КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 19 548
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Аиша, как е Мрънличка? За дете, според моите патила, е най-добре първо да се сложи свещичка. Разните разхлабващи храни, след това. Ако не обича плодове, пробвайте със семена разни с мед. И печени семки от тиква и слънчоглед нека хапва.
Аз днес бях ФоФиянка. За съжаление не успях да се видя с никоя бабетка. Но за сметка на това видях Нуша - бабата, с която бях в една стая в Златоград. Не ѝ подвикнах, защото се беше забързала за трамвая, даже пресече улицата много неправилно. Не, че има "малко" неправилно, ама така е думата.
Спокойна нощ!

# 616
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес на работа и утре пак почивка. Довечера трябва са събера и багажа.
Хубав да е денят ви , баболини!

# 617
Добро утро от групата на Шаро Simple Smile .
Имах невероятни юли и август, просто прекрасни, но ми куца форумното присъствие. Не е зле малко да се пооткъсна от БГ- мамското  пристрастяване, но все не мога да наваксам с материала Simple Smile  и да съм в час с КГБ - йския живот Simple Smile .
Септември и октомври и те се очертават да са също толкова шеметно - екстремни, та съвсем ще ме отлюспите ( или сама се самоизолирам), но през зимната скука ще наваксвам .... Планирала съм вече двата месеца, та и за ноември имам планове Simple Smile .

Или посвикнах със сутрешния студ, или малко се посгря времето, та от ранна сутрин сме с Чарли на балкона.
И днес ще е чудесен слънчев ден, и на вас желая само хубави неща да ви се случват.

# 618

"Научете се да се радвате на живота, а той ще ви научи на всичко останало."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Колкото и да не ни се разделя с лятото, то лека полека отстъпва на есента. Сутрините вече са хладни, дори и в нашия иначе топъл град.
Тони, ще имаш хубави преживявания утре - сватбата на морския бряг ли ще бъде? Снощи гледах снимки в нета на сватбена двойка на върха на планината - с булчинската рокля и сватбения костюм на ръба на скалите. Тук, в България - може би на Козята скала. Красиви бяха.
Нашите момчета и момичета също ни ощастливиха със сватби, които сами си организираха, а ние бяхме само поканени. Помогнахме финансово, но останалото си беше тяхно. И двете сватби бяха навън - по средата на разстоянията между двете родни места. Едната - в Лясковските гори около Арбанаси, другата - около Дряновския манастир. Красиво и стилно Heart
Ранелла, хубав тоалет си избрала за сватбата.
Клечи, ти пак си изпълнявай намислените планове, но ни наглеждай тук и се обаждай. Чудесно е, че имаш дългосрочни намерения.
Тетка, овладя ли положението - какво ги лепна старците? Вируси или техните си болежки?
Фло, нищо не казваш за доматите - узряха ли, опитаха ли ги внуците?
Тези дни и ние ще бъдем на доматена фиеста - като си вземем колата, че е малко в бокса.

Спокоен и усмихнат ден момичета - споменати и  неспоменати Heart и

# 619
  • Вила Великула
Добро утро и от мен.
Прекрасно е, че и Тони и Клечи имат планове за напред. Преставям си тръпката, когато очакваш нещо хубаво планирано да се случи. Клечи, не се притеснявай - липсваш ни много, но по уважителни причини ще ти извиним отсъствията. Тони, ти май спомена, че на сватба отиваш или пак не съм разбрала нещо?
Танчето ми липсва. Танче, обади се.....
Дидия, стискам палци неприятностите да отминат бързо.
При мен нищо ново. Стягам се за работа, ще оставя отново Вики при съседката, за да си изгаят с приятелката и. Не знам дали "да си играят" да го слагам в кавички или да пиша-"да правят пакости". Обещала е, че вече няма, пък да видим.
Днес следобед чакам сестра ми да дойде, че ще гледаме една къща в селото.

# 620
Добро утро, момичета!
             Пипи, за сега се поуспокоих малко, че бях излязла от релсите. Дано всичките ми притеснения се окажат напразни. Вики е голям сладур. Девойките са по-изобретателни от момчетата. Пакостите при тях са в пъти повече. Поне така е у нас. Като се съберат двете и все нещо са натворили. Добре, че пораснаха и малко си разделиха приоритетите.
            Тони, Клечи, приятни разходки.
            Ранела, страхотна си на снимката. Явно и настроението е било на висота.
            Вчера успях да видя част от внуците ми. Ран беше с приятели в Гърция и се прибра та го гледам и не мога да повярвам, че това беше едно малко, пухкаво момченце. Неда е с японски студенти от Осака. Как смогва с всичките си задачки чак ми е трудно да включа.
            Гроздето на терасата ни вече почва да зрее. Освен него ММ си бере и лютите чуЖки. Аз люто не понасям и не проявявам интерес към тях. Yum
Скрит текст:
          Спокоен и слънчев ден. Есенното слънце е ярко, но не топли толкова силно та навън е приятно.

# 621
  • София
Добро утро, приятелки!
Слънчево и тихо е навън. Пием си кафето с удоволствие и надничам в къщичката ни.
Намерих това, хареса ми и го споделям с вас.

