КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 20 693
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Добър вечер на всички!
Тук съм, чета ви и съпреживявам с вас.  
Аз съм у дома. С внучката играем на нещо като "Отгатни коя е държавата" по данни за нея - площ, население, столица, език, религия,местоположение. Имам книга "Стани богат"  с въпроси от играта, свързани с тези държави, карти на континента и  нейното  разположение, любопитна информация за тях. Доста е полезна и интересна. Първо тя чете данните, аз  трябва да отговоря коя е държавата, после обратното.
После разглеждахме нейните и на брат ѝ снимки, после  нашия семеен албум и така времето оживя. Предлагах ѝ няколко пъти да отидем някъде с нея на почивка, но тя не иска. Пътува много заради спорта и сега повече ѝ се стои у дома.  
Та така ми минават дните- копи, пейст. То е и много сухо и горещо, та по-добре да се крием на сянка.  Надявам се в началото на септември да е по-разнообразно преди  пак да поемем по трънливия път на науката.
На вас пожелавам хубави емоции с внуците, по-малко болки в коленете, по-малко тревоги с болни близки и повече приятни случки в живота ви!

Дидия съвсем се умълча.

# 31
  • на чист въздух
Добра вечер дами. Аз си изпратих мъника следобед и къщата утихна. Колко много живот вдъхват тези валерианчета. Нашият се е разбърборил не млъква, батериите му са заредени на макс. Няма спирка. Дядо блаженно сега заспа. Баба прибира играчки, книжки а и трябва да готвя ще ви нагледам пак по късно.
Прегръдки /ама вие си знаете/

# 32
Идвам да се похваля, че резервирах стая с баня и тераса за една нощувка в любимото ни Поморие. Ура! Дано всичко е наред и двата дни имаме хубаво време.
С дребосъчковците сме в момента. Каката успя да се претърколи през незатворения цип на батута. С дЕдо бърсахме сълзи, но ѝ размина. Към 20.45 ще ги приберем и програмата продължава с мама и татко. Щастлива съм. Пу-пу!

# 33
Ей, нямаше ме два дин и сте написали роман!
Пипи, Боряна, не къщичка, а цял блок сте сътворили!
Нямам време да пиша, само да кажа на Фло, че отпадам от срещата. С внучка съм още от тази вечер.
Спокойна нощ на всички!

# 34
  • някъде другаде
Реших да ви нагледам. Днес го изкарахме на басейна. После излезнахме на разходка из града и да вечеряме.
Лека нощ! Знаете си Heart

# 35
  • София
Привет, момичета. Прибрахме се от село, оправих багажа, прибрах прането, поговорихме си с щерката и села ще лягам, че утре пътуваме с внучката за Пловдив. Реших да ходим с автобус. От известно време проявява голям интерес към забележителностите на България и на мен ми е много приятно.
Тану, съжалявам, но нали,сме се разбрали, че внучетата са с предимство.
Очаквам Мериан да мине на контролен преглед и дано новините са хубави.
Няма да коментирам, че като отворя домовата книга и ще осъмна.
Лека нощ и спокойни сънища.

# 36
Добро утро на 13-ти! Не мога да повярвам, че съм първа днес Simple Smile
От 6.15 съм на въртележката! Пихме с ММ по едно кафе у дома и отпрашихме при децата.
Реших и у тях да си пусна още едно на кафе-автомата, обаче по закона на Мърфи ми се падна да го почистя, да му заредя вода и кафе. Обичайно ми се пада по едно от трите занимавки, ама тази сутрин, сигурно защото е 13 - ти, ми се паднаха и трите. Нищо де, това да ми е мрънкането за деня. Simple Smile
Хайде хубав ден!
Днес пак ще сме с дребосъчковците, отивам да приготвям закуска, че окъснях.
До после!
Да допълня за Фло - няма да мога да дойда. Благодаря за поканата! Ще чакам софийска среща Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 08:51 от tetka_the_best

# 37
  • някъде другаде
Добро утро!
Почивката приключва. Днес ще се разходим по една еко пътека , после обяд и тръгваме.
Фло , приятна разходка.
Тану , радвай се на внучката.
Мариам,  чакам добри новини от теб.
Пипи , ти как си днес? Успя ли да се наспиш?
Хубав ден , момичета.
Допускам. Имаме празник. Янчето има рожден ден. 
Жива и здрава да си Янче. Много щастливи мигове с внуците ти желая.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 09:04 от *Тони*

