Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 60 592
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
Снощи се метнах на покрива да чакам Персеиди, дойдоха комари... Събрах цирка и се положих пред ТВ-то. Попаднах на това велико предаване и съжалих, че не останах при комарите...
Бога ми, тоя Марсел е алкохолик! Ако ограничат консумацията на алкохола, този тип може да стане агресивен!
Тенесиста-рапър се държи като петокласник. Май и интелектуално е на тая възраст.
Мъжете са тотално зле, съдейки по гледаното снощи.
Девойките поне нямат добавени огромни количества кубици. Имат, ама скромно.
Не, че и там инфантилността не е преобладаващо качество, ама поне не са с дразнеща визия. Освен момата, която си е одялкала носа. Прилича на Данка Хилядарката от Ергеня, ама в друга цветова тоналност...
Чефо за какъв Х го втъкнаха - не разбрах. Щял да разузнава, па ако му хареса - да остане...
Ъ???

Кажете - има ли шанс да се развие това реалити или да не си го причинявам?

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 12:32 от gerata

# 136
И аз за първи гледам предаването, но ще проверя първия сезон в YouTube.

Не беше лошо начало, малко постничко, ама тепърва ще се опознават и ще се случват разни събития.

Този Марсел ми прилича на Плачков, актьорът, същия селски вайб. И с това име - просто изби рибата, повече на МарсОл ми прилича, с голямо его и самочувствие, че е някакъв страшен красавец и жените припадат по него. Отблъскващ ми е.

Моделът Николай се държа възпитано, видимо може да се изразява, има приятно излъчване, да видим дали няма да е само роля.

Марио - изглежда най-земен от всички, без излишни чупки и превземки.

Ванеса - като изключим грозния бюст и неподходящ избор на тоалет, не мисля че е типичната куха кифла, жалко че така се е "разкрасила". Стори ми се стеснителна и срамежлива, все едно се чувства неудобно в кожата си.

Ивелина - прилича ми на Полина певицата от ИВ, не съм я виждала никъде из нета, така нямам впечатления относно характер и поведение, но чисто визуално е сладурка.

Къщата на мацките и на мен не ми хареса като изключим басейна и гледката, конюшнята на "жребците" беше в пъти по-уютна.

А, забравих чалга човечето - като по-малък брат на  героя на Джим Кери от филма "От глупав по-глупав", но отново с увереността, че е неотразим. Обаче бързи му натри Ванеса носа.

# 137
Сигурно ли е, че този Чефо е обратен?
На мен ми е познат от скандала, че е  получавал хонорари от Министерство на отбраната за да популяризира  българската армия и професията войник сред младежите. 10000 лв. беше взел.
То само оттам да беше.
Скрит текст:
Твърди се, че си взима пари от медиите и партиите на олигарха Прокопиев (разбирай кръга "Капитал" и съответно ПП и Да, България), за да прокарва идеологията им през подкасти и интервюта.
Не му гледам видеата и не знам за какво говори, дразни ме, че е дървен философ и винаги "знае" повече от госта си.. поне от това, което гледах в предаването на Г.Любенов по БНТ, там Стефан имаше рубрика. Краткият вариант по телевизията, дългия в ютюб.  Но по БНТ вече му спряха рубриката.

# 138
https://www.youtube.com/watch?v=Zx0Umh-bjOE

Ето и Асеновият анализ, мъжката част ги направи на салата,точно както подобаваше! Trollface
Право в десятката, браво! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Двата епизода ли коментира или само визитките?

Аз не видях някой да е писал същото като мен за Ивелина, но едва ли съм единствена. Чак пък МЕГА разочарована от срещата с Николай? Момчето е в Диви и красиви, където има 7 жени, не е в Ергенът да се бори за една, че да ѝ сваля звезди.

# 139
Преекспонира, да, но тя май за всичко така реагира. Поне до тук такова впечатление прави. Най-малкото така привлича внимание.

# 140
Изключително аматьорско направено, картината, камерите, звука, къщата посредсвени като всичко в БГ.

Участниците също, повечето без никаква култура или пък поне умение да се изразяват.

Как пък не се научиха да правят качествено заснемане след толкова години в България и то в национална телевизия.

Само водещата ми хареса Маги.

