КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 20 682
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден, Янче! Всичко най - хубаво пожелавам!

# 46
Яне, за теб от сърце:

Приятен следобед, приятелки!

# 47
Аз съм на смокини. Къкрят на 1 на котлона. Ще хода да наглеждам, но стоя на хладно че няма край жегата, додея ми.
https://www.facebook.com/reel/1442569686949092

# 48
  • София
Янке, честит рожден ден с пожелания за здраве и щастие! Каквото си пожелаеш да се сбъдне.
🧅🍾🍸🍹🍻

# 49
  • Кубрат/ Пишурка
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания!
При мен интернета от два дена е тука има, тука нема! Тъкмо прочета няколко поста и изключва. Сега уж се стабилизира, та бързам да пиша.
Борянчице, много хубава торта, благодаря!

# 50
Янче, честит рожден ден!
Бъди здрава и щастлива!
Фло, неуморна си! Как ти се ходи
по тези жеги?!
На всички спокоен ден!

# 51

Янче-то,
Бъди здрава и заобиколена от верни приятели!
Хубав празничен ден!

# 52
  • в сърцата на любимите ми хора
Янче, да си жива и здрава, все по-често да те навестяват внуците и с много щастие да е пълен животът ти.
Вчера бяхме на
басейн в Хисаря. Във водата жегата не се усеща толкова непоносимо. Днес прескачаме, утре пак. В петък идва останалата част от семейството и отиват на палатка на Бузлуджа - провежда се някакъв арт фестивал, но не разбрах подробности. Отказах на поканата за палатка и ще си почина тези два
дни без внуче.
ФЛО, защо с автобус, бе, жено? В тези жеги си е чисто мъчение да обикаляте из Пловдив. С колата поне щеше да е по-поносимо. Миналата седмица го правихме това упражнение с Еми. Няма да си го причиня втори път.
ЯН, заредиыли сте батериите покрай малчо. Дано да е по-често.
ЕНИСА, добър ти е планът за догодишната почивка - хем на два пъти, хем по-разнообразно и интересно. Ако пък се влееш в редиците на пенсионерите, може да удвоиш почивките - по една за всеки летен месец.
ТОНИ, и твоята почивка привърши, но съм сигурна, че вече си планирала следващата.
КЛЕЧИ май беше писала, че до към 20 август е с децата. Да си изкарат чудесно!
ПИПИ, гуш за майчицата ти. Вероятно се чувстваш недобре заради емоцията покрай урнополагането.
Няма да успея да ви изредя всичките, но съм прочела всичко и ви гушкам. Да ви върви във всичко, с което сте се захванали.
Толкова от мен. ❤️ и 🤗

# 53
Добър вечер! Как сте, баболини?

# 54
  • някъде другаде
Вече съм вкъщи. Разопаковах багажа и се подготвих утре за работа. Днес променихме плана и обядвахме в любимия Правец. От там си купих диня и пъпеш за 20 лева. Цените на плодовете са безбожно високи.
Лека и спокойна нощ ви желая.

# 55
  • София
Как да сме - на поста.
В понеделник питах  мамка и дали ще доведат счупената Мрънла. Изрепчи се, че не знае, децата не бива да се делят, не ги гледаме пълноценно  и т.н. Вторник сутринта цъфна с нея. Добре, че поне показа как да сваляме и слагаме шината преди да се омъгли.
Гледаме се сега - счупена върху гипсиран по цял ден. При баба не ще - тя е лоша. Аз пазарувам, правя обяд и вечеря и си седя кротко отстрани.
И така, не се знае до кога.
Мамси, минаха ми пред очите реклами за феста на Бузлуджа. Дано да е топло и да си изкарат добре.
За Клеча и аз помня, че до 20.08 ще обръща внимание на детето си и децата му.
Фло, дано сте добре след Пловдив с автобус на тези температури.
Макавели, дама от групата си беше правила такава операция - по мои спомени. Дано се включи тук или на ЛС да си говорите. Аз имам опит със смяна на тазобедрена  става при майка ми и баща ми. Едното беше успешно, другото не. Зависи и от общото състояние на организма. Но като цяло не препоръчвам доверения им ортопед д-р Андрей Йотов. Бащите ни бяха съселяни, съученици, ние с него също. То той вече и не оперира поради други причини.
За себе си не бих правила тази операция. От ЕГНто - все нещо ще ни боли, няма да се размине.
Но след подобна интервенция си трябва дълга рехабилитация и ще е сложно. И упойки, и раздвижване, и ограничаване - мерси съм.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 21:16 от Aisha