# 38
Добро утро, последен ден на морето! Утре тръгваме обратно към ежедневието. 10 дни минаха неусетно, но май от догодина ще подхождам по друг начин. В края на юли 7 нощувки и края на август още толкова. Нещо ми писва 10 дни на едно и също място, та ще видим как ще го измислим.
Фло, разгледайте Епископската базилика, освен Античния театър и Римския стадион. Там има информационен център в който прожектират и филм за историята на Пловдив.
На всички хубав ден, аз подбирам пИятеля и заминавам на плажа  Sunglasses

# 39
  • София
Добро утро, .момичета. Вече пътуваме.
Ще разказвам след това.
БОРЯНА да запретва ръкави.
Имаме рожденичка и това е ЯНКА.
ЯНЕ, Честита и благословена бъди на многая лета! Желая ти здраве, спокойни бъднини и да се радваш на близките си хора. Правнучета да дочакаш. Наздраве, миличка!

# 40

Честит рожден ден!
 Здраве, добри новини да те спохождат и добри хора да те посещават!

# 41

Това, което остава в живота не са материалните подаръци, а спомените от моментите, които си изживял и са те направили щастлив. Богатството ти не е заключено в сейф, а в ума ти.
То е в емоциите, които си почувствал вътре в душата си... Heart
Алда Мерини

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Сутрин не мога да се излюпя, нощем съм кукуряк. Никак не ми е хубаво така - сигурно трябва да направя нещо по въпроса ...
Клечи, изгуби се по трасето - сигурно ти е ред да си с внуците. Да си изкарате чудесно!
Ениса, добре си го решила за догодина - само да е живот и здраве. Днес се забавлявайте на MAX Swimmer
Тони, хубаво да ви е днес и после лек път към дома.
Тетка, да ви е спокоен денят и щастлив с внуците. Макар и за два дни на морето ще ви е разнообразие и бягство от ежедневието Heart
Фло, приятна разходка с внучката - да разгледате интересни места и да не ви е много горещо. Дано сте си взели слънчеви шапки Simple Smile
Тану, хубаво да ти е с внучката - Кучо още ли е при вас да ви прави компания?
Ян, заредили сте се с много положетелни емоции - дано скоро пак да се случи и да имате внуче при вас Heart
КАГ, много интересно занимание си измислила на внучката - хем забавно, хем полезно. И със снимките е много добре - да знаят децата корените си.
Кассс, чудесен план сте си направили - особено за децата е супер. От почивка в почивка Simple Smile Ще ти звънна след почивката да си поговорим за колене - не е спешно.
Танче, какво стана с TV?
Айша, как си, добре ли си - не си се разписвала май?
Мериан, по-добре ли си? Свърщи ли болничния?
Пипи, успокои ли кръвното?

Янче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - да си здрава и дълги години да посрещаш деца и внуци, на правнуци да се радваш и да се виждаме на живо в КГБ Heart

Днес съм основно в КПП, макар че все още се помотвам.

Хубав ден на всички и кой каквото е намислил - да се случи Heart и

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 09:39 от makaweli

# 42
Янчето, бъди здрава, обичана и имай много хубави емоции с обичаните хора! Наздраве за теб!  Tropical Drink

# 43
Добро утро ☕🌹

Янче, честит рожден ден! Желая ти здраве, здраве и пак здраве, за да посрещаш, изпращаш и се радваш на деца, внуци, правнуци!  Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes

Макавели, с най голямо удоволствие ще си поговоря с теб, даже може да не е по телефон, а на кафе. Където кажеш ти и ти е удобно, аз пътувам с пенсионерска карта и съм шапка на тояга Simple Smile
Днес подредих новите консерви, ще трябва още малко домати, но и да не успея няма да е проблем.
Фло, приятна разходка!
На всички пъстър, спорен и хубав ден! 😘:four_leaf

# 44
  • София
Честит рожден ден на Янчето! Желая да е здрава, за да има сили и енергия за внуците!
Чакам пред невролога.
Да ви е хубав деня!

Общи условия

Активация на акаунт