КГБ = Клуб на Готините Баби - 237

• 20 725
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
И аз на 18 съм ОК. В понеделник всъщност работи ли заведението?

# 91
  • на чист въздух
Чак сега втасвам да ви нагледам. Който пита съм в отпуск ама хич не я усещам. Цял ден се въртя край мм, че все нещо мрънка. Днес си дойдоха децата и ходихме на пазар в съседен квартал. Идват често производители. Видяхме боровинки и смокини,  та отворих консервената фабрика.
Вечерта младежите отидоха и гости на другите родители да ги уважаеми и тях. Поливах градината и сега се прибирам. Гледам, че и бившата писала, че пак ще доведе юнака та и утре ще е пълна програма. Хем и чичо му да се разтъжи, че пак заминават за Варна. Е такива ми ти работи с мен.
Фрау Дана палче и от мен. Всичко да мине леко и успешно.
Ениса добре,  че се е разминало каквото е било.
Дано да няма повече премеждия.
Мамси и вие сте изкарали добре. При нас е същия проблем с ходенето. И хем казва, че и е скучно по цял ден и пак само по вътре си седи. Казвам й да я взема при мен, хем по двора ще излиза. Не та не. Това е положението.
Боре при нас като се ходи на помен носят сладки, ориз , олио. Кой каквото реши и ги наричат за душите.
Яне, браво на Галенчето. Все така да се радвате, а ти най обичаната баба.
Хайде стига, че стана дълго, пък май трябва да гася ламбите

# 92
  • Вила Великула
За мен 18 понеделник е супер за среща. Ако е възможно и по-рантия следобед, за да се прибера навреме на село.

# 93
  • София
Момичета, хайде тогава да се срещнем на 18. Точно по обяд е пълно, но напр. в 14.00 - 14.30? Как ви изглежда? И кажете колко баболинки ще дойдат. Утре трябва да резервирам, защото след обяд заминаваме за наше село.
ФРАУ ДАНА и аз стискам палци за твоето внуче. И пожелавам операцията да мине по вода и да е успешна. Така ще бъде! Дано!
Нашата позитивна енергия е много силна!
Лека нощ, спокойни мисли и сънища.

# 94
  • Вила Великула
Фло, брой ме за понеделник.

# 95
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА! СВЕТА БОГОРОДИЦА ДА ПАЗИ  И ЗАКРИЛЯ ДЕЦАТА НИ, ВНУЦИТЕ НИ И НАС СЛЕД ТЯХ ЗА ДА ИМ СЕ РАДВАМЕ!  Hands Pray
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАРИИ, МАРИАНИ И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМ, АКО ИМА В ТЕМАТА!
ДА СА ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ, ЩАСТЛИВИ!  Flowers Four Leaf Clover
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВАРНА И ВАРНЕНЦИ!  Anchor  Boat  Ship
ВАРНЕНЦИ ДА СМЕ ЖИВИ-ЗДРАВИ, А ВАРНА ДА ХУБАВЕЕ И ДА ГОЛЕМЕЕ!  Flowers Four Leaf Clover

Ех, как ви се радвам за срещичката в София!
Като знам колко ще е весело, и вкусно, и пивко.............
А как искам да зърна Дядото, че и той мен, той може и да не иска, ама аз искам!  Nerd

ЯНУШКА, страхотен подарък ти е направила Галенка! Да си изкарате чудесно в Кранево, макар и за два дни!
Вие и друг път сте били там със Здравка.
Нали идвахме да се видим аз, Дидимити, Никито, Добито и НМ. Но с тази изненада от Галенка ме вкара в размисъл!  
През лятото има много атракции по морето, дали няма да е разходка с яхта или пиратски кораб, дали няма да е летене с балон над водата, има и джетове, ама са много скоростни.....
Както и да е ще умуваме докато се похвалиш.  Yum

