КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 20 708
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Кубрат/ Пишурка
Здравейте и от мен.
Благодаря отново за хубавите пожелания - да ви се връщат стократно!
Аз имам страхотен подарък от Галена - два дена на море / събота и неделя - в Кранево /. Каза, че ще имам и изненада, но не каза каква - нямало да бъде изненада. Е, ще почакам.
За Пловдив - не съм била там от соца, когато с учениците ходехме по екскурзии. Сега е почти невъзможно да се стигне до там, освен с кола. Дори с влак е много трудно. Помня, че Луси, като идваха за срещата в Русе на Веселите баби се наложи да преспиват в Горна, защото връзката им беше преди обяд.

# 76
  • Вила Великула
Тук съм, работя и се занимавам с Вики.
За уикенда още не знам. Всичко ще бъде импровизация. Децата ме изненадаха с промяната на плановете им, никой не ме пита дали аз имам планове.
Предлагам да направим и една среща другата седмица на Софийски терен, та ако може и Фрау Дана да се включи.

# 77
  • София
Ето ме и мен. Пазарувах разни глезотийки. Сега съм полегнала и обмислям предстоящата среща.
ПИПИ, нали все даваме предимство на децата си и техните планове, затова така се получава. Нашите планове отиват на кино. И все махваме с ръка и казваме -карай да върви!
ЯНЕ, ти пак ще си топнеш д...то в морето. Така е като си се родила по сред лято. Знам каква е следващата ти изненада, но съм много потайна и няма да кажа. Като я получиш сама ще си кажеш!
КАССС, никаква тръстика. Спуснала съм кепенците. Тръстика след неделя. Сега очаквам дружки и купон.
ТЕТКЕ, не обичат ли мусака? А ориз със зеленчуци? Направи им октоподчета и пюре.
АЙША, не ти е лесно изхранването, но нали сме си говорили - по нашите земи няма деца умрели от глад. Мамка им с какво ги храни? Нека тя да ти даде идеи.
МАКАВЕЛИ, харесва ми днешното мото. В началото си ги записвах в тефтерче, но после изпуснах края...Ех това време - все не стига.
Ако сте си у дома и сте полегнали - приятна почивка. Ако сте на работа - по-бързо да минава времето. Забранено е да се мОтате из градините! Надвечер, като захладнее, тогава вече може.

# 78
Не се мотаме, рано само. Заварих смокини и праскови, много се харесаха прасковените  конфитюри, три бурканчета по 300, но едното изядохме. Синът реши да купи още, то ароматно, свежо, даже сполучливо на всичко.
  Хареса ми да правя каквото се харесва, не давай , че има плод. Скворци ядат  и грозде и смокини, дано оставят за още веднъж поне. Станаха стъклени, малко сухи,  но нали е точно сладко, смокиня и лъжичка течност, не повече. Не става иначе - рядкото  има друг проблем.
 Малко са сухи и  плодовете.
 По-добре да направя от праскови ,че ще се яде.
 На палачинки основно или на сладкиш. Като се сетя,  и палачинки искат с течен шоколад-за какво се трепя се питам. В мазето има ,но стари.

За довечера ми е  обещана пица. Ако не забрави , че и  това е бивало.
  Утре  полагат 40 дни на моята приятелка. Ще ми е  трудно , но държат да съм там, дъщеря  и се обади.
 Ще изляза да взема цвете и се чудя какво друго - раздава се.

# 79
Сега виждам аз, че имало нова тема. Така съм заета със задачки, че съм пропуснала.

# 80
За другата седмица и аз съм ОК за софийска среща. Ще се радвам и Фрау Данна да може да дойде.
Фло, мусаката беше едно от поръчаните ястия. Ама разглезила съм ги да ги питам какво искат. Утре директно ще сервирам и който ял - ял.
Хубав празник е утре, много си го тача! Ще ми се да отскочим до Драгалевския манастир и да запалим по свещичка! Ще видим кое-как.

# 81
  • в сърцата на любимите ми хора
Волната ми програма ни отведе до Пловдив, по-точно до Хиполанд за подарък на най-доброто национално (да не си помислите, че е чуждестранно 😉) дете. Обзаведохме се с поредната кукла, този път с кон, който си върти опашката и ака 😳. В негова чест минахме през една конна база да поязди Еми истинско конче. И така почти цял ден мина. Водехме и мама за разнообразие, но повече няма да я взимам с нас, защото едва ходи. Като ѝ казвам, че движението е много важно, тя се цупи. Не мога да я накарам да мине поне стотина крачки на ден и резултатът е налице ☹️. Едва пристъпва и на два пъти залитна и за малко да падне. Остава и нещо да счупи и сме я втасали. Ожалих се.
Сега почивка до здрачаване и малко на двора за игра.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 16:22 от Мамси

# 82
  • София
ФРАУ ДАНА, сутринта си мислех за теб. Това, че не се появяваше в темата, отдадох на срещите ти с любимите хора. Наситен график имаш. Grinning Нали писа, че от 18 си в София. Възможно ли ще ти е да се срешнем още на следващия ден?На 19 -  вторник е. Ще те поканим при Дядото, та като четеш къде се събираме, да си представяш обстановката, да се запознаеш с Дядото ( който съвсем не е дядо ), да си имаш спомени. Дано да можеш. Аз се ангажирам да направя резервацията. Как мислиш?

# 83
Здравейте от градО на ...........и  разкошО. Прибрахме се преди час и вече се върти първата пералня. Ще гледам да отметна поне това днес, пък утре живот и здраве, повече. Аз също искам да отскочим до църквата, хем е голям църковен празник, хем е наш личен, хем на 4-ти като отивахме към морето, се отървахме на косъм от ужасна ситуация, но не ви писах нарочно, то това дето аз го изживях беше достатъчно. Та утре това съм запланувала, пък както дойде.
Хубава вечер!

# 84
На 19. внукът има рожден ден. На другия ден ще ходи на операция, майка му ще е с него и аз ще трябва да гледам малката. Може и да не стане моята работа да се видим, за което ще съжалявам. За операцията беше на кантар, вчера пак са го водили и са решили за 20.08. да бъде.

# 85
Фрау, аз бих се съобразила с теб и евентуална дата, която ти определиш, стига да ти се очертава свободна такава. Пожелавам всичко да мине леко за детето!

# 86
  • Вила Великула
Фрау Дана  за 18 август как ти е програмата? А на срещите често водим и внучета.

# 87
  • някъде другаде
Дана , с внука ти сме родени на една дата. Леко да мине операцията и бързо да се възстанови детето.

# 88
И от мен имаш стиснати палци за успешна операция, Дана! Всичко ще е наред с детето, ние сме добри орисници!

# 89
На 18. съм свободна. Благодаря за стиснатите палци!

Общи условия

Активация на акаунт