# 56
  • София
Що сте се умълчали, момичета?
А на мен ми се говори. Simple Smile
Пътувахме много добр, пристигнахме точно на минутата. Чакаше ме едно момиче от военните съпруги. Беша направила програма какво да ни покаже. Топло беше, но не чак да ни разтопи. Видяхме Епископската базилика или още Голямата базилика - най-големоя ранно християнски храм от 4 век след Христа. Е това разкритие много ме впечатли - невероятни мозайки, съхранени от векове, та да можем днес ние да им се наслаждаваме. И всичките тези старини съжителстват великолепно със съвременната архитектура - с бетон, стъкло и метал. Уникално е! Видяхме и черквата  Св. Петка Стара, високо горе в скалите - опряла връх в небето. Впечатляващо! И римския стадион, и Етнографския музей, и Регионалния природонаучен музей. Разходката из Стария град беше също много зареждаща. Качихме се на Небет тепе. Пред нас Пловдив като на тепсия, Тепето с Альоша на Бунарджика. Доста повървяхме, навъртях над 9000 крачки, много видяхме, но и още много има за гледане. Е, за един ден - толкова. Обядвахме в Центъра на главната в Хепи, после се разделихме с нашата екскурзоводка, че все пак тя беше излязла от работа. Благодарни сме й! Поразходихме се още из града, поседяхме в една сладкарница Неделя и после с такси до Гарата, откъдето се метнахме на автобуса и по живо, по здраво се прибрахме. Е това е. Разходих ви из древния град Пловдив - исторически, политически и културен център. Харесвам този град!
Сега лека нощ и до утре!
ПП АЙША, изпревари ме с едни гърди. Simple Smile Ще прочетеш, ще видиш, изкарахме чудесно.

# 57
Браво на туристите пловдивчани,  видяли сте доста неща. И аз ви казах, че Епископската базилика трябва да я видите задължително. Не знам точно колко години я чоплиха камък по камък, но си струваше. Преди два дни тук се видяхме с приятели, които имат 3 деца и искат да разгледат Пловдив за няколко дни. Дадох им ключа от апартамента, поне да си спестят разходите за хотел. Навсякъде е много скъпо вече, но децата трябва да видят и знаят. Браво на баболина Фло !

# 58
  • София
ЕНИСА, вървях из града и си казвах - къде ли е тичала по улиците нашата дружка, къде ли е ходила на училище? На внучката й направи впечатление, че е много чисто, много зелено, с много реставрирани къщи. Като гледам, няма разлика с Виена - и там красиви сгради, и в Пловдив също. и там паркове и градинки и у нас - също. Там си имат Дунав, ние си имаме Марица. Прекрасен град!!! Чудесни хора!!! И ако се питате от къде идва тази моя голяма обич към града на тепетата и неговите хора, да ви прошепна на ушенце - навярно на ул. Иван Вазов 3 съм зачената. Шшшшшт тихо!
В един от музеите се харесахме с едно момиче, което много задълбочено и подробно ни разказваше. Видно беше, колко много знае това девойче. Каза, че може би ще дойде в София да продължи образованието си. Дадох му визитка и го поканих на гости. С удоволствие бих го приютила, докато си намери квартира.
Отивам да спя, уморена, но много заредена с положителни емоции. Този ден ще си го спомняме с Кати.
ЕНИСА, ЕНИСАааа, нерде Пловдив, нерде Перник, маце. Имат общо - и двата града са с буква П. Stuck Out Tongue Winking Eye Неслучайно казват, че любовта е сляпа.Joy

# 59
Той твоя градски разправя, че никога не ми е казвал да вървя на майната си, че току виж наистина съм си отишла в Пловдив Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт