спокойно да ви е следобедно!

# 646
  • Вила Великула
Момичета, Марти е трогнат от пожеланията и каза, че като се върне ще ни води на сладкарница.

# 647
Кассс, как вървят тестовете по математика?
Ето заради такива занимания от дете не обичам септември Wink

# 648
  • в сърцата на любимите ми хора
ПИПИ, да е честито и благословено момчето ти. Успешен и щастлив да е и в личния, и в професионалния живот.
Днес голямо обикаляне му направихме с децата - Ема на изследвания, Алекс на ваксинация, здравни картони и за двамата. Аз пък ходих за УП3 до едно училище, в което съм работила точно 1 месец, но не бяха попълнили правилно тр. книжка. Един месец, но ако липсва, ми струва двеста и няколко лева. Та и това свърших днес. Утре ще ходя да го взема - поне са бързи в издаването, мислех, че ще се мотаят повече.
Тану, при теб ВиК, а при мен, по-скоро при щерката, Топлофикация. Дори не ми се мисли какво ни очаква. С бумащината и, естествено, с плащанията, приключиха. Сега чакат да ги включат в мрежата. Вече близо година - ни вопъл, ни стон. Отговорът е "При техническа възможност". Ама парите взеха при първа възможност. Спрях да се ядосвам, че здравето няма кой да ни плати.

# 649
  • София
Честит рожден ден на Марти Пипин с пожелания за здраве, ясно небе и сбъднати мечти!
Марияна, не се шашкай за пенсионирането. То става както си го направиш. Може да си много ангажирана, може и сама да си управляваш свободното време. Дали да го правиш или да си кюташ на работа - зависи от работата, от колегите, от отношенията. Няма кой да ти каже как да постъпиш - "секи сам си прИценя".
Макавели, не става с интересни картики от храни - хич не ги вълнуват като не щат да ядадт нещо.  А и аз съм от кръжока "Кунки у гъзунки" .
За опразването на стар имот - и аз имам един килер в Лозенец. Ще го мисля есента. Но при нас е лесно - племенник на Пл. се занимава с тази дейност.

# 650
  • някъде другаде
Честит да е Марти на Пипи. Здрав , щастлив и сбъдващ мечтите си. Нека броя на излитанията да е равен на кацанията.
От мен слънчеви поздрави и солени целувки.

# 651
Пипи,
Пилот ли е момчето ти?

# 652
Ранела, да лети, но не е баш пилот Simple Smile
Тетка, тестовете вървят трудно. Днес не бях много строга, но утре ще съм, защото има какво да се желае. Девойката направо е тъжна, но цяло лято е пей сърце, време е да посвърши нещо полезно.

# 653
Душичка... Няма начин, понякога се налага да сме строги.
Аз преди малко си видях за двайсетина минути дребосъчковците, колкото да ги нагушкам и нацелувам. В събота отиват четиримата на автопоход за три дни и много се вълнуват.

# 654
Пипи,
Много се вълнувам от работата на борда на самолет:-)
Все надничам в пилотската кабина...
За кратко на един курс бях с момиче стюардеса.

# 655
  • Вила Великула
Ранела, да в пилотската кабина е,  но е авио инженер. Не си единствената, която обича да наднича в кокпита. Смяли сме се, защото на техния екипаж им казват "бебетата". Най-възрастния в екипажа е на 31 години.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 22:27 от pipilota6

# 656
  • София
Добро утро,момичета!
Пожелавам на всички да имат един хубав есенен ден.!Чаф!

# 657
Добро утро и от мен!

Не се наспах от кашлица. Тя пък от къде дойде, не знам.

Пипи, да знаеш, че синът ти има фен в мое лице. Респект към него и екипа му..."бебета".

Яжка, есен ли ще е днес? Вчера беше доста топло. Аз рокля съм приготвила...

Хубав ден, баболини!

# 658
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро и от мен. РАНЕЛЛА, топличък ще е денят. Обличай смело роклАта.
Моето Уп3 е готово - ти да видиш (по Фло). Днес ще ходим пак до училището да го вземем. Поръчала съм си боя за коса. Пристигнала е, взимам я и преди Гърция да се боядисам, че вече не мога да се гледам. Рано рано сложих една супа топчета по желание на Еми и чакам да стане, да ми доведат принцесата и да хукваме по задачи. Хубав да ви е денят 🤗

# 659
  • София
Ето ме и мен!
Вече утрепах един зъб, чакам следващия.😜
Сега толкова, после повече.
Спорен ден - коя каквото подхване, да стане!

Общи условия

Активация на акаунт