За сравнение Perfect Match, който върви сега по Нетлфикс или Love is blind. The ultimatum  , Too hot to handle и така нататък. Всичко там е изпипано, музика, кадри, цветове на картината, заснемане.

Още от 1 сезон стана ясно , че продуцентът Мишо Недков краде идеи от любовни риалитита зад океана. Тази година е крал идеи и от Love is blind. Малко манджа с грозде се получава. Миналата година кастът беше налудничав , но пък се получи сеир. Диви и кринджливи по-подхожда като заглавие. Тази година Мишо сам продуцира без Неделчо Богданов и не знам до колкото ще му се получи предвид , че креативността идваше от него.

# 141
Този епизод беше по-слаб от предишния, особено с началото 10тина минути проблеми със звука - голям непрофесионализъм, дано следващите епизоди не е така.
От участниците някои ми позападат за момента, но е все пак втори епизод само.

Срещите им през стени са много добра идея от продукцията, поздравления.
Но най-много ми харесаха оттам двамата с деца които са, те бяха най-премерени и съдржани. Дано видим повече от тях.
Радо ще е шута на тоя сезон, голям смях с него. А Ренета не знам защо лъже че е лекарка, като реално не е - вие сте писали достатъчно по темата. Отделно тя ми идва прикрита малко.
И тъпо от нейна страна да не си каже името, нарочно явно го прави с цел, ама е малко нелепо.
Ники тенисиста със сексуални въпроси на първа среща и то през стени, голяма излагация, беше ми симпатичен на влизане и много сдържан и корав мъж, но май ще е wannabe сваляч без особен успех и съдържание.
,,Песента" му беше един път, личи си че не е навътре в тези среди, рядко безсмислен текст.
Елена ми хареса как показа че не се хвана особено за това, не я впечатли. Интересен образ изглежда, скрита лимонка май ще дойде.
Марсел също горе-долу симпатичен ми беше в първия епизод, понеже е видимо по-различен от почти всички, нещо сега ми позапада, има някакъв негативизъм от него и май и проблеми с алкохола.
Дано ми промени мнението в другите епизоди.
За влизането на Чефо вече писах, надявам се да остане.

Общата среща на Ивелина и Николай с Ванеса и Марио горе-долу беше добре.
Ивелина започва да ми затвърждава обаче първоначалното ми негативно мнение за нея, тепърва ще почне според мен да прави по-големи циркове, прекалено много и личи че обожава да е в центъра на вниманието.
Яко нахрани Николай, че не получила никакво внимание от него, което може и да не е вярно и най-вероятно е преувеличила.
Николай ми харесва, много разумен и интелигентен, мисля че следващите епизоди ще се отпусне - този човек има качества.
За мен не е асексуален или гей, както някои писаха по-нагоре, просто не е толкова екстровертен тип.
Марио и Ванеса ми харесаха. Марио има немалко синхрони само за 2 епизода и смятам че ще стигне доста напред в предаването. От мъжкия каст май той е най-готин.
Ванеса въпреки това все още ми се вижда тазгодишната Симона, дано да греша.

Като цяло нямам някой супер да ме дразни, все пак едва започна, но вече се усеща че кастът няма да е толкова добър, колкото предполагах.

# 142
Гледах и снощния епизод… та, впечатления, впечатления…

Хипотезата, която споделих в предишната тема във връзка с това какво ще се случи между Ивелина и Николай на срещата предвид загатнатото в края на първия епизод, се потвърди. Ивелина желае да бъде нечий център, а не периферия; с напредване на времето напълно подозирам, че ще става все по-натрапчиво и видимо за какво иде реч.

Марсел, типично като за тийнейджър, се „привлича” (поне привидно) от жени с напълно противоположни на неговите качества. Тези динамики между „лошото момче” и „доброто момиче” са ключови за изграждането на личността в юношество, но ако присъстват и в по-зряла възраст, обикновено има „запъване” някъде. Подозирам, че „на хартия” много му се иска да е със „сериозна жена”, но чисто физически не удържа фронта и си му допадат „по-пищни” и „направени”. Не е случайно, че от всичко възможно като комична ситуация, той реши да говори за това колко грозно било конкретно момиче — май иска преднамерено да му пука за същността, но си го влече повърхността. Имам основания да си мисля, че разделя жените на два „типа” — за с*ксуални взаимоотношения и за съпружески такива (комплекс „Мадона-блудница”). Не може да си създаде цялостен образ, носещ в себе си тези 2 умерени инстанции като възможно валидни за един и същ човек. Това не вещае добри поличби в интимен план. Вероятно умее да идеализира, но обезценява сериозно при дори леко разочарование, което силно отблъсква всяка.

