Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 684
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
А Чефо го следя от години в Ютюб, учудвам се, че се е навил да участва в това шоу. Joy Много му харесвам подкаста, има интересни гости.
Той е интелигентен, ама наистина философства повече, отколкото е нужно и въпросите му са по-дълги от отговорите на госта.  С някои гости се държи доста фамилиарно, сякаш са му първи приятелчета, например с Карлос Насар. Интервюто в "Денят започва с Г.Любенов" с Карлос Насар беше все едно си говори с кварталното аверче на кафенце.  Политическите му интервюта не ги пускат по БНТ, само в ютюб канала му.

# 166
Чефо определено не е гей, излизаше с моя приятелка преди време🙂Но е с огромно самочувствие, мисли си, че всички жени го харесват заради славата му(тук се изсмях🤣) и е доста голям женкар. Много го харесвах преди това, вече ми е противен😂Моя приятелка познава Марио и каза, че е доста приятен като човек🙃Божин по времето, когато аз го познавах беше фитнес треньор, и не, не е таен милионер и техните нямат пари, просто е мързелив той😂Винаги ми е изглеждал на дребен мошеник.

# 167
За момента не мога да преценя на кого симпатизирам

Мога да кажа само, че Маги е много красива

# 168
Чефо ми е безкрайно антипатичен от това ,което съм мяркала като откъси от подкаста му

# 169
  • София
Вий ме убихте, Чефо - женкар, че и със самочувствие? Аз му гледам подкаста чат-пат и бях сигурна, че е гей или асексуален, грам мъжко излъчване няма в него.

# 170
  • София
Звук, объркани имена- пълен резил.
За пръв път да изберат що-годе нормални жени и мъжете са 🤐.
И аз мислех, че Чефо е гей даже съм изненадана, че толкова хора мислят, че не е. 😂

# 171
Не е гей, даже както са написали - женкар е. Той често казва, че търси сериозна връзка и иска жена, която да бъде единствената, но на практика винаги залита по един и същи тип момичета — точно онези, които уж иронизира, с корекции и фалшиви. Така че колкото и да твърди, че е сам и сериозен в намеренията си, фактите показват, че си е класически женкар. Сам се определя като стиснат, придирчив и чешит, но не съм убедена дали наистина го вярва. Доколкото знам е писал на дооста момичета

# 172
Опит за чистене на имидж съзирам аз.Колкото Вико от Ергенът му беше чиста работата толкоз и тук е такава .Joy

# 173
Предпочитам да гледам неизвестни реалити герои. Да си съставя мнение за тях без да съм предубедена. Такива дето киснат от предаване в предаване (като Джулиана Гани) са ми скучни- няма с какво да ме очароват или разочароват.

# 174
Не знам концепцията на сезон 2, но дано да вкарат нови участници.

# 175
  • На морето!
Пуснах си да гледам и съм на втори епизод. Какви са тези мъже наистина?! Жените са готини, мъжете са ходещи червени флагове.

# 176
  • Stockholm
И аз си имам фаворитка- лекарката, Ренета май се казваше.
От мъжете- този на Ванеса, не му запомних името.

# 177
Значи Мишо и от ИВ крал..това момче , толкова ли няма свои идеи. Щеше да е забавно да вкара кака си сред дамите. Да става сеир. Ти за друго това предаване явно няма да става.

# 178
Тоя Марсел има психопатски поглед😅

# 179
Хоп записах се и аз .За сега ми е фаворит само МАГИ.....все пак ,още не сме ги опознали добре та аз имената им не знам-дано темичката се раздвижи.

Общи условия

Активация на акаунт