КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 532
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах , а ми се спи. Снощи си легнах рано. Багажа ми е събран. Към 10.30 тръгваме.
Макавели , сватбата ще е на морския бряг.
Тетка , как спаха тази нощ старците - разбойници?
Нами и Танитка  се изгубиха.
Хубав ден!

# 631
Добро утро и от мен!
Станах, закусих и сега ме мързи да се приготвям за работа:-)

Тони, морска сватба звучи много добре:-)

Хубав ден на всички баболини!

# 632
И от мен добро утро.

Тетка, как сте, що не спиш посред нощ.

Тони, спокойно пътуване и весело изкарване!

Ранелла, безпроблемна работа!

Изморена съм.
Искам ден поне да съм си в къщи и нищо да не правя.... Изморява ме това целодневно говорене ...
Днес не знам на къде ще хващаме, изходихме града на длъж и на шир.

На вас желая хубав ден и всичко да ви е на шест!

# 633
  • София
Добро утро, красавици!
Днес отново имаме празник.
Поздравявам щастливата мама ПИПИ и порасналото й момче - вече на 27!
МАРТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! КЪДЕТО И ДА СИ ПО СВЕТА, НЕКА СТИГНАТ ДО ТЕБ МОИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ. КЪСМЕТ, УСПЕХИ И МИРНО НЕБЕ! НЕКА СЪРЦЕТО ТИ ДА Е ИЗПЪЛНЕНО С ОБИЧ!
На БОРЯНА пак се отвори работа. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634

Кафето буди тялото, усмивката–душата! Нека и двете Ви съпътстват днес...

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Наистина имам нужда от повечко кафе - и аз като Тетка бях караконджул през нощта. Първо задрямах около 22.30-23 ч., после докладвах на внучката докъде е стигнала пратката й в Тему и като се разсъних - до 1.30-2 ч няма заспиване.
Тони, приятен път и хубави емоции край морето. И ние в края на август щяхме да сме на морска сватба, но ... нещо се провали.
Ранелла, да ти е лека работата поне, да не те натоварва.
Клечи, благородно ти завиждам за дългите разходки - определено ми липсват, но не се знае дали ще "проходя" и как ще се случи това.
Айша, опитай да правиш някакви композиции с плодове - ракети, коли, усмивки, слънце, пеперуди ... У нас този номер минава с филиите - правя се на маймуна да яде внучката, хем вече е на 10 г.
Пипи, живо и здраво да ви е момчето - да лети на крилете на младостта, да има много успешни и щастливи мигове в живота си Flowers Four Leaf Clover

Усмихнат ден от мен и дайте на душите си красиви мигове Heart и

# 635
  • София
Добро утро!
Бързам да се обадя,да не стане като предните дни.Завъртят ли ме задачите и не стигам до тук.
Айша,ще се раздвижи Пламен.Да е упорит и постоянен,но да не натоварва мускулите рязко.
Тетке,ако може старците да не спят през деня,за да спят по-дълбоко нощем.Като не им е дълбок съня, неразположенията са повече.
 Ние днес нямаме вода.През ден има аварии.Тръбите са стари и корозирали,а специалистите голо-вода.Като направят аварията и пускат крановете на пълни обороти.Така рязкото увеличаване на налягането пробива нови дупки в тръбите.Като стана дума за вода,снощи се наложи да ходя до Брезник.Там положението е повече от трагично.Само за няколко часа имат вода,но тя може да се ползва само за тоалетната.Но е кафява и само отмива
 Чакам да пуснат водата,обещали са за 11,30.Дано не отложат.Без вода нищо не мога да захвана.
  На вас желая хубав ден!

Пипи,честит рожден ден на твоето момче! Да е здрав и силен,да лети на крилете на мечтите си и да достига техните висини!

# 636
  • София
Добро утро!
Да е честит на Пипилота сина! Здрав, успешен и щастлив да е!
Тетке, дано се нормализират нещата с родителите ти! И аз нощеска не спах, и не само...
Айше, най-накрая! Сега лека полека с упоритост всичко ще се оправи!
Яжке, гадно е без вода!
Ние пък нямаме топла и днес ще гостуваме на щерката, че с канчетата не си е работа.
Тони, очакваме филмов материал от сватбата!
Ранела, чудна си!
Клечке, като те чета, имам чувството, че да се ходи на работа е нищо в сравнение с твоите ангажименти. Дали да си мечтая за пенсия или да си налягам парцалите? Представете си тук замислен емотикон.
Айде хубав ден от мен, извинете, че съм пропуснала повечето!

# 637
Благодаря на всички за хубавите коментари за мен и визията ми!
Накарахте ме да се чувствам много добре!
Благодаря!

И днес имаме празнуващи Simple Smile
Честит рожден Ден на момчето на Пипи!
Да е здрав. Късметът и успехът да вървят ръка за ръка с него. Да уважава и оценява майка си!

Работата ми не е натоварваща. Особено тази седмица е спокойно. И може би това ме отпуска.
Аз като чета вие по колко задачи отмятате дневно ... Уж аз работя, ама ряпа да ям, не мога да се меря с вас.
Бъдете все така енергични!

П.п. в стаята имам колежка, супер некомуникативна. Разговорите ми с нея се свеждат до "добро утро" и "довиждане".... Че се сърди и ако другите говорят ... Кой се оплака от много разговори Simple Smile Клечи, ела да помълчим Simple Smile

# 638
Добро утро, момичета! Честит рожден ден на сина на Пипи! Ще пътувам днес до съседен град по работа. Лек ден ви желая!

# 639
Пипи, честит рожден ден на Марти!

Ремонтът на водопровода по улицата стигна до нас. Няма да казвам какъв прашулЯк е, щото се Идосвам.
Прозорците ще измия, но градината няма как.
Здраве да е, за добро е. Дано поне  и качеството да е добро, да няма после ремонт на ремонта.

# 640
Пипи, честит да е Марти! Много здраве, успех и късмет. Всичко, за което мечтае и което ти му желаеш да се сбъдне. Всеки негов ден да бъде щастлив и да му носи само удовлетворение. Нека да е меко излитането  и кацането,  небетото до  е ясно и слънцето сияйно. Flowers Four Leaf Clover
                   Приятен и спокоен ден, момичета!

# 641

Борянка нещо се губи - ще я "заместя" с тортичката за Марти - още веднъж желая здраве и благополучие!

# 642
Сега ставам, не знам що  баш днес съм сънлива. Нощес се въртях, легни-стани беше. Мерси за отмяната,  отивам да хапна два залъка, че ми е гладно и лягам пак.
 Честито на Марти,  успешен млад мъж, животът е пред него, да го изпълни с радост и любов!

# 643
Честито да е момчето ти, Пипи! Всичко най - хубаво пожелавам!

# 644
  • Вила Великула
Много ви благодаря за прекрасните пожелания за Марти. Всичко съм копирала и съм го препратила, но той в момента е на полет и ще ги види по-късно.
Аз днес съм баба х2 на пълен работен ден и същевременно съвместявам и моята работа, а между другото и извъртях и прострях три перални. Сестра ми и момчетата и си тръгнаха и едната пералня беше с чаршафи.
Харесаха къщата, сега остава да си намери работа в Перник и всичко ще е наред. Днес като се прибере , тях ще говорят и със зет ми, ще му разкаже и покаже снимки и ще решават. Момчетата вече направиха с chatGPT план за преустройство и ремонт, че сега е трудно да си представиш какво би се получило. Къщата е в добро състояние, санирана и със сменена дограма, но вътре е натъпкана с вещи, които са директно за боклука.

Общи условия

Активация на акаунт