За Николай (от тенис средите) не знам какво да кажа — то и в тази тема по-рано се разписах. Опитва се да изглежда хитър и по-интелигентен, отколкото всъщност е. В реалността обаче изглежда плитък и пошъл. Да „провокираш интелектуално” някого не означава да се изявиш като току-що хванат не от гора, а от джунгла. „Психо” игрите, които се опитва да играе, комбинирани с всички „прищявки”, че е травма-информиран, ми идват в повече.

Радо изобщо не си дава сметка, че не става за „играч”, жените ще го надиграят (то вече и го разконспирираха). И той спада към групата на смятащите се за изключително умни и вървежни, но представляващи нищо повече от въздух под налягане. Да си в такова предаване и да си мислиш, че абсолютната лъжа ще остане незабелязана, граничи не с наивност, а с висш пилотаж посредственост.

Божин не умее да се изразява, не знам какво му предстои — говори някакви заучени неща за „енергии” на всяка. Изглежда като човек, който няма никакви сериозни лични интереси или хобита, които да преследва страстно. Подозирам, че ако е избор на някоя от дамите, ще е временен такъв, защото изглежда (и звучи) скучен.

# 143
  • София
Кло,
Според мен Ники се държа неуважително, но и съм съгласен, че Ивето преигра. Но мисля, че болшинството се обединяваме, че обича да е център на внимание.

Иначе браво, че бързо са реагирали на многото недоволни зрители и вече ще качват епизодите в ютюб още на следващата сутрин.
Все пак не всеки има възможност да гледа по телевизията, някои дори нямат телевизори вкъщи.

# 144
Да, забравих да го отбележа изказването на Марсельо. Как може да говориш така зад гърба на някого в национален ефир- грозна, та грозна повтори го 5 пъти. Ами кажи - не беше мой тип, с по-скромна визия или подобно. Затвърди се освен като селчо, а и грубян. И което е по лошо, мисли се за забавен.

# 145
За момента Марио ми е фаворит, Ванеса също ми допада, въпреки носа, виждам я като доста земна и нормална жена, без излишно превземки.

Останалите мъже са много зле. Какво мислиш за секса??? Прилича на мъж, който би пуснал нова тема в бг мама с тоя въпрос и после би се изпокарал с всички потребителки. Grinning

Жените са ми доста симпатични, нормални са, възмущават се от адекватни неща, не прибързват. Ренета, ако трябва да съм честна, ми дава доста лелка излъчване, съгласна съм с горния коментар, че Марсел се привлече от нея, защото е тоталната му противоположност.

Чефо…в никакъв случай не мисля, че е гей, като варненка в почти неговата възрастова група - не мисля, че някой някога е имал подобни съмнения. Но, дразнител си е на моменти. Ще видим.

# 146
  • България
Записвам се в темата, благодаря за темата, много добре съставена. Ще гледам тези дни първия епизод. Засега коментарите във форума са ми много забавни.

От участниците са ми познати Марио и Чефо. Марио го знам от Момата и там ми направи впечатление на натфизаджия. А Чефо го следя от години в Ютюб, учудвам се, че се е навил да участва в това шоу. Joy Много му харесвам подкаста, има интересни гости.

# 147
  • София
Мацката с Киберсигурността къде е завършила, ако въобще е?

# 148
  • София
Аз не разбрах каква е ролята на Чефо в предаването, ще анализира и може да влезе като участник? То това е доста странно, малко като "ако ми харесва, оставам, ако не - бия си камшика". Не знаех и че някой го е мислил за гей, никога не ми е давал такъв вайб. Харесвам подкастите му, въпреки че на моменти се мъчи да оригиналничи.

# 149
Тази Ивелина ми идва малко на Дари от Къщата на инфлуенсърите- досадна и преекспонирана.
Говори през хората, вместо тях, обяснява какво искат те да кажат. Такива и 5 мин не трая. Николай просто не я хареса. А тя иска да я валидират и мяташе огън и жупел

Общи условия

Активация на акаунт