Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 617
  • 773
  •   1
Отговори
# 150
  • Somewhere beyond the moon and stars
Здравейте!

Аз не мисля, че Николай е имал какъвто и да е интерес към Ивелина, просто иска да заеме максимум телевизионно време (и пространство) чрез срещата.
Направи ми впечатление как и на двете локации тялото му беше позиционирано не към дамата или другите участници в срещата, а така, че да заема почти целия кадър на камерата, в пълен анфас и съответната поза (на пикника).

Интересно шоу и заигравка може да стане с интелигентен каст, тук ще е отново по-скоро хумористично-развлекателна ситуация.

# 151
Не я харесва, но си пускат тик-тоци двамцата. Grinning

# 152
Включвам се и аз в темичката....
До колкото разбрах, Чефо точно това ще направи , ако си хареса някоя - остава , ако не му хареса каста -си тръгва. За сега ще се прави на част от екипа. Мен ми е интересно , като слуша разговорите от вътре , между жените , как ще ги коментира. Изглеждаше добре , отпуснат . Не съм го гледала на други места , за мен е изцяло непознат.
На първо четене и на мен , като много от вас , ми допадна Ванеса , как говори , мисля че няма да е поредната кифла. Марио също го харесах, изглежда ми като човек , който винаги може да си намери тема на разговор с някой. И Ренета ми хареса, изглежда интелигентна жена.  Ивелина ми харесва визуално , но май до тук...
Марсел , оглавява класацията на най-не харесван от мен. Ужасен ми е , какво е това поведение , първо как коментираше Ванеса, след това посрещането на Николай , беше потресаващо пияндурско, ,,смешната,, история за грозната мацка в бара, тоз от къде го изкараха , не знам . Според мен ще е супер конфликтен в къщата и са го вкарали за цирка. Николай (🎾 инструктора) , не ми направи въобще добро впечатление с въпросите си за секса , какво ще изкара от жените с тези въпроси, освен да ги притесни и да не им тръгне разговора.... Супер отблъскващо, за мен.
Определено каста с жени изглежда по- добър.
Маги ми харесва , като водеща , неочаквано.

Малко съм разочарована , че Неделчо не участва, заради него и Туджаров  гледах предишния сезон. Дано Мишо се справи ...

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 15:27 от Lizi:) :)

# 153
Не я харесва, но си пускат тик-тоци двамцата. Grinning

Осребряват 5 минути слава, нормално😂

# 154
Изгледах двата епизода, твърде кратко ми се струва, можеха вторият ден да дадат тайните срещи между всички участници например, някак недовършен приключи епизода.

Съгласна съм с вас, че мъжкият каст разочарова, но имам надежда, че съберат ли се с жените, мъжете може би ще покажат други по-добри страни. В изцяло мъжка среда като казарма, затвори и подобни структури, мъжете са по-недодялани по принцип.
За двойната среща подкрепям това, че Николай се държа хладно и незаинтересовано спрямо Ивелина - ако има сформирано мнение за нея, да беше дал гривната на друго момиче. Предполагам, че се вълнува твърде много, защото изглежда притеснен, може би иска да опипа почвата, да се поокопити малко преди да се настрои на романтична вълна.
Имаше много неловкост в разговорите зад стената, това е хубаво, показва ми че нещата не са нагласени.
Марсел от визитката ми се стори симпатичен, но ще излезе голямо леке. Ще има скандали с него със сигурност. Марио го знам от Момата, а там не помня какво стана накрая, май се разбраха с Жана, че не се харесват за нещо повече. Той изглежда най-интелигентен от всички, изразява се хубаво, но има нещо лукаво в погледа, малко на женкар ми лъха...