ФРАУ ДАНА, стискам палци!  Flowers Four Leaf Clover

Лека нощ! ГасЯ ламБитееееееее.....Bulb

# 96
  • някъде другаде
Добро утро!
Богородица да закриля нас , децата и внуците ни.
Мариан , честит имен ден! Желая ти най-вече здраве , здраве и пак здраве и от всичко хубаво по много.
Честити да са всички празнуващи днес.
Снощи поливах , че всички цветя се бяха свехнали. При нас хората взеха да се оплакват , че са им спрели гераните. Голяма суша.
Днес ще ходя да пиша в Луковит акта за брак. Ще женя само младите. Чичото го препратих да си търси голяма община , ще се жени за Филипинка , а тя не говори и не разбира български. Тамън ще вляза и да си запаля свещички за здраве в църквата там. При нас жената , която отваряше по празници нашата се опря и не може вече.
Хубав ден.

# 97
Добро утро!
Хубав ден е днес, празника на моята майка - казваше се Мария. Да и е светло в отвъдното - събраха се с баща ми и брат ми....

Честит празник на варненци!
Честит имен ден на а всички именици!
Честито име на Мериан!
Всички да сте живи и здрави и зло да ви забрави!

Честит минал рожден ден на Янчето!
Добре дошла фрау Дана!
Всички здравословни проблеми с внучето да имат добро развитие.

Докато дойде ред да пиша в новата темичка много страници сте отметнали...
И много срещи ще отметнете без мен, а така искам да ви видя и да сме заедно за малко... след 20 .8. ще съм на линия.
Нищо що е време, пред нас е....

А сега ви пожелавам да ви е хубав деня и само хубави неща да ви се случват!

# 98
Добро утро, баболини!
Честити празник на всички, които имат имен ден и на всички, които почитат Света Богородица! Нека ни закриля!

# 99
  • Вила Великула
Добро утро на този красив празник.
Честит имен ден на Мериан и на всички с това прекрасно име.
Танитка, Клечи, зарадвах се като ви прочетох, пишете по-често. При мен е наситен ден, както обикновено. Днес в един от параклисите в селото -св.Богородица ще има служба. Други години на този ден правеха и курбан, но тази година понеже нямало пари, щели да варят боб. То и събор тази година нашия кмет не желае да има и няма да има. Въобще пълна разруха. Затова пък ние от Читалището сме организирали на 13 септември фермерски пазар. Поне с нещо да зарадваме хората.

# 100
Добро утро и честит празник на всички!

За 18ти... Искам да се запозная с Фрау и да ви видя, но ще бъда на тръстиката. Вярвам, че ще си прекарате добре. Ще чакам снимки Simple Smile

# 101
  • София
Добро утро!
За 18.08 - съм ЗА при Дядото.
Честит имен ден на Марияна  с пожелания за здраве!
Ако има и други именици в семействата - и на тях с най-добри пожелания.

# 102
Честит празник на всички, бъдете живи и здрави, вие, семействата ви и най-вече внуците и децата ви, Св. Богородица да закриля всички!
Мериан, здраве ти желая, другото да си го купиш!
Аз се наспах като човек на собствената си възглавница, сега пия кафе и отивам на църква.
Heart ви до никъде и повече от повече.

# 103
https://
 Честит имен ден на Мариана и всички Марии!

# 104
Е, дойде ми музата да драсна и аз някой ред, че ще ме забравите.
             Мериан, да си честита, здрава и да разрешиш всичките си проблеми.
             Да е честита и моята внучка Мария - щастлива, успешна, обичана и с гордост да носи прекрасното си име.
             Здраве и късмет на всички, които имат повод да празнуват днес.
             На пропуснатите от мен, които са празнували докато липсвах - здраве, късмет и много спокойствие.
             Фрау Дана, и от мен здраво стиснати палци за внучето.
             Ще направя всичко възможно да дойда при Дядото.
             При мен нищо ново. Освен всичките ми задачки съм обзаведена и с куче. Ръселката е командирована у дома, защото Ран, Неда и баща им са във Франция -  Ница, Антиб, Монако - Монте Карло и т.н., а щерката успя да вземе няколко дни отпуск и е на морето. Другите също заминаха за Свиленград да вършат някаква работа в апартамента си и ние с ММ сме сами с кучето.

Общи условия

Активация на акаунт