КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 20 710
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро, баболинки!
ПИПИ, размислила си се, миличка за това, което ви предстои и колко му е - кръвното скача. А Вики е щастливо дете във вила Вилекула! Когато порасне ще си спомня веселите ваканции при баба и дядо, игрите с приятелчетата!
ЯН, радвам се заедно с вас. Виж го ти юначето - познава си баба и дядо. ТЕТКА не случайно нарича внучетата си бабините валерианчета. Grinning
БОРЯНЧИЦЕ, моя телефон го къпя редовно, не на Ромео. Grinning А дъжда от Персеиди ме върна назад във времето - една година ходихме с щерката и внучките на Витоша и гледахме тази красота.
ЕНИСА, нагушкай и нацелувай пИятеля. Е, може и за деди да остане някоя целувка. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТОНИ, весело да си изкарате със сестриче във Вършец!
МАКАВЕЛИ, кога ви идват децата? И при вас ще бъде веселба.
ТАНИТКА, щом внуците са покрай теб, ще се реши въпроса с телевизора.
КАГ, използвала си думата зъме Това май ще да значи змии. Не съм я чувала тази дума.
МЕРИАН, как си, момиче? Болежките оставиха ли те или още те тормозят?
КАССС, ти пак се уреди с чувалче прегръдки. Grinning
МАМСИ, радвам ти се. Ти си го знаеш това. Hug
Отивам да си изпия кафето и после потегляме към село.

# 16
Добро утро от терасата с кафето и моренцето!
Чакам пИятелят да се наспи,  защото е на принципа  ,,вечер ме бият да лягам, сутрин ме ритат да ставам,,. Снощи ме заплаши, че вече няма да е,,моя любов,, щом отказвам да му дам таблета, ама аз не се трогнах особено. Голямото  лъФи нещо се разшмърка от вчера, давам някакви илачи, та дано не го прехвърли към малкото.
Ян, много се радвам за вас, все така да сте!
Пипи, психически си се натоварила от предстоящото,  имаш си валерианчето при теб, мисли си за него.
Мамси, каквото и да е при теб, да минава! Драсвай по някой ред, че много станахте отсъстващите, да не ви издирваме...
Клечи, къде потъна и ти?
Тони, почивай активно, радвам ти се.
Много сте неспоменатите, затова получавате прегръдка.
Хубав ден!

# 17
  • някъде другаде
Добро утро , баболини!
Станахме и сега пием кафе и ядем банички от една пекарна. Диетата ще е след почивката.
Ян , радвам се , че е  ри вас внучето. Дано ви го дават по-често.
Пипи , Вики прави ваканция , като в нашето детство.
Фло , нещо трябва да се измисли ритуал и за къпане на телефони.
Ениса , пИятеля е перпетомобиле   , има неизчерпаема енергия.
На всички споменати и неспоменати прегръдки от мен.

# 18
  • София
Ян, много се радвам за вас с ТМ, задето сте прекарали хубави моменти с внучето! Дано да са по - често!
Пипилота, Ениса, страхотни баби сте за внуците си и вие!
Фло, стига го къпа този телефон, чист е вече!
Аз съм по-добре, но не съм добре. Дори елементарни действия ми докарват болки и сковаване.
Сблъскахме се с Тони на входа, но давам предимство на младите.
Да ви е хубав деня!

# 19

Обръщай лицето си винаги по посока на слънцето и сенките ще останат зад гърба ти...🌞🍀🌻

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

С добри новини започва денят ни - дано и целият е така!
Ян, радвам се за вас - хубаво е с внуците. Забавляваш се с тях и се връщаш за малко в детството.
Пипи, на подсъзнателно ниво мозъкът ти работи дори като спиш. Може би това, което ви предстои днес е провокирало главоболието или пък вчера си стояла повече на горещо и слънце ... Нека почива в мир и спокойствие мама
Фло, отново се отлага пътуването на децата - сега предпоследно за четвъртък вечер. Филип вече е нетърпелив - чака среща с тукашните си играчки. Те пък са интересни, защото рядко ги вижда.
Ениса, пази големя лъФ, че трябва да ви прибира от морето и да е в кондиция Smirk

Момичета, някоя от вас сменяла ли е колянна става. Май ми се очертава нещо такова - така ме зарадва ортопеда снощи. Знаех си, че ще е това - никак не ми се иска, но ... Моля пишете ми на лични, ще ви бъда благодарна
Днес ще го дам по-лежерно, пека чушки на фрайера - почти са готови.

Спокоен ден на всички, повече почивка и положителни емоции Heart и

# 20
Пипи, току що прочетох, че снощи е загинал 17 годишен младеж от вашето село, катастрофа с мотоциклет.

# 21
Здравейте баболини! Ако знаете как ме радвате, че ви харесва да сте баболини, както ме нарича Дребосъчко Heart
Ян, много се радвам за вас! И за напред ще става още по-хубаво Heart
Вчера цял ден до късно вечерта бяхме и с внуците, поизтощихме се. Сутринта се успах и разходката с кучето мина по бързата процедура. За градината с внучето бяхме на време. По път си пяхме песничка за влакчето, в автобуса се настани на седалката зад шофьора, за да кара и той рейса, абе кеф.
Не ме бива да ви споменавам поименно, както сте забелязали, но изпращам прегръдки за всички!

# 22
  • някъде другаде
Аз днес ще съм така;

# 23
Излизах, спрях за кафе. Имаше млади родители с малки деца. Изморих се само да гледам как търчат по тях. То за това  раждат младите. То не се спря, те се сменяха, как не се измори това хлапе ,до 2 годишно, катери стълби, излиза на улицата.
 Браво на бабите ,дето се ангажират с гледане.

# 24
Привет, привет дружки мили! Heart Eyes

Ех, че хубаво тук! Ян, много се зарадвах като  те прочетох! Дано уври главата на снаха ти и по често да ви дава малкия сладур. Боже, толкова е хубаво и толкова са сладки, а е толкова за кратко, защото бързо порастват и тогава не е същото. Затова сега гледам максимално да съм с децата доктао ни търсят.
Ениса, внимавай, все пак без любов не се живее Stuck Out Tongue Winking Eye  Ние другата седмица с ММ и с малките отиваме до Сандански. Дано да са здрави и всичко да е наред. Те вече са толкова нетърпеливи, не че баба им е търпелива де  Grin Ще бъдем 6 дни там. После в София правим среща с мама и тати, предаваме ги, че каката трябва да е на преглед и оттам пък отиват за няколко дни на Банско, та при тях празно няма Simple Smile
Пипи, аз също мисля, че главоболето ти тази нощ е вследствие на това което се случва днес. Мир и покой на душата на майчето ти! За теб силна  прегръдка Kissing Heart  Но и момичетата са ти казали, имаш си валерианче, затова дръж се! Това лято за първи път от много години насам вечер до късно има детски глъч на улицата. Толкова мнго им се радвам, ама наистина много. Ходят обикалят, смях, една вечер пък вървяха и си пееха. Дано, дано, дано, има все повече деца и все по често да е това!
Фло, честит ти стар, нов телефон! Със здраве да си го ползваш и вече доста бани му направи, няма нужда, остави го на мира Stuck Out Tongue Winking Eye
Тони, само внимавай да не изгориш, иначе е супер! Ние като ходихме във Вършец също ядохме едни чудни банички от една пекарна. Намираше се до къща за гости "Берлин" . Един мъж ни я препоръча и каза, че никъде нямало такива банички. Наистина бяха много хубави! Весело да ви е със сестричката! Heart Eyes
Макавели, братовчедка сменя става, само че тазобедрена. Оперираха я в София, някакво светило, но й зсегнаха нерв и големи болки и мъки и чудесии бяха. Казал доктора, че това чудо се случвало едва ли не 1 на 1000 и тя явно е изтеглила късата клечка. Иначе все хубави неща за този доктор и тя бше доволна и от отношение и всичко, но... Мога да разпитам по подробно, ако кажеш.
Мериан,  Kissing Heart
КАГ, накъде си днес, какви ги твориш? Thinking
Боярнка, пък да не мислиш, че само ти си ходила на кафе Stuck Out Tongue Winking Eye и аз днес рано, рано сутринта ходих на кафе с бивша колежка. Като заседнахме в 8.30 та до 11 ч. Grin То нямат свършване нашите приказки. Тя ще е отпуска до септември и скоро пак ще се видим така за дълго да си доразкажем забравеното Sweat Smile Сега съм сложила едни патешки бутчета да се варят. Ще ги сготвя за довечера с гъбки, картофки, сметана и кашкавал.Hug
Момичета, споменати и неспоменати, нали си знаете, Heartот тук до края на света и колкото повече толкова повече Heart
Чаф Hug

# 25
Здравейте, момичета! Чудна тема, както винаги! Пипи и Боряна са добър екип. А вие всички създавате толкова красиви спомени с внуците, много ви се радвам. Децата ще имат силна връзка с вас.
Аз подготвям поредните куфари и тръгваме на път.
Макавели, майка ми няколко години се чуди дали да се оперира, дори професорите започнаха да я търсят за операция. Ние със сестра ми проучване лекари, но малко ме е страх. Тя е на 70 години и си търпи болки отдавна. https://www.facebook.com/groups/340594601333259/?ref=share
Това е група, в която пациенти споделят мнения след операция на стави.

# 26
Как може и други да ходят на кафе, само аз мога.

Имам поръчка за руло Стефани, подготвям, размразява се още каймата. Каквото каже чадото, улеснява ме ,мисленето какво  е половин готвене. Само дето не казва, насила питам да отговори.

# 27
  • Вила Великула
Момичета, благодаря за подкрепата.
Явно наистина много ми се насъбра напоследък, но гледам напред и си мисля, че няма да е все така.
Чакам сестра ми и племениците да дойдат. Ще останат до утре при нас.
Ениса, не съм чула за инцидента, но сега прочетох. Тъжно. Пише, че момчето е от Чуковец.
Макавели, мисля че колянната става е по-трудно отколкота тазобедрена. Не знам. Аз първо бих проучила много внимателно нещата и бих направила още няколко контроли.

# 28
И интервенции всякакви преди смяна, докато се изчерпят възможности. Че иначе все с бастун може да бъде.

# 29
Лунно цвете,оказа се,че единият ни сват членува в тази група - случайно видях след като публикува поста. Той ходи на някакви манипулации за изстъргване на шипове в коляното.
Пипи, Боряна, благодаря ви за съветите!
Отдавна си ме болят коленете, зная че теглото е важно и трябва да го намаля, макар че е много трудно. Ще опитам всичко преди да се подложа на крайна мярка. Но ... неговото мнение е това, а и подробно ми обясни снимките и очерта възможното бъдеще. Каза че мазане и хранителни добавки няма да помогнат, както и хиалуронови инжекции (беше ми слагал преди 10-тина години в едното коляно). Той е много добър ортопед, доктор на науките и е международно известен, началник отделение е в болницата и освен това ни е добър познат. За сега ще събирам мнения и ще се опитам да направя нещо...

Общи условия

Активация на акаунт