Скрит текст:
Ще има още падащи звезди,
и залези, и изгреви ще има…
Светът е приказно непредвидим,
а красотата му –
неотразима.
Празнуваме я с тебе всеки ден –
безкраен празник, вън от календара…
Животът е шедьовър съвършен,
защото никога
не се повтаря.
Добромир Банев

ПИПИ, дано намерите къша за сестричката ти във вашето село. Какво по-хубаво от това да сте си заедно?
МАКАВЕЛИ, неочаквано много са доматите, но за сега все още са зелени. Един е почти готов за дегустация и е доста голям. Дано да няма слани, че у наше село като по правило около 9 - 10 септември пада слана.
КЛЕЧИЦЕ, ние сме си в къщичката, а ти като се налудуваш, ще ни намериш и ще разказваш.
ТОНИ, лек път към морето и много весело да ви е. Яли, пили, но не се били. Stuck Out Tongue Winking Eye В Перник може.
ТАНУ, благодаря ти за ирисите. Утре ще си ги прибера.
ДИДИА, днес звучиш по-различно, по-спокойно. Дано са отминали тревогите. Понякога сами се филмираме и си причиняваме излишни терзания. Всичко е добре, когато завърши добре.
Хубав ден на всички. Аз чакам съседката, която се обади, че е направила тиквеник за закуска. Отивам да сложа още кафе.

# 622
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет и от мен. Слънчев ден се очертава и май ще го изкараме навън. Трябва изследвания за детската градина да правим, а не съм купила стъкълце и контейнерче и първата спирка ще е в някоя аптека. После волната програма.

# 623
Хайде и аз да се явя докато все още е утро, та добро утро 🌹
Диди, дано са напразни притесненията ти! Чудесно грозде сте отгледали! Чак ми се прияде Simple Smile
Мамси, Клечи, приятни разходки в този слънчев есенен ден!
Фло, като станат доматите да ни ги покажеш Simple Smile   Казват, че ще е дълга топла есен, та сигурно вашето ще успее да узрее, а по това време, понеже вече доматито е на изчезване, това е най-вкусно.
Пипи, не се карай много на детето Simple Smile Малко деца вече имат такива запомнящи се лета.
Тони, весела сватба  ти пожелавам!
Макавели, приятни доматени изпълнения ти желая!
Днес децата са при мен. Малкия не е на ясла, че имало някакъв вирус там в момента. Така, че имам си забавления.
Хубав ден на всички! 😘

# 624
Хубав ден и от мен, втората реколта  домати  има плод, надявам се да узреят, че са в оранжерия.
 Иначе - всичко е нормално. Правя каквото ми се прави, редувам  нещата, дишам и  мърдам.  Не  се  вглеждам в другите ,лесно е така. Ако се интересува някой де.

# 625

"Научете се да се радвате на живота, а той ще ви научи на всичко останало."

Тетка, овладя ли положението - какво ги лепна старците? Вируси или техните си болежки?
Старците-разбойници ги лепна ОВИ плюс техните си болежки, та стана чудна комбинация. Вчера отново викахме линейка, баща ми пак вдигна температура вечерта, а сутринта беше с много ниско кръвно. Смениха му терапията, включиха и антибиотик. Мама много се тревожи за него, та и нея успокоявам.
С ММ сме на въртележката като хамстери. Снощи си говорихме с него, че при сегашното положение е немислимо да дойда в Перник, а той да остане сам с тях. На същото мнение съм като него, няма да ми е спокойно.
Чао до после, баболини! Хубав ден ви желая!
Отивам да готвя.

# 626
Тетка, съчувствам ти и прегръдка от мен. Бъди търпелива и се стреми да си спокойна. Аз също гледах двама само че, апартаментите ни бяха на две спирки та много неща пропуснах да видя и разбера. Мама беше у дома след като татко почина и ..... с един човек капнах, а с двама ....не ми се говори. Все още не мога да преживея стреса.
             До сега мих 1001 стъклени чаши. И това е само съвсем малко , като количество. Открих уникати, които бях позабравила с тревогите си. Имаме почти 50 годишни на Шуменско пиво. Когато се оженихме и отидохме на море ги купихме от Варна. Една от първите ни семейни придобивки. Yum Почти всички ми припомнят случки от живота ни, от екскурзии, пътувания  и почивки. Е , май нещо се разчувствах.
            Сега си пускам ЕОН за да си видя детето в Преди обяд. Днес е имало коментарно студио и моето гардже е било там. Пак забравих да го пусна сутринта.

# 627
  • София
Тану, благодаря за въпроса. Отпуши се детето след ядене на консерва царевица. Аз добре знам кое как действа - плодове, зеленчуци и ядки. Ама като не искат да ги опитат поне - няма как. Даже баткото обясни, че не бива да се ядадт плодовете и зеленчуците в градината. Защото, който ги яде значи е беден и в къщи няма вкусни неща за хапване - а сега де..... Като под вкусни неща се разбира - саламче, кренвирши, месце и подобни. Ние и от тух предлагаме, но все бутаме зеленчук или плод. Трудно е, не ги искат.
Тетка, чак се чудя как идва линейка за старците. Леля ми във В. Търново е на 93 г. и ако се обадят - никой не се трогва да прати бърза помощ. Братовчеда се е специализирал да я лекува сам,  отделно ЛЛ не обръща внимание.
От вчера нямам гипсиран - свалиха ботуша. Но пак не може да стъпва. Утре ще ходя при ЛЛ за направление за физиотерапия. Той възлага големи надежди. Аз обяснявам, че сам трябва да се пробва да стъпва поне 2 -3 крачки. Ако не си помогне сам, няма кой да го направи.  Търкаля 1 празна бутилка от време на време.

# 628
# 629
Нощен поздрав от мен!

Общи условия

Активация на акаунт