# 155
Чефо ми е абсолютно противен - високо самочувствие с мнение от последна инстанция, агресивно налагано и с ниско покритие. Герой на новото време.
Маги ме изненада приятно - хубав тембър, без френетични включвания, без лапсуси. Само гримът ѝ беше малко в повече, не знам какво красиво намират в тези розови бузки като на китайска блудница.
От момичетата ми харесаха всички с изключение на лекарката. Между другото фелдшерите са си лекари, макар и с по-ограничени правомощия, не ги бъркайте с мед. сестри. Разсипа се да се хвали колко била честна, пряма и не знам още каква, декламира качества по домова книга, все се опитва да доминира другите момичета, прави се на интересна с елементарни прийоми... Такива винаги се оказват фейк.
Момчетата, ах момчетата...
Николай моделът - дано се притеснява, а не си е така органично кух - заучени фрази и добър апетит, похапна поне на срещата. Изглежда най-добре.
Николай рапърът - мрън мрън, мама и тате не ме гушкаха. Стигнал на попрището жизнено средата и още мама и тате обвинява. Опитва се да оригиналничи с цинизъм, жалка работа. На вид - добре.
Марсел - типичният селски бек - да разкажем просташка история с жена и да се натаралянкаме "мъжки" с безплатна пиячка... Вид - приличен, но с 10 години отгоре на възрастта.
Радо - чалгарче златно, повърхностен, елементарен, с бол самочувствие и присъствие на шут.
Вид - все тая.
Марио - добре се представи начално, ще видим като се разгърне.
Вид - нормален, не е красавец, но това при мъжете не е кой знае какъв критерий.
Безработния - почти никакви впечатления, фактът, че не работи (или поне работа, за която може да си признае) вече е огромен червен флаг.
Вид - нормален.
Бащата - никакви впечатления.

# 156
  • София
А, не, Жана много си го хареса Марио доколкото помня. Само дето той след като стигна доста напред се отказа, защото заминавал за Америка.  Много несериозно от негова страна, защо изобщо се беше записал. Сега във визитката каза нещо от сорта, че не можел да повярва, че търсел любовта в предаване?!
Симпатичен е, също и артистичен, има какво да си каже човек с него и за това жените го харесват, което той очевидно много добре знае.

# 157
Мацката с Киберсигурността къде е завършила, ако въобще е?

Не знам откъде точно тръгна клюката, че е излъгала, че се занимава с Киберсигурност. Мога да се съглася, че звучи малко „украсено”, но така, като гледам, е била на KYC (know-your-customer) и AML (anti-money laundering) роли, които са пряко свързани със сферата в настоящето (предвид онлайн транзакции и т.н.). Не са абсолютно същото, но предполагам, че Киберсигурност е най-лесният (и разпознаваем) общ знаменател.

# 158
Кой от мъжете беше с дете? Нещо не го запомних..

# 159
Оня който говореше с дамата с детето.

# 160
  • София
Мен много ме е яд, че в Надкаст няма да го обсъждат, честно казано, все се надявам да си променят мнението. Слушат ми се техните коментари Simple Smile
Кукушев днес беше върха Heart

# 161
# 162
Стоян е симпатичен на външен вид , ама въобще не съм го запомнила Joy

Бърди, Неделчо , каза в един подкаст ,че няма да коментира предаването , защото ще го обвинят ,че  е пристрастен , понеже е  участвал в миналия сезон и не го намира за правилно.

Това ,че пуснаха предаването по сред лято , за мен е хитър ход. Ако се конкурираше с ергенът в рая , никой нямаше да гледа Диви и красиви.

# 163
А, не, Жана много си го хареса Марио доколкото помня. Само дето той след като стигна доста напред се отказа, защото заминавал за Америка.  Много несериозно от негова страна, защо изобщо се беше записал. Сега във визитката каза нещо от сорта, че не можел да повярва, че търсел любовта в предаване?!
Симпатичен е, също и артистичен, има какво да си каже човек с него и за това жените го харесват, което той очевидно много добре знае.
Нещо по средата беше - Жана изгуби ентусиазъм след като първият ѝ избор се оказа там само заради славата. На нея ѝ олекна след сбогуването с Марио, той си я харесваше.

# 164
  • София
Бърди, Неделчо , каза в един подкаст ,че няма да коментира предаването , защото ще го обвинят ,че  е пристрастен , понеже е  участвал в миналия сезон и не го намира за правилно.

Да, знам и звучи правилно, но ще си ми липсва техния